Από που αγοράζουμε υλικά;;;;

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Ψάχνω διακόπτες spaun σε καλή τιμή, από κάποιον που πουλά λιανική.
Διάβασα και εγώ στο νέο satellite digital tv το άρθρο με τα 27 lnb, και είδα ότι τους διακόπτες τους πήραν από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή. Είδα και διαφήμιση, οπότε... πήγα σήμερα μια βόλτα από κει. Μετά από περίπου μισή ώρα που γύριζα γύρω-γύρω, τελικά το εντόπισα. Η ψυχρολουσία άμεση: πώληση μόνο χονδρική!!!!! :BDGBGDB55:

Εσείς από που αγοράζεται; Που θα βρω διακόπτες spaun και μερικά lnb της MTI να δοκιμάσω; Κανείς που να πουλά από απόσταση, μην διανύω πάλι όλο το λεκανοπέδιο (μένω Ελευσίνα :flipout: ); Και αν γίνεται χωρίς αντικαταβολή (που να τρέχω σε ταχυδρομεία - δεν τα φέρνει ο ταχυδρόμος δυστυχώς...)

Διακόπτη spaun (4Χ1)και λευκά mti σε καλές τιμες κατα τη γνώμη μου είχα πάρει απο Καλλιθέα (σκρα 39).
Εχω μείνει ευχαριστημένος απο εκεί και ψωνίζω συχνά .

Τελικά είναι πολύ μικρή η αγορά. Αν ψάχνουμε ένα μαγαζί στην Αθήνα και ένα στην Θεσσαλονίκη, άντε να έχουν ανταγωνιστικές τιμές...

Διακόπτη spaun (4Χ1)και λευκά mti σε καλές τιμες κατα τη γνώμη μου είχα πάρει απο Καλλιθέα (σκρα 39).
Εχω μείνει ευχαριστημένος απο εκεί και ψωνίζω συχνά .

δεν θυμασαι σε τι τιμη?

Τελικά, αγόρασα κάποια πραγματάκια από Σκρα 39, Καλλιθέα. Το μαγαζί λέγεται ΠΑΝΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ και δεν έχει ιστοσελίδα. Τιμές θα σας πω αύριο, που εκτός απροόπτου θα παραλάβω...

Τελικά δεν θα παραλάβω σήμερα (ακόμα δεν τα έχουν στείλει...)
Αλλά από τιμές (με την επιφύλαξη ότι δεν έχω δει ακόμα την απόδειξη) είναι:

1 twin MTI white = 43,5 ευρώ
1 spaun SAR 411 WSG = 23,5 ευρώ
1 spaun SUR 420 WSG = 56 ευρώ

Οι διακόπτες είναι θεωρητικά με το κάλυμμα για εξωτερική τοποθέτηση.
Πως τις βλέπετε τις τιμές; Είναι από Σκρα 39, Καλλιθέα...

1 spaun SAR 411 WSG = 23,5 ευρώ, καλη τιμη για το τετραπλο αλλα δεν μπορει να ειναι για το μοντελο με το προστατευτικο καλυμα, εαν ειναι ομως ειναι super τιμη.

Τις τιμες τις πηρες σαν απλος πελατης ή σαν τεχνικος?

Δεν είμαι τεχνικός. Τελική με ΦΠΑ. Και εγώ ελπίζω να είναι με το κάλυμμα.
Πάντως από το τηλέφωνο, αυτό με το κάλυμμα μου είπαν ότι είναι, για εξωτερικό χώρο...
Πάντως, σήμερα σε κατάστημα ηλεκτρονικών της Ελευσίνας, βρήκα το MTI twin (AP82-T2F) gray line στα 19 ευρώ. Το άσπρο γιατί κάνει 43,5; :flipout:

Τελικά παρέλαβα σήμερα, και ήταν όλα μια χαρά. Με τις εξωτερικές θήκες τους!

Super τιμες :antlers:

Ειναι αυτο το μαγαζι στην διασταυρωση Σκρα & Δημοσθενους?

Είναι λίγο πρίν μια διασταυρωση ,μάλλον αυτή που λές .
Εχει καλές τιμές όντως ,όχι σαν κάποια e-shops ...

Νίκος