Aπό τί απόσταση βλέπετε την 40"/42" σας?

David

Established Member
19 September 2007
197
Θεσσαλονίκη
πάρτε μέτρο και πέστε μου , γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω...!:ADFAD2:
.
.
.
.
(Θα με βοηθούσε αν μπορούσα να κάνω μια δημοσκόπηση αλλά δεν γίνεται μάλλον...):HTEHETH63:

Απάντηση: Aπό τί απόσταση βλέπεται την 40"/42" σας?

42" απο τα 3 μετρα (αν ειχα αγορασει την TV :bigcry::bigcry::bigcry:)

Re: Aπό τί απόσταση βλέπεται την 40"/42" σας?

40" από τα 3,5 μέτρα και μου φαίνεται σαν κουτσουλιά 14"άρα:blink:

(Θα με βοηθούσε αν μπορούσα να κάνω μια δημοσκόπηση αλλά δεν γίνεται μάλλον...):HTEHETH63:

Μπορείς να το ζητήσεις από τον συντονιστή της κατηγορίας :antlers:

γιατι?????:blink: :blink: :blink::blink: εχεις προβολεα εεεεε?

Όχι ακόμα, αλλά που θα μου πάει θα τον χτυπήσω:rifle:

Το έχω ξαναπεί ότι οι 40"-50" είναι καλές για τίποτα ειδήσεις,
αλλά για ταινία ούτε λόγος ..... είναι απλά τραγικός συμβιβασμός:bigcry:

40" από τα 3,5 μέτρα και μου φαίνεται σαν κουτσουλιά 14"άρα:blink:

Και εγώ στα 3,10 βλέπω και δεν μου φτάνουνε οι ίντσες. Θέλω 60" λέμε!!!!!!!!!!!!:singer:

......... και λίγες λες..........:grinning-smiley-043

Και την 1 μέρα που την αγόρασα τότε είπα. "Πω πω αυτή είναι τεράστια!!! Μάλλον έπρεπε να πάρω μικρότερη":slapface:

Mα πως ειναι δυνατον να βλεπετε ταινιες σε τηλεοραση?? :flipout::flipout::flipout:

Εγω μεχρι προτινος εβλεπα στις 32'' απο τα 3 μετρα.... μεχρι που αποφασισα οτι εινιαι αστεια η αγορα μεγαλυτερης τηλεορασης και με τα χρηματα που θα αγοραζα 42" αγορασα 96'':music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Είχα 32άρα.
Πήρα 42άρα.
Μετά πήρα προβολέα.

Τις προάλλες πήγαμε ένα ταξιδάκι όπου στο (μεγάλο) δωμάτιο του ξενοδοχείου είχε κάπου ψηλά μια 14άρα...
Όταν έκλεισα το φως στο δωμάτιο και έπαιζε η 14άρα νόμιζα ότι είχα ξεχάσει μισάνοιχτη την πόρτα του μπάνιου και το φως του ανοιχτό...

χεχεχε

Φτάνει στο σπίτι και.....ωωωω....ρε συ αυτή είναι τεράστια! :Banane0:
Μετά απο κοινή συμβίωση 2 μηνών.....ρε συ αυτή μάλλον μικρή είναι!!! :furious3:

42" στα 3m

Αν και σέβομαι τους κανόνες για τη βέλτιστη απόσταση θέασης σε σχέση με τη διαγώνιο της οθόνης, καθότι καθορίστηκαν από ανθρώπους πιο σχετικούς από μένα και θεωρώντας ότι κάποιος έχει την κοινή λογική να μην υπερβάλει (120'' από απόσταση 2m για παράδειγμα :smile:) , νομίζω ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι θέμα συνήθειας μια και το μάτι προσαρμόζεται.(Βεβαία άμα δεις τα καλύτερα δύσκολα επιστρέφεις πίσω). Εγώ βλέπω από απόσταση 3,6m και ανοίγω τον προβολέα περίπου 100'' .Μπορώ και λίγο παραπάνω αλλά μου φαίνεται too much.(Μη με κρεμάσετε , ε;:behead:) Όσο για ΤV έχω μια μάπα 28'' η οποία δεν παλεύεται πια, και ελπίζω στις γιορτές να πάρω μια 37'' - 40''. (Λετε μετά να μου φαίνεται και αυτη μικρή;;:jester: )Νομίζω πάντως 42'' στα 3m είναι super.