Η συγκεκριμένη δηλαδή τηλεόραση δηλαδή η Q60R δεν έχει αντιανακλαστικό φίλτρο;
Πάντως σε site που διαβάζω όπου αναφέρεται bright room performance πάντα οι LED υπερτερούν.
Οπότε μην παίρνετε τηλεόραση νομίζοντας ότι είναι και η επένδυση της δεκαετίας, όπως κάναμε παλιά όσοι αγοράζαμε (ή ονειρεύομασταν) ακριβά βίντεο και ακριβές CRT τηλεοράσεις![]()
Αν δεν βλέπεις 4K/High dynamic range/ wide colour gamut χάνουν και λιγο το νόημα τους οι ακριβές lcd
Και 1200 να ξαναπέσει η 9005 πάλι θα έχουν 300 διαφορά. Αλλά δεν ξέρουμε αν πέσει και η Q60. Έστω και να μείνει η διαφορά των 300 αξίζει για το Local Dimming, ακόμα και για το full aray? Για εμένα πάντως όχι. Έβγαλαν μια τεχνολογία
την ονόμασαν όπως την ονόμασαν και μεις πρέπει να νομίζουμε ότι δεν γίνεται χωρίς αυτά. Γιατί μήπως πρόπερσυ ή παραπρόπερσυ δεν υπήρχαν αξιόλογα μοντέλα που δεν υπήρχαν αυτές οι τεχνολογίες?
Όντως, σχετικά με τις OLED, όταν γλυκοκοίταζα την PHILIPS στα 999 η οποία ξεχώριζε φυσικά και στο πιο ανεκπέδευτο μάτι, μου είπε ο πωλητής άστην αυτήν δεν κάνει έχει μικρή διάρκεια ζωής και θα καεί το πάνελ. Μπορείς να την έχεις ανοιχτή κανένα 2ωρο άντε 3ωρο την ημέρα.
Δεν νομίζω πως θα διαφωνήσει κανείς πως αν κάποιος θέλει το απόλυτο, πάει σε OLED. Για 65αρα όμως θέλει και ένα 2000αρο. Προσωπικά δύσκολα θα τα έδινα για τηλεόραση...πριν 4 χρόνία μου κάηκε μια ακριβή sony από κεραυνό...(έκαψε και ψυγείο βέβαια, αλλά οκ) Η δεή συνεχώς κάνει κόλπα και πρόσφατα μου έκαψε το τροφοδοτικό του υπολογιστή που τον είχα ανοιχτό όλη νύχτα...Τέσπα, προσωπικοί φόβοι αυτά...
Πριν λίγο πήγα και είδα και στον Κωτσόβολο την Panasonic TX-58GX810E. Μου άφησε πολύ καλή εντύπωση για την τιμή της και κρίμα που δεν υπάρχει νήμα για περισσότερες απόψεις...
Μέχρι στιγμής οι επιλογές μου θα ήταν , xf9005, Q60, και η ανωτέρω panasonic...H 65αρα όμως πάει στα 999, άρα και πάλι υπερισχύει η Q60
Δεν νομίζω ότι κάποιος αγοράζει OLED πιστεύοντας ότι κάνει την επένδυση της δεκαετίας. Απλά να απολαύσει ποιότητα εικόνας θέλει. Συνήθως αυτοί που προσπαθούν να αποτρέψουν κάποιον από αγορά OLED χρησιμοποιούν το επιχείρημα της επένδυσης της δεκαετίας, κάνοντας λόγο για υποτιθέμενη μικρή διάρκεια ζωής και κίνδυνο για burn-in...![]()
Βαζοντας καποια demo ταινιων που ειχα παρει μαζι μου, καθως και δοκιμες με netflix (HDR), κοντεψε να βαλει τα κλαματα.
Για LCD...απο 480 ζωνες και πανω δυστυχως για να μειωθουν οι παρενεργειες.
Αυτό με τον χρόνο ζωής είναι σχετικό, αφού πολλές Samsung και όχι μόνο μετά τα 2 χρόνια λειτουργίας τα παίζουν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.