από τη διαχείριση του φόρουμ

Status
Not open for further replies.
Ούτε τον γνωρίζω τον άνθρωπο ,ούτε έχω άποψη για το αν είναι καλός ή ότι θέλετε. Ούτε και μ´ενδιαφέρει.

Αλλά η πράξη είναι τραγική. Εδώ μιλάμε για το μίνιμουμ σεβασμό μιας ιδιωτικής συνομιλίας.
Όχι μόνο την έκανε βούκινο αλλά έκανε και κριτική προσπαθώντας να τη ξεφτιλίσει κιόλας.

Θα έγραφα κάτι αλλά θα φάω τρίμηνο.

Αφού θέλει κιόλας να φύγει ,σούπερ.

Στο καλό.

Αλεξη τα ιδια λεμε οταν μπαινεις σε εναν χωρο κοιτας με ποιους εχεις να κανεις ετσι? και ξερεις οτι ολα ειναι εφικτα εχει που εχει φτασει η τεχνολογια και εμεις την ασφαλεια που νοιωθουμε με τετοιυς ανθρωπους πισω ..τολμω να πω οτι και την ιδια μου την ζωη θα αφηνα στα χερια τους

επισης το θεμα μας δεν ειναι αυτο

Φυσικά και τη θεωρώ "άποψη", κατακριτέα και απαράδεκτη βέβαια, όμως ναι, άποψη. Αν είχαμε οι δυό μας μια προσωπική συνομιλία και τη μετέφερα παραέξω, αυτό θα με καθιστούσε μεν λακαμα, αλλα δε θα έμπαινα και φυλακή γι'αυτό... Θα έχανα την αξιοπιστία μου, και οι υπόλοιποι θα ήξεραν ότι δε μπορούν να με εμπιστευθούν. Αυτή θα ήταν αρκετή τιμωρία για μένα, άποψη μου πάντα.

Οπωσδήποτε όχι. Όμως δεν θα σου ξαναμιλούσα ούτε θα σε έβαζα ξανά στο σπίτι μου. Ε αυτό γίνεται και εν προκειμένω.

Φυσικά και τη θεωρώ "άποψη", κατακριτέα και απαράδεκτη βέβαια, όμως ναι, άποψη. Αν είχαμε οι δυό μας μια προσωπική συνομιλία και τη μετέφερα παραέξω, αυτό θα με καθιστούσε μεν λακαμα, αλλα δε θα έμπαινα και φυλακή γι'αυτό... Θα έχανα την αξιοπιστία μου, και οι υπόλοιποι θα ήξεραν ότι δε μπορούν να με εμπιστευθούν. Αυτή θα ήταν αρκετή τιμωρία για μένα, άποψη μου πάντα.

Βρε συ, δεν είδες στα γραπτά του την ανακούφιση από το αποτέλεσμα? Τι συζητάμε τώρα? Ο άνθρωπος επέλεξε και δεν επιθυμεί να πισογυρίσει. Στον αγύριστο που λένε...
Ο καθείς όπου βολεύεται για να ρεύεται..

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: από τη διαχείριση του φόρουμ

Τότε Δημήτρη δεν ξέρεις καλά την vBulletin.

Ps.:Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου και να προλάβω μερικούς μερικούς
δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι εδώ γίνεται κάτι τέτοιο (μιας και δεν μπορώ να το αποδείξω),
απλά λέω ξεκάθαρα ότι η vBulletin δίνει την δυνατότητα με το ανάλογο
plugin να κάνεις ΟΤΙ γουστάρεις και plugin για το συγκεκριμένο πράγμα που
αναφέρθηκε υπάρχει εδώ και καιρό.

Ακόμα κι αν είναι έτσι - δεν έχω γνώση της πλατφόρμας - εμπιστεύομαι πλήρως αυτούς που ενδεχομένως θα είχαν την δυνατότητα να το κάνουν , πως δεν πρόκειται να το κάνουν , ακριβώς γιατί διαθέτουν ένα μίνιμουμ ηθικής . Εδω τουλάχιστον .

Re: Απάντηση: Re: από τη διαχείριση του φόρουμ

Τότε Δημήτρη δεν ξέρεις καλά την vBulletin.

Ps.:Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου και να προλάβω μερικούς μερικούς
δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι εδώ γίνεται κάτι τέτοιο (μιας και δεν μπορώ να το αποδείξω),
απλά λέω ξεκάθαρα ότι η vBulletin δίνει την δυνατότητα με το ανάλογο
plugin να κάνεις ΟΤΙ γουστάρεις και plugin για το συγκεκριμένο πράγμα που
αναφέρθηκε υπάρχει εδώ και καιρό.

Σε αυτό όπως και σε οποιοδήποτε τότε φόρουμ (αν ισχύουν αυτά που λες).

Τότε δεν στέλνεις πμ ή δεν συμμετέχεις σε φόρα που έχουν κτισθεί στη vbulletin. Απλό δεν είναι;

Για να καταλαβω, ποια είναι η κατηγορία? Ότι μπήκαμε στο mailbox του argi?

Για πείτε μου, ποιοι υποστηρίζουν κάτι τόσο απροκάλυπτα γελοίο;

Ενω με καλυψε η υπογραμμισμενη σου θεση , αντιθετα με μπερδεψε η παρενθεση.

Πιστευεις οτι ασχολειται καποιος εδω μεσα με το να διαβαζει pm μελων ?

Μα δεν ετεθη κατι τετοιο ποτε και απο κανεναν.

Αφου ο argi μονος του εβγαλε τα μηνυματα του σε δημοσια θεα.....χωρις να ρωτησει ποτε αυτον που του το εστειλε ( και ας ηταν σε πολυ φιλικο επιπεδο και ας ηταν απο αυτους που εκαναν προσπαθεια να μην τιμωρηθει για σειρα παραπτωματων )

Τότε δεν στέλνεις πμ ή δεν συμμετέχεις σε φόρα που έχουν κτισθεί στη vbulletin. Απλό δεν είναι;

Μην προσπαθείς να βάλεις λόγια στο στόμα μου.
Το post μου ήταν ξεκάθαρο. Κατανοητό?

Εγώ σαν νέο μέλος στον χώρο σας... και μάλιστα πρόσφατο... ΑΛΛΑ με γνώση από άλλα forum... θα ήθελα μόνο μια παρατήρηση να κάνω...

Καλώς ανακοινώθηκε η όποια ενέργεια της ομάδας διαχείρισης, αλλά θα έπρεπε αμέσως μετά να κλειδωθεί.

Αν υπάρχει διαχειριστική ομάδα, υπάρχει πάντα για συγκεκριμένους λόγους και καθήκοντα.

Εάν ΔΕΝ συμφωνούμε με τον τρόπο διαχείρισης, κανείς δεν μας κρατάει σε έναν χώρο... αποχωρούμε ευγενικά. Και μάλιστα χωρίς να το "φωνάξουμε".

Εάν όμως αποφασίσουμε πώς δεν έχουμε πρόβλημα με τον (όποιο) τρόπο διαχείρισης, τότε αυτομάτως "συμφωνούμε" με αυτόν, τον αποδεχόμαστε - όπως και τους κανόνες του χώρου που μας φιλοξενεί.

Άρα δεχόμαστε και την όποια απόφαση. Γιατί για κάποιο λόγο πάρθηκε.

Το να συζητάται όμως, μου φαίνεται αχρείαστο. Και γιατί?

Γιατί εγώ σαν πρόσφατο μέλος και χωρίς ΚΑΝ να έχω γνώση του AVSite... διαβάζοντας το παρών νήμα... βλέπω μια αντιπαλότητα/κόντρα/ανταγωνισμό? Όπως θέλετε πείτε το...

Και με όλη αυτή την παράθεση νημάτων από "δίπλα"... πραγματικά... μου φαίνεται σαν ενός είδους "ξεκατίνιασμα".

Συγνώμη αν σας κούρασα. Δεν γνωρίζω κανέναν σας... ούτε από εδώ, ούτε "δίπλα".

Η εικόνα που βγαίνει στο παρών νήμα όπως προείπα, είναι για κάποιον τρίτο, τουλάχιστον περίεργη...

Κάθε απόφαση για μένα είναι σεβαστή. Εάν συμβεί το αντίθετο, θα το συζητήσω. Εάν πάλι δεν συμφωνώ... αποχωρώ. Όμορφα και ωραία.

-bye-

Ενω με καλυψε η υπογραμμισμενη σου θεση , αντιθετα με μπερδεψε η παρενθεση.

Πιστευεις οτι ασχολειται καποιος εδω μεσα με το να διαβαζει pm μελων ?

Ναθ, αφού σε κάλυψε η υπογραμμισμένη θέση μου κακώς με ρωτάς.
Δεν πιστεύω τίποτα και ούτε κάνω υποθέσεις.

Ενα δευτερολεπτο.
φοβαμαι οτι το πηγαμε σε λαθος βαση.
Εγω εθιξα το θεμα των πμ, με αφορμη αυτο που ειπε ο συμφορουμιτης Μουκιουρουφης (btw τωρα που το ξαναδιαβασα, το δικο μου σχολιο δεν «κολλαει») σαν σχολιο στα περι του νοηματος των προσωπικων μηνυματων που εγραψε παραπανω ο συμφορουμιτης Δημητρης Ν, αλλα anyway τωρα εγινε...

Οσο αναφορα εμενα τουλαχιστον, σε καμια περιπτωση δεν υπεννοησα οτι μπηκε καποιος στο στα πμ του Αργυρη.
Απλως, αυτο που νομιζω, (δεν το ξερω) ειναι οτι υπαρχει η δυνατοτητα. Και απο οτι καταλαβα, ο Λαρυ, το επιβεβαιωσε.

Last edited:

Μην προσπαθείς να βάλεις λόγια στο στόμα μου.
Το post μου ήταν ξεκάθαρο. Κατανοητό?

Δεν σε αφορά το δεύτερο σκέλος του μηνύματός μου αγαπητέ ούτε είναι απάντηση στα γραφόμενά σου. Ήλπιζα ότι ήταν κατανοητό, αλλά διαψεύσθηκα. Κατανοητό;

Οσο αναφορα εμενα τουλαχιστον, σε καμια περιπτωση δεν υπεννοησα οτι μπηκε καποιος στο στα πμ του Αργυρη.
Απλως, αυτο που νομιζω, (δεν το ξερω) ειναι οτι υπαρχει η δυνατοτητα. Και απο οτι καταλαβα, ο Λαρυ, το επιβεβαιωσε.

Μάλιστα. Και τι σχέση έχει παρακαλώ η "δυνατότητα" με το συγκεκριμένο νήμα; Κι εγώ έχω θεωρητικώς τη δυνατότητα να βάλω βόμβα στην απέναντι οικοδομή. Όταν θα με συστήσεις πχ σε κάποιον φίλο σου, θα αναφέρεις στο άσχετο και αυτή μου τη "δυνατότητα";

Δεν σε αφορά το δεύτερο σκέλος του μηνύματός μου αγαπητέ ούτε είναι απάντηση στα γραφόμενά σου. Ήλπιζα ότι ήταν κατανοητό, αλλά διαψεύσθηκα. Κατανοητό;

Όχι δεν ήταν καθόλου κατανοητό από την στιγμή που ήταν συνέχεια
στο quote που μου έκανες και δεν ξεκαθάρισες τίποτα για το 2ο σκέλος.
Τώρα το ξεκαθάρισες. Κατανοητό?

Ps.: Υπονοούμενα στα γραπτά μου, ειδικά όταν κάνω κάτι ξεκάθαρο
με χίλιους δυο τρόπους (bold, υπογράμμιση κλπ) δεν δέχομαι από κανέναν.

Μπα ,καμμία αντιπαλότητα. Ως προς τι εξάλλου.

Τα πράγματα είναι πιο απλά και χωρίς σκιές.

Όταν κάποιος δεν σέβεται τον ίδιο του τον εαυτό ,πρέπει κάποιος να τον προστατεύσει.

Και όταν έχεις μία επιθυμία ,πρέπει να γίνεται σεβαστή.

Βρε συ, δεν είδες στα γραπτά του την ανακούφιση από το αποτέλεσμα? Τι συζητάμε τώρα? Ο άνθρωπος επέλεξε και δεν επιθυμεί να πισογυρίσει. Στον αγύριστο που λένε...
Ο καθείς όπου βολεύεται για να ρεύεται..

Μα το ίδιο λέμε... οξεία ασυμφωνία απόψεων, τσακωθήκατε, ο Argi δε σας γουστάρει, εσείς δεν τον γουστάρετε, και όλα ισορροπούν. Αυτό το μόνιμο ban τι το θέλατε??????? Γιατί πρέπει για απλές καθημερινές ανθρώπινες καταστασεις που ισορροπούν μόνες τους να βάζουμε τέτοιες βαρυσήμαντες τυπικές ταμπέλες???

κι εγώ λέω ότι ψάχνετε γωνία στο δεκάρικο.
τα πράγματα είναι απλά. είναι σαν να φωνάζεις κάποιον σ ένα πάρτι στο σπίτι σου. Τρώει, πίνει μαζί σου, περνάει καλά και μετά, κατά τις 12 τα μεσάνυχτα σου λέει 'είσαστε μαλάκες'.
Εγώ θα τον πέταγα έξω με τις κλωτσιές και δεν θα τον ξαναέβαζα στο σπίτι μου.

τώρα τέτοιες σοφιστείες από εσένα δεν τις περίμενα . Η δημοσιοποίηση προσωπικού μηνύματος από το ένα site στο άλλο είναι πράξη απολύτως απαράδεκτη . Εκτός πια και αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει προσωπικό μήνυμα. Αν έχουμε φτάσει εκεί , λυπάμαι

Μάλιστα. Και τι σχέση έχει παρακαλώ η "δυνατότητα" με το συγκεκριμένο νήμα; Κι εγώ έχω θεωρητικώς τη δυνατότητα να βάλω βόμβα στην απέναντι οικοδομή. Όταν θα με συστήσεις πχ σε κάποιον φίλο σου, θα αναφέρεις στο άσχετο και αυτή μου τη "δυνατότητα";

Ενταξει. Το παραδεχομαι. Δεν γινομαι ευκολα κατανοητος.
Αλλη μια ομως θα το προσπαθησω.

- Μιλα ο Δημητρης Ν. για το ποσο προσωπικο ειναι το πμ., (συμφωνω), και εγω λεω οτι η πλατφορμα επιτρεπει να ΜΗΝ ειναι προσωπικο.

- Ο Λαρυ το επιβεβαιωνει, οτι η πλατφορμα μπορει.

- Δεν λεω οτι μας βλεπετε τα πμ, ποτε μου δεν το ειπα.

- Δεν ειπα οτι βλεπατε τα πμ τοπυ Αργυρη, ποτε δεν το ειπα.

Ε, νομιζω οτι ποιο αναλυτικα δεν παιρνει.

κι εγώ λέω ότι ψάχνετε γωνία στο δεκάρικο.
τα πράγματα είναι απλά. είναι σαν να φωνάζεις κάποιον σ ένα πάρτι στο σπίτι σου. Τρώει, πίνει μαζί σου, περνάει καλά και μετά, κατά τις 12 τα μεσάνυχτα σου λέει 'είσαστε μαλάκες'.
Εγώ θα τον πέταγα έξω με τις κλωτσιές και δεν θα τον ξαναέβαζα στο σπίτι μου.

ΦΥΣΙΚΑ και δεν ειναι ετσι.
Ποιο ειναι ακριβως το "παρτυ" που καλεσατε τα μελη ?
Και πιο ακριβως ειναι το "σπιτι" που γινεται το παρτι, και ποιος καλει μελη ?

Προσωπικα, το βρισκω ελαφρα προσβλητικο, και αστοχο σαν παραδειγμα

Status
Not open for further replies.