Η ηχομπάρα δεν έχει έρθει ακόμα. Προέκυψε επισης μετακόμιση σε κάποιους μήνες και μάλλον θα φάει άκυρο. Αξίζει να στηθεί ένα home cinema γύρω από λίγο ταλαιπωρημενα Roιster Silk 120 ; Αξίζει να συντηρηθούν;
Αρχίζουν διεργασίες στο μυαλό μου με ένα κεντρικό καλό, τα Roister μπροστά και τα edifier πίσω... . Με έναν ασύρματο μετατροπέα μια και είναι ενεργά τα edifier. Θέλει ενισχυτή AV με preout και για τα πίσω κανάλια βέβαια.
Αλλά πες ότι εκεί που θα έπαιρνες ηχεία suround, το κόστος το μεταφέρεις σε ενισχυτή AV με τετοια δυνατότητα.
Αρχίζουν διεργασίες στο μυαλό μου με ένα κεντρικό καλό, τα Roister μπροστά και τα edifier πίσω... . Με έναν ασύρματο μετατροπέα μια και είναι ενεργά τα edifier. Θέλει ενισχυτή AV με preout και για τα πίσω κανάλια βέβαια.
Αλλά πες ότι εκεί που θα έπαιρνες ηχεία suround, το κόστος το μεταφέρεις σε ενισχυτή AV με τετοια δυνατότητα.
Κοίταξε. Δεν ξέρω πως θα φτιάξεις το roister, αλλά αν το φτιάξεις, τότε με αυτά που έχεις, συν ένα κεντρικό ηχείο και έναν ενισχυτή AV, ένα subwoofer, τα edifier για surround και έναν ασύρματο μετατροπέα σήματος line που θα μπορέσει να στείλει σήμα από τον ενισχυτή AV στα edifier (χωρίς καλώδια δηλαδή από εμπρός προς τα πίσω) έχεις φτιάξει 5.1 Home Cinema καλό. Και από κει και πέρα όσα παραπάνω ηχεία για Atmos προσθέσεις, τόσο καλύτερα.