Aπό Plasma σε LCD κι από LCD σε Plasma...

@leonid η προσπαθεια που κανεις επειδη εσυ αγορασες την c8000 να μας πεισεις οτι απλα η τηλεοραση δεν ειναι χειροτερη απ'την vt20 ειλικρινα με βγαζει απ'τα ρουχα μου και με κανει εξαλλο

απλα επειδη εσενα σου αρεσει η τηλεοραση και επειδη εδωσες και τα ζεστα σου ευρωπουλακια πρεπει ολοι εμεις που την εχουμε δει και απο κοντα να συμφωνησουμε σε οσα λες??? τι ειναι αυτα τα πραγματα?

κι αν θες και αντικειμενικοτητα παρε και τα review ενος εκ των καλυτερων sites στον κοσμο

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue46c8000-ue40c8000-20100529695.htm

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50vt20b-tx-p50vt20-20100520694.htm

εσεις ειστε ικανοι να μας στειλετε στο ψυχιατρειο μ'αυτα που γραφετε

@leonid η προσπαθεια που κανεις επειδη εσυ αγορασες την c8000 να μας πεισεις οτι απλα η τηλεοραση δεν ειναι χειροτερη απ'την vt20 ειλικρινα με βγαζει απ'τα ρουχα μου και με κανει εξαλλο

απλα επειδη εσενα σου αρεσει η τηλεοραση και επειδη εδωσες και τα ζεστα σου ευρωπουλακια πρεπει ολοι εμεις που την εχουμε δει και απο κοντα να συμφωνησουμε σε οσα λες??? τι ειναι αυτα τα πραγματα?

κι αν θες και αντικειμενικοτητα παρε και τα review ενος εκ των καλυτερων sites στον κοσμο

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue46c8000-ue40c8000-20100529695.htm

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50vt20b-tx-p50vt20-20100520694.htm

εσεις ειστε ικανοι να μας στειλετε στο ψυχιατρειο μ'αυτα που γραφετε

Μπες πάλι στα ρούχα σου, μη αρπάξεις καμιά πούντα , καιρός που είναι, και μη γίνεσαι έξαλλος γιατί τα ηρεμιστικά δε κάνουν καλό.
Αν αυτά κατάλαβες εσύ με αυτά που έγραψα, τότε τι να πώ;
Καμία σχέση! Αυτά όμως θες να καταλαβαίνεις, και αυτά καταλαβαίνεις!
Θα έχεις τους λόγους σου.....
Κάνε μια προσπάθεια πάντως να το ξαναδιαβάσεις πιο ήρεμα, και τότε ίσως καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής.
icon12.gif

Δεν εχει νοημα η περαιτέρω αντιπαραθεση.

Για καποιον που δινει βαρος στον σχεδιασμο , η θελει να γλιτωνει 30 ευρω το χρονο ρευμα ,η διαφορα αλλα η C8000 ειναι καλυτερη απο την VT εστω και αν αντικειμενικα χανει σε εικονα.

Εξαρταται απο τις προτεραιότητες του καθενος.

Επισης ο φιλος Leonid ηθελε 46" και 46VT20 οταν την αγορασε δεν υπηρχε.

εγω πιστευω οτι ο καθενας πρεπει να αγοραζει αυτο που του αρεσει.τωρα αν θα βλεπει σωστα ή οχι αυτο δεν το ξερω.και εγω ειχα για χρονια μια
phillips 32'' και πιστευα οτι ειχα την καλυτερη τηλεοραση,μεχρι που ειδα την kuro.
βεβαια αν δεν παινεσεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.
ομως το γεγονος και μονο, οτι τοσα ατομα στο συγκριτικο που εγινε(δυστυχως δεν μπορεσα να παρεβρεθω για να εχω ιδια αποψη και απο τις φωτογραφιες που ειδα περισσοτερο μπερδευτηκα),ψηφισαν για καλυτερη τηλεοραση την kuro,αυτο κατι λεει.
τωρα το να προσπαθουμε να πεισουμε καποιον για θεματα που εχουν σχεση με την εικονα(εδω παρεμβαλλεται και η υποκειμενικοτητα),ειναι λιγο ασκοπο εφοσον και ο αλλος εχει διαφορετικη γνωμη.
το θεμα πιστευω ειναι να μπορουμε να απολαυσουμε την καλυτερη δυνατη εικονα απο την οποια συσκευη εχουμε.

φιλικα Μανος

Μπες πάλι στα ρούχα σου, μη αρπάξεις καμιά πούντα , καιρός που είναι, και μη γίνεσαι έξαλλος γιατί τα ηρεμιστικά δε κάνουν καλό.
Αν αυτά κατάλαβες εσύ με αυτά που έγραψα, τότε τι να πώ;
Καμία σχέση! Αυτά όμως θες να καταλαβαίνεις, και αυτά καταλαβαίνεις!
Θα έχεις τους λόγους σου.....
Κάνε μια προσπάθεια πάντως να το ξαναδιαβάσεις πιο ήρεμα, και τότε ίσως καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής.
icon12.gif
το υφακι σου αυτο αλλου :mad:

Παράκληση προς όλες τις πλευρές, να σταματήσουν οι προσωπικές επιθέσεις...

Εχω δει να τσακώνονται για γυναίκες... για αυτοκίνητα.... για μηχανάκια..... αλλά για τηλεοράσεις ποτέ! :)

Δεν εχει νοημα η περαιτέρω αντιπαραθεση.

Για καποιον που δινει βαρος στον σχεδιασμο , η θελει να γλιτωνει 30 ευρω το χρονο ρευμα ,η διαφορα αλλα η C8000 ειναι καλυτερη απο την VT εστω και αν αντικειμενικα χανει σε εικονα.

Εξαρταται απο τις προτεραιότητες του καθενος.

Επισης ο φιλος Leonid ηθελε 46" και 46VT20 οταν την αγορασε δεν υπηρχε.
+1
Ακριβώς, και η αμέσως επόμενη επιλογή , για τα δικά μου γούστα πάντα, ήταν αυτή.:award:

το υφακι σου αυτο αλλου :mad:
Χαλάρωσε βρέ, το χόμπι μας και το κέφι μας μοιραζόμαστε όλοι εδώ μέσα.
Αν το καλοσκεφτείς όλοι στο τέλος τα ίδια πράγματα επιθυμούμε με διάφορες παραλλαγές.
Το θέμα είναι να το διασκεδάζουμε , και με ωραίο τρόπο να βγαίνει το καλύτερο για όλους!
icon7.gif

το θεμα πιστευω ειναι να μπορουμε να απολαυσουμε την καλυτερη δυνατη εικονα απο την οποια συσκευη εχουμε.

φιλικα Μανος

Μαζί σου 100%. Αυτή είναι η ουσία του θέματος!!!

Έχω κάποιες απορίες, και τις απευθύνω κυρίως, προς το φίλο Γιάννη ( Yperion ). Ελπίζω να μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι, ειδικά μετά τη τόση προσωπική επικοινωνία που είχαμε;
Περιμένω λοιπόν, αν θέλεις, τις αντικειμενικές και ειλικρινής σου απαντήσεις. Η γνώμη σου, αν βέβαια ισχύουν τα παρακάτω που σε ρωτώ, είναι σημαντική.
1. Κάπου ανέφερες πιο μπροστά οτι έχεις δει τη c8000 να παίζει. Αυτό ήταν σε οικιακές συνθήκες;
2. Αν ναι, ήταν καλά ρυθμισμένη; Πιστεύω οτι αυτό εσύ μπορείς να το κρίνεις, γιατί ξέρω οτι έχεις εμπειρία.
3. Αν ήταν ρυθμισμένη, το είχε κάνει ειδικός, όπως σε εμένα ο Μανώλης;
4. Αν ισχύουν τα παραπάνω, ποιά είναι άποψή σου περί της εικόνας της σε 2d αλλά και σε 3d γενικώς, και κυρίως σε HD υλικό; Σε σύγκριση με τη philips 9705, τι άποψη έχεις; Επίσης αν ισχύουν και μόνο τα παραπάνω, πιστεύεις οτι θα τα πήγαινε καλύτερα εκείνη στο συγκριτικό με τις 2 πλάσμα;
Θα επιθυμούσα οι όποιες απαντήσεις σου να βασίζονται σε προσωπικά σουσυμπεράσματα, και όχι σε αναφορές διαφόρων τεστ, οι απόψεις άλλων.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Ναι εχω δει την C8000 να παιζει. Σε HD οντως ειναι πολυ καλη (βεβαια οχι καλυτερη απο τις "απλες" LCD της Samsung οπως η C750 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Την ειδα ομως σε καταστημα να παιζει ποδοσφαιρο μεσω NOVA και ηταν πολυ μετρια , συγκεκριμενα γυρω απο τους παιχτες φαινοταν εντονο περιγραμμα και στις γρηγορες κινησεις artifacts.

Δεν την εχω δει καλιμπραρισμενη οχι. Kαι στις δυο περιπτωσεις οι ρυθμισεις ηταν οι στανταρ.

Σε σχεση με την 9705 αν με ρωταγες πριν 1 μηνα θα σου ελεγα οτι η Philips ειναι καλυτερη (λογω local dimming 224 περιοχων) αλλα μετα τα τοσα bugs που διαβαζω και την μετρια εικονα σε 3D που αναφερουν σε ξενα φορουμ) σιγουρα η C8000 ειναι καλυτερη.

Ναι εχω δει την C8000 να παιζει. Σε HD οντως ειναι πολυ καλη (βεβαια οχι καλυτερη απο τις "απλες" LCD της Samsung οπως η C750 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Την ειδα ομως σε καταστημα να παιζει ποδοσφαιρο μεσω NOVA και ηταν πολυ μετρια , συγκεκριμενα γυρω απο τους παιχτες φαινοταν εντονο περιγραμμα και στις γρηγορες κινησεις artifacts.

Δεν την εχω δει καλιμπραρισμενη οχι. Kαι στις δυο περιπτωσεις οι ρυθμισεις ηταν οι στανταρ.

Σε σχεση με την 9705 αν με ρωταγες πριν 1 μηνα θα σου ελεγα οτι η Philips ειναι καλυτερη (λογω local dimming 224 περιοχων) αλλα μετα τα τοσα bugs που διαβαζω και την μετρια εικονα σε 3D που αναφερουν σε ξενα φορουμ) σιγουρα η C8000 ειναι καλυτερη.
Ενημερωτικά λοιπόν σου λέω πως αν την δεις ρυθμισμένη έτσι όπως έκανε ο Μανώλης τη δική μου, δε θα πιστεύεις στα μάτια σου. Πρίν έρθει ο Μανώλης με σχετικά καλές ρυθμίσεις, μου άρεσε πολύ, μετά όμως Μανώλη, νόμιζα οτι είχα πάρει μια εντελώς διαφορετική τηλεόραση. Για το αποτέλεσμα φαντάζομαι οτι μπορείς να ρωτήσεις και τον ίδιο.
Βεβαίως αν θέλεις μπορούμε να κανονίσουμε και καφεδάκι στο σπίτι μου , να έχεις ολοκληρωμένη άποψη.
Πιστεύω λοιπόν οτι το τεστ, διαβάζοντας όλα αυτα για τη 9705, θα ήταν πιο δίκαιο για τις lcd, αν ήταν η c8000 εκεί, και θα καταλάβαιναν όλοι τι θέλω να πω, γιατί πιστευω οτι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.
Βεβαίως δεν εννοώ οτι θα ξεπερνούσε τις 2 πλάσμα, αλλά έχω την αίσθηση οτι δε θα υπήρχε αυτή η χαοτική διαφορά που δημιουργήθηκε με τη 9705.
Πάντως εγώ το είχα κάνει σαν πρόταση στο Μανώλη όταν ήταν σπίτι μου , να πάει στο τεστ η c8000, αλλά προτιμηθηκε η 9705. Επίσης μου κάνει εντύπωση γιατί έγινε αυτό, τη στιγμή που και ο Μανώλης μου είχε πει πριν το τεστ, οτι η 9705, υστερεί σαν τηλεόραση , κάτι το οποίο το είχε ενημερώσει και στο Petasi.
Πίστεύω πως αν έιχε γίνει έτσι, η όποια διαμάχη για πλασμα κα Lcd, θα ήταν πολύ πιο ήπια , και διαφορετικά τα τελικά συμπεράσματα.

Θα ηθελα να εβλεπα ενα συγκριτικο samsung plasma c7000 και c750 lcd (λογω κοντινης τιμης τους και ομοιων χαρακτηριστικων ) γιατι αυτο το συγκριτικο δεν απεφερε πολλα παρα σε αυτους που θελουν να παρουν ντ20
Επισης και μια κοντρα στις μαρκες πλασμα ομοιας τιμης θα ηταν αποκαλυπτικη

Re: LG PK550 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η αναφορα μου ειναι ξεκαθαρη, 3 τηλεορασεις 2 πλασμα και 1 LCD (υποτειθεται απο τις καλυτερες) συγκριθηκαν και μονο ενας βρεθηκε να πει οτι την καλυτερη εικονα την ειχε η LCD.

Δεν ειναι θεμα γουστου ειναι θεμα υστερησης σε βασικους τομεις της εικονας.

Τα αλλα για Porsche κτλ. ειναι ατυχες παραδειγμα γιατι ειναι και τα τρια αυτοκινητα βενζινοκινητα με παρομοια τεχνολογια. LCD και plasma δεν ειναι παρομοιες.

ΥΓ. Εχω δει την C8000 και για τα δεδομενα των LCD ειναι πολυ καλη. Αν συμμετείχε στο συγκριτικο θα εβγαινε ομως τελευταια.

Γιάννη, βασίζεσαι στα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης με μικρό δείγμα, που δεν ξέρεις καν τα χαρακτηριστικά του δείγματος.
Δυστυχώς η προκατάληψη είναι κάτι που απαντάται συχνά, και αν είσαι προκατειλημμένος είναι πολύ πιθανό απλά να επιβεβαιώσεις αυτό που πιστεύεις από πριν. Αν για παράδειγμα εσύ έχεις προδικάσει το αποτέλεσμα ενός συγκριτικού (και πιστεύεις ότι μια C8000 θα έρχεται πάντα τελευταία), στο υπογράφω, θα επαληθευτείς, όσο καλή και να είναι η C8000...

Γιάννη, βασίζεσαι στα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης με μικρό δείγμα, που δεν ξέρεις καν τα χαρακτηριστικά του δείγματος....

Γιώργο, λες όλοι όσοι είχαν έρθει να ήταν υπέρμαχοι των plasma?

Ας δεχτώ οτι στο συγκριτικό πχ. το 50% των παρευρισκομένων ήταν προκατειλημμένοι.

Από το άλλο 50% γιατί η Philips πήρε τόσο λίγους ψήφους?

Τελικά μήπως η τεχνολογία LCD έχει προβλήματα τα οποία δεν πρόκειται να ξεπεράσει πότε?

Μήπως μετατρέποντας τις σε φωτορυθμικά δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουμε?

Δεν ειναι πετυχημενο γιατι ανεφερες Porsche και Ferrari αλλα αυτες συγκριθηκαν με ενα Toyota απο οτι φανηκε.

Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα την έλεγα Toyota, αλλά ξεχνάς και μερικές παραμέτρους: τι καύσιμα βάλαμε και σε τι δρόμο έγινε η δοκιμή... :flipout: