από τη διαχείριση του φόρουμ

Status
Not open for further replies.
Δεν προκειται να κανουμε τους ντετεκτιβς Κωστα.

Ο καθενας κρινεται για τις πραξεις του τις οποιες δημοσιοποιει οπως το μπαναρισμενο μελος.

ο καθείς όπου ετάχθη...

μήπως να τσεκαριζόταν (λέω εγώ τώρα..) αν το pm που ταξίδεψε δεν ήταν το μοναδικό αλλά κατά καιρούς αποδημούσαν κι άλλα με άλλους σκοπούς?;)

Απο οσο εχω καταλαβει, ειναι εντος των δυνατοτητων της πλατφορμας να υπαρχει προσβαση στα μηνυματα των μελων.

(btw, Δημήτρη Ν. σε αυτην την περιπτωση, τι ακριβως σημαίνει προσωπικό μήνυμα ?? -bye- )

Last edited:
Δεν προκειται να κανουμε τους ντετεκτιβς Κωστα.

Ο καθενας κρινεται για τις πραξεις του τις οποιες δημοσιοποιει οπως το μπαναρισμενο μελος.

Δεν το είπα έτσι. Καθόλου τους ντέτεκτιβς.. Δεν το διατύπωσα όπως αρμόζει.

Απλά αναρωτιέμαι αν περνούσαν απέναντι διάφορα κατά καιρούς με σκοπό να βλάψουν το ίδιο το avclub αλλά και μέλη του... ο νοών νοείτω:antlers:

Το "ο καθείς όπου ετάχθη", ισχύει.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και χωρίς να θέλω να κάνω την δουλειά του διαχειριστή (εάν κάποιος πιστεύει ότι δεν πράτω σωστά ας σβήσει το post μου) παραθέτω αυτό που νομίζω εξηγεί την κατάσταση απόλυτα.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=986902&postcount=573

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=986936&postcount=575

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=987647&postcount=589

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=987708&postcount=600

Προσωπικά μου δίνει την αίσθηση ότι το θέμα έχει λήξει από την πλευρά του Argi καθώς αυτό που ήθελε έγινε.

Απο οσο εχω καταλαβει, ειναι εντος των δυνατοτητων της πλατφορμας να υπαρχει προσβαση στα μηνυματα των μελων.
(btw, Δημήτρης Ν. σε αυτην την περιπτωση, τι ακριβως σημαίνει προσωπικό μήνυμα ?? -bye- )

Δεν το νομίζω, πάντως εγώ τέτοια επιλογή δεν έχω. Εάν εσύ γνωρίζεις να έχει τέτοια κενά η vbulletin, και να δίνει πρόσβαση πχ σε πμ ή κωδικούς των μελών, παρακαλώ να μοιραστείς τη γνώση σου.

Απάντηση: Re: από τη διαχείριση του φόρουμ

(btw, Δημήτρη Ν. σε αυτην την περιπτωση, τι ακριβως σημαίνει προσωπικό μήνυμα ?? -bye- )

Κανένας δεν έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο των p.m που ανταλλάσουν τα μέλη . Εάν υπήρχε τέτοια περίπτωση , εγώ θα είχα φύγει προ πολλού .

Δεν το νομίζω, πάντως εγώ τέτοια επιλογή δεν έχω. Εάν εσύ γνωρίζεις να έχει τέτοια κενά η vbulletin, και να δίνει πρόσβαση πχ σε πμ ή κωδικούς των μελών, παρακαλώ να μοιραστείς τη γνώση σου.

Αυτο ομως ειναι ειρωνικο -bye-.

Θα σε απαγοητευσω ομως, μιας και δεν ειναι εντος του γνωστικου μου πεδιου.

Το συνηγαγα απο το οτι ειναι εφικτη η προσβαση στο user CP. (οχι μονον απο τον user)

Database error εντος δυνατοτητων μπορει αλλα δεν ειναι κανενος ο σκοπος να μπουμε σε τετοια διαδικασια για αυτο οπως και παλαιοτερα εχουμε φροντισει το admi team μας να ειναι σε τετοια χερια ωστε ποτε μα ποτε να μην γινει κατι τετοιο
Επισης
ενα forum διαχειριζομαστε και οχι τα μυστικα της KGB,
απλα δεν θα ανεχτουμε οπως και οι περισσοτεροι απο σας φανταζομαι να σας φτυνουν, να σας μισουν ,να σας λοιδωρουν ,να ειστε κακο σπυρι γιδια,σκυλια και να συμπεριφεροσασταν ως σαν να μην συνέβη τιποτε

Μπαμπη @ το ειχες πει και εσυ εδω μεσα,ορισμενοι θα μας θελανε κλειστους

Κατανοω τον προβληματισμο σας αλλα κατανοηστε και εσεις μια φορα και τον δικο μας

ορεξη εχουμε νομιζετε να ασχολουμαστε ? μια φορα εχετε σκεφτει? καλα τα παιδια ολα τα ξερουμε απ εξω (εννοω ΔΧ και του Σωματειου) ειναι δυνατον να ειμαστε τοσο μα τοσο τσαμπουκαλεμενοι?

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και χωρίς να θέλω να κάνω την δουλειά του διαχειριστή (εάν κάποιος πιστεύει ότι δεν πράτω σωστά ας σβήσει το post μου) παραθέτω αυτό που νομίζω εξηγεί την κατάσταση απόλυτα.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=986902&postcount=573

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=986936&postcount=575

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=987647&postcount=589

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=987708&postcount=600

Προσωπικά μου δίνει την αίσθηση ότι το θέμα έχει λήξει από την πλευρά του Argi καθώς αυτό που ήθελε έγινε.

έτσι ακριβώς . Να εκβιάσει - αφού προηγουμένως κάνει ό,τι ήταν δυνατόν να κάνει , ενάντια στους κανονισμούς , αλλά και ενάντια στο μίνιμουμ ηθικής που υποτίθεται έχουν οι άνθρωποι - την οριστική διαγραφή του για να μπορεί να εμφανίζεται και ως "ήρωας" στους από κει , αλλά και σε ορισμένους οπαδούς της σχολής της δήθεν ελευθερίας έκφρασης - που είναι απλώς η ασυδοσία του ανθρώπου που δεν σέβεται τίποτα απολύτως - από εδω.

Γράφω μόνο και μόνο επειδή υποθέτω πως το γεγονός δημοσιεύθηκε προς σχολιασμό... Για μένα η απόφαση αυτή είναι τελείως λάθος, ban δια παντός θα δικαιολογούσε μόνο κάποια παράνομη ή επικίνδυνη συμπεριφορά χρήστη. Το να μπανάρουμε κάποιον λόγω αθέμιτης ηθικά συμπεριφοράς ή ασυμφωνίας απόψεων προσωπικά πάντα μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο.

... δηλαδή αν αύριο ερχόταν κάποιος και δημοσίευε το "μαγαζάκι" του με παράνομα downloads, θα τιμωρείτο με την ίδια ποινή? Παράλογο μου φαίνεται.

Επειδή δεν ανήκω στο Σωματείο και η άποψη μου είναι απλά προς περισυλλογή, δεν το συνεχίζω άλλο, ελπίζω αν μη τι άλλο η αποφαση να πάρθηκε μετά από σκέψη.

Αυτο ομως ειναι ειρωνικο -bye-.

Θα σε απαγοητευσω ομως, μιας και δεν ειναι εντος του γνωστικου μου πεδιου.

Το συνηγαγα απο το οτι ειναι εφικτη η προσβαση στο user CP. (οχι μονον απο τον user)

Καθόλου ειρωνικό. Σου αναφέρω τι δυνατότητες μου δίνει το πάνελ και σίγουρα δεν είμαι "κομπιουτεράς" για να γνωρίζω τι μπορώ να ξεζουμίσω από αυτό. Πάντως τα στοιχεία που λες, δεν μπορώ να τα δω. Για να ισχυρίζεσαι κάτι τόσο βαρύ -ότι δηλαδή η πλατφόρμα δεν αφήνει καμία ιδιωτικότητα στην προσωπική επικοινωνία των μελών- φαντάστηκα ότι θα γνώριζες κάτι παραπάνω. Ειδάλλως τέτοια πράγματα απλά δεν λέγονται. Γιατί επί της ουσίας δεν απέχουν πολύ από κάτι "ερωτήσεις" εάν παρακολουθούνται τα μέλη καθώς γράφουν στο πληκτρολόγιο.

Re: Απάντηση: από τη διαχείριση του φόρουμ

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να παρακαλάμε τον οποιονδήποτε . Υπάρχουν και αλλού χώροι , όπου η προσβολή θεωρείται αστεϊσμός , η δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων δικαίωμα του καθενός και η ανταλλαγή ύβρεων συνήθης , για να μην πω και απαραίτητη , συμπεριφορά . Οπως μάθει κανείς .

έτσι ακριβώς!
οι Νότηδες με τον Κίνγκ Κόνγκ και τα συναφή πολιτισμένα τους...

Database error εντος δυνατοτητων μπορει αλλα δεν ειναι κανενος ο σκοπος να μπουμε σε τετοια διαδικασια για αυτο οπως και παλαιοτερα εχουμε φροντισει το admi team μας να ειναι σε τετοια χερια ωστε ποτε μα ποτε να μην γινει κατι τετοιο
Επισης
ενα forum διαχειριζομαστε και οχι τα μυστικα της KGB,
απλα δεν θα ανεχτουμε οπως και οι περισσοτεροι απο σας φανταζομαι να σας φτυνουν, να σας μισουν ,να σας λοιδωρουν ,να ειστε κακο σπυρι γιδια,σκυλια και να συμπεριφεροσασταν ως σαν να μην συνέβη τιποτε

Μπαμπη @ το ειχες πει και εσυ εδω μεσα,ορισμενοι θα μας θελανε κλειστους

Κατανοω τον προβληματισμο σας αλλα κατανοηστε και εσεις μια φορα και τον δικο μας

ορεξη εχουμε νομιζετε να ασχολουμαστε ? μια φορα εχετε σκεφτει? καλα τα παιδια ολα τα ξερουμε απ εξω (εννοω ΔΧ και του Σωματειου) ειναι δυνατον να ειμαστε τοσο μα τοσο τσαμπουκαλεμενοι?

Λαρυ, μα, για τις δυνατοτητες λεω και εγω (!!), αλιμονο αν ειναι σκοπος σας να μπειτε σε αυτην την διαδικασια.

Ντινο απο τα λιγα που ξερω, δεν ειναι δυνατη η αναγνωση πμ.

Εγω ξερω ακομη λιγοτερα.
Ο Λαρυ ομως που ξερει περισσοτερα, απαντησε -bye-

Το να μπανάρουμε κάποιον λόγω αθέμιτης ηθικά συμπεριφοράς ή ασυμφωνίας απόψεων προσωπικά πάντα μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο.

Συμφωνούμε στην ασυμφωνία απόψεων, όπως παραπάνω μνημονεύονται αφηρημένα μεν πλην όμως ξεκάθαρα οι λόγοι αποκλεισμού. Εάν όμως θεωρείς "άποψη" τη δημοσιοποίηση μιας προσωπικής επικοινωνίας, τότε όντως έχουμε ασυμφωνία απόψεων.

δυνατοτητες Hackerιστικες δεν γνωριζω ομως επαναλαμβανω εχουμε οτι καλυτερο σε Αdmin team οπως και παλαιοτερα με Ν Μπαβιολη το εππιπεδο ασφαλειας μας ειναι απλα τρομερο

οποτε αδυνατω να φανταστω οτι θα μπορουσε καποιος να Χακεψει να παρει υλικο και δεν ξερω τι αλλο

Διοτι απο δυνατοτητες...ακομη και την ΝΑΣΑ χακεψανε καποτε

Συμφωνούμε στην ασυμφωνία απόψεων, όπως παραπάνω μνημονεύονται αφηρημένα μεν πλην όμως ξεκάθαρα οι λόγοι αποκλεισμού. Εάν όμως θεωρείς "άποψη" τη δημοσιοποίηση μιας προσωπικής επικοινωνίας, τότε όντως έχουμε ασυμφωνία απόψεων.

Φυσικά και τη θεωρώ "άποψη", κατακριτέα και απαράδεκτη βέβαια, όμως ναι, άποψη. Αν είχαμε οι δυό μας μια προσωπική συνομιλία και τη μετέφερα παραέξω, αυτό θα με καθιστούσε μεν λακαμα, αλλα δε θα έμπαινα και φυλακή γι'αυτό... Θα έχανα την αξιοπιστία μου, και οι υπόλοιποι θα ήξεραν ότι δε μπορούν να με εμπιστευθούν. Αυτή θα ήταν αρκετή τιμωρία για μένα, άποψη μου πάντα.

Re: Απάντηση: Re: από τη διαχείριση του φόρουμ

Κανένας δεν έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο των p.m που ανταλλάσουν τα μέλη . Εάν υπήρχε τέτοια περίπτωση , εγώ θα είχα φύγει προ πολλού .

Τότε Δημήτρη δεν ξέρεις καλά την vBulletin.

Ps.:Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου και να προλάβω μερικούς μερικούς
δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι εδώ γίνεται κάτι τέτοιο (μιας και δεν μπορώ να το αποδείξω),
απλά λέω ξεκάθαρα ότι η vBulletin δίνει την δυνατότητα με το ανάλογο
plugin να κάνεις ΟΤΙ γουστάρεις και plugin για το συγκεκριμένο πράγμα που
αναφέρθηκε υπάρχει εδώ και καιρό.

Νομίζω πως έχεις λάθος. Στις δυνατότητες ενός χάκερ μπορεί να είναι, αλλά στις δυνατότητες που δίνει σε εμένα η πλατφόρμα, όχι. Τώρα για το τι θα μπορούσε να κάνει ένα ιδιαιτερως ικανό στα πράγματα αυτά άτομο που θα είχε (ή και δεν θα είχε, χάκερ είναι ό,τι θέλει κάνει) τα κλειδιά της πλατφόρμας, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί. Όποιος έχει και τέτοιες πια φοβίες, δεν συμμετέχει στο νετ ή δεν μοιράζεται ο,τιδήποτε έστω και φευγαλέως προσωπικό.

Status
Not open for further replies.