από τη διαχείριση του φόρουμ

Status
Not open for further replies.
D. Error , τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Ο άνθρωπος δημοσιοποίησε π.μ. που του έστειλε διαχειριστής σε άλλο site.
Και το χλεύασε κιόλας.
Και θέλει να φύγει από δω.

Γιατί να τον κρατήσουμε με το ζόρι;

Πολυ αστοχο παραδειγμα

+1000.... Ναι μεν το avclub είναι ιδιοκτησία του σωματείου, όμως μόνο με τα μέλη του σωματείου και χωρίς όλους τους υπόλοιπους, το "πάρτυ" και το "σπίτι" θα ήταν τελείως διαφορετικά από ότι είναι σήμερα...

D. Error , τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Ο άνθρωπος δημοσιοποίησε π.μ. που του έστειλε διαχειριστής σε άλλο site.
Και το χλεύασε κιόλας.
Και θέλει να φύγει από δω.

Γιατί να τον κρατήσουμε με το ζόρι;

Δημητρη,
Δεν εχω καμια απορια για τους λογους που ο Αργυρης εγινε ban. Γιατι προσπαθεις να μου εξηγησεις?

Απάντηση: Re: από τη διαχείριση του φόρουμ

Μα το ίδιο λέμε... οξεία ασυμφωνία απόψεων, τσακωθήκατε, ο Argi δε σας γουστάρει, εσείς δεν τον γουστάρετε, και όλα ισορροπούν. Αυτό το μόνιμο ban τι το θέλατε??????? Γιατί πρέπει για απλές καθημερινές ανθρώπινες καταστασεις που ισορροπούν μόνες τους να βάζουμε τέτοιες βαρυσήμαντες τυπικές ταμπέλες???

Ε τώρα με συγχωρείς...Δεν πρόκειται για συναινετικό διαζύγιο.

Φόρουμ με συγκεκριμένους κανόνες είμαστε κι ο συγκεκριμένος ούτε αυτούς σεβάστηκε,ούτε την προσωπικότητα κάποιων που με καλή διάθεση συζήταγαν μαζί του,καιρό τώρα.

Οταν μπανάρουμε μέλη του σωματείου,επειδή κάποια στιγμή παρεκτράπηκαν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις,γιατί δεν θα απαιτηθεί κατ' αναλογία το ίδιο για οποιονδήποτε άλλον;

Ισα-ίσα με τον συγκεκριμένο,ή ΔΟ έχει κάνει πολύ καιρό υπομονή και του έχει χαριστεί σε πολλές περιπτωσεις.Κακώς όπως αποδείχθηκε...

Μα το ίδιο λέμε... οξεία ασυμφωνία απόψεων, τσακωθήκατε, ο Argi δε σας γουστάρει, εσείς δεν τον γουστάρετε, και όλα ισορροπούν. Αυτό το μόνιμο ban τι το θέλατε??????? Γιατί πρέπει για απλές καθημερινές ανθρώπινες καταστασεις που ισορροπούν μόνες τους να βάζουμε τέτοιες βαρυσήμαντες τυπικές ταμπέλες???

Μάλλον, διότι είναι προτιμότερες οι ''βαρυσήμαντες τυπικές ταμπέλες'', όπως αναφέρεις, για το μέλος, παρά το διαρκές ''λυντσάρισμα'' των μελών που έχουν διαφορετικές απόψεις περί ηθικής από τον εν λόγω.

Αν έμενε και άλλο εδώ μέσα μετά όσα συνέβησαν, να είσαι σίγουρος πως θα συνέβαινε.

===============
οφ-τοπικ

Βλεπω οτι εχει πολυ κινηση το παρον.

Δεν κανονιζουμε τωρα που ειμαστε ολοι μαζεμενοι να παμε για κανα ουζακι να τα πουμε και αμα λαχει να πλακωθουμε???

Θα δεχτω οι μισοι να μην μου μιλανε κιολας, δεν πειραζει

τελος οφ-τοπικ

==============================

Γιατί μπερδεύεις άλλο θέμα (π.μ.-πλατφόρμα) με αυτό που έγινε.
Καμμία σχέση.

Και του Λύμπε ήταν λίγο άστοχο αλλά γι' άλλο λόγο.

Κάποιος τρώει και πίνει μαζί σου και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε συκοφαντεί και σε βρίζει στο διπλανό του.

Πέρα από τα μηχανάκια, τις λάμπες και τους προβολείς, υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις.

Γιατί κάποιος να σε προσβάλλει με αυτή τη συμπεριφορά; Θα μπορούσε πολύ απλά να μη σε κάνει παρέα.

+1000.... Ναι μεν το avclub είναι ιδιοκτησία του σωματείου, όμως μόνο με τα μέλη του σωματείου και χωρίς όλους τους υπόλοιπους, το "πάρτυ" και το "σπίτι" θα ήταν τελείως διαφορετικά από ότι είναι σήμερα...

εμένα να μην μου τα λές αυτά γιατί ανοίγω νήματα που, από τα 20.000 μέλη του φόρουμ, τα βλέπουν 30.
και δεν μ ενδιαφέρει καθόλου αν θα ήταν διαφορετικό από άποψη πολυκοσμίας ή συμμετοχής. Με ενδιαφέρει όμως πού θα βάλω την υπογραφή μου από άποψη ποιότητας και του περιρρέοντος image.
Και, από αυτή αποκλειστικά την άποψη, θεωρώ το φόρουμ κορυφαίο.
Αυτοί που συμμετέχουν προσδιορίζουν την ταυτότητα του χώρου: όχι οι ...μπανιστηρτζήδες.

Δεν είπα ποτέ ότι έχω πρόβλημα με το ban σαν τιμωρία για κάποια συμπεριφορά. Το μόνιμο ban όμως είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Τελοσπάντων, απόψεις είναι αυτές δε χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας, απλά σας είπα τη δική μου... Χαιρετώ!

Έπειτα και από αυτό http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=987727&postcount=607 θα παρακαλούσα κάποιον διαχειριστή να κλειδώσει το παρόν νήμα, καθώς ο λόγος ύπαρξης του έχει από μόνος του αποδεχθεί ότι αν δεν τον κάνατε ban θα γινότανε μόνος του. Μην πλακωνώμαστε χωρίς ουσιαστικό λόγο παιδιά.

Η θεση μου στο συμβαν ειναι ξεκαθαρη. Τα πμ αφορουν αποκλειστικα και μονο τους συνομιλουντες(εκτος ισως οταν αποτελουν πειστηρια εγκληματος και λοιπων αξιοποινων πραξεων).
Επισης θεωρω οτι η επιβολη του μονιμου ban ειναι εξοχως αυστηρη. Τα μελη ,νομιζω, δεν προσδοκουν την προστασια κανενος απο τους διαχειριστες- οντας ατομα ενηλικα κλπ κλπ.
Οι διαχειριστες πρεπει να γνωριζουν οτι το καθε μελος κρινεται καθημερινα απο τα υπολοιπα μελη συμφωνα με τα γραφομενα του και δεν υφισταται λογος ανθρωπινες συμπεριφορες (θυμος, αστοχια χρησιμοποιουμενων εκφρασεων, κουτσομπολιο , εκδικητικα και υποτιμητικα σχολια κλπ) να αντιμετωπιζονται με μονιμους περιορισμους.
Εν πασει περιπτωσει και εγκληματιες που εχουν "φαει" πεντε εξι ανθρωπους αφεθηκαν ελευθεροι τελικα.
Ειναι απολυτως λογικο οτι οι επιθετικες συμπεριφορες γεννουν μονο παρομοιες τους.

Και, από αυτή αποκλειστικά την άποψη, θεωρώ το φόρουμ κορυφαίο.
Αυτοί που συμμετέχουν προσδιορίζουν την ταυτότητα του χώρου: όχι οι ...μπανιστηρτζήδες.

Εγώ δε μίλησα για τους "μπανιστηρτζήδες", μίλησα για τα μέλη που γράφουν χωρίς να'ναι στο σωματείο. Και δε μίλησα ποτέ για ποσότητα, πάντα στην ποιότητα αναφέρομαι. Και το ποιόν του καθενός φαίνεται τόσο στα γραπτά του, όσο και στις πράξεις του.

Προσωπικα, το βρισκω ελαφρα προσβλητικο, και αστοχο σαν παραδειγμα

όχι αγαπητέ..
είναι εύστοχο, οσο δεν γίνεται...

το συγκεκριμένο μέλος απασχολεί τουλάχιστον 8 μήνες την διαχειριστική ομάδα, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω.
Το ότι είναι μέλος με 7000 μηνύματα σημαίνει ότι έπρεπε να γνωρίζει περισσότερο από άλλους τους κανόνες που διέπουν τον χώρο αυτό.

Στον χώρο αυτό όλοι είναι φιλοξενούμενοι μέσα στα πλαίσια αυτού που είναι γενικά αποδεκτό ως ευγενική και φιλική συνύπαρξη αλλά και αποδοχή ορισμένων κανόνων.

όταν λοιπόν είσαι φιλοξενούμενος επί 7000 μηνύματα και επί τουλάχιστον 8 μήνες δέχεσαι φιλικές έως αυστηρές συστάσεις να αλλάξεις συμπεριφορά και αντ αυτού συνεχίζεις να καταχράσαι την φιλοξενία, αλλά και να δημοσιοποιείς σε άλλού (όπου αλλού) προσωπικές συνομιλίες με διαχειριστές τότε πολύ απλά είναι δικαίωμα του οικοδεσπότη να μην σε ξαναδεχτεί.
Η υπομονή έχει και όρια.

Χούντα,σκυλιά,βλάκες,κομπλεξικοί,δημοσίευση προσωπικών δεδομένων....κι όλα αυτά στον αέρα για επώνυμους ανθρώπους,επί εβδομάδες...Τα έκανε κι άλλος ένας γνωστός σ' όλους και του το κλείσανε το μαγαζί και τώρα ασχολείται με την προβολή του "θεάρεστου" έργου που συνετελέσθη στην Μακρόνησο.Κατά σύμπτωση κι αυτός "φιλοξενείται" εκεί.Επίσης κατά σύμπτωση,εδώ είναι κι αυτός μόνιμα μπαναρισμένος.

Είναι μερικοί μετρημένοι στα δάκτυλα,που εδώ και καιρό δεν "φιλοξενούνται" απλά αλλά τουλάχιστον υποθάλπτονται και παροτρύνονται.

Προσωπικά θα καλούσα την ΓΔ να προσφύγει στην αρχή προστασίας.

Last edited:
Re: Απάντηση: από τη διαχείριση του φόρουμ

Χούντα,σκυλιά,βλάκες,κομπλεξικοί,δημοσίευση προσωπικών δεδομένων....κι όλα αυτά στον αέρα για επώνυμους ανθρώπους,επί εβδομάδες.....

Προσωπικά θα καλούσα την ΓΔ να προσφύγει στην αρχή προστασίας.

Σωπα βρε Διονυση.....

Ασε τον κοσμο να εκφραστει οπως θελει.....μπορει να εχουν και προβληματα και να ξεδινουν με αυτον τον τροπο.

Ο καθενας οπως εχει ανατραφει ......

Last edited:

Δεν ξέρω τη χρονική στιγμή των γεγονότων κι αν αυτά που αναφέρει ο Διονύσης, και είναι πράγματι πολύ βαριές κουβέντες, όπως "Χούντα,σκυλιά,βλάκες,κομπλεξικοί,δημοσίευση προσωπικών δεδομένων...." έγιναν πρίν ή μετά την απόφαση της "δια παντός" διαγραφής. Αν έγιναν πρίν ή ποινή σίγουρα θα έπρεπε να ήταν μεγάλη αλλά το "διά παντός" μου φαίνεται ακραίο.

Στον χώρο αυτό όλοι είναι φιλοξενούμενοι μέσα στα πλαίσια αυτού που είναι γενικά αποδεκτό ως ευγενική και φιλική συνύπαρξη αλλά και αποδοχή ορισμένων κανόνων.

Δημήτρη αυτά ίσχυαν ανέκαθεν στο Avclub. Κι όλοι τα είχαν διαβάσει και τα είχαν αποδεχτεί.
Αν αποφάσιζε κάποιος να τα εφαρμόσει με τον τρόπο που εφαρμόζονται σήμερα και πρίν 1-2 χρόνια τα 3/4 της διαχειριστικής ομάδας θα έπρεπε να είχαν μπαναριστεί μέχρι τη δευτέρα παρουσία.

Re: Απάντηση: Re: από τη διαχείριση του φόρουμ

Δεν ξέρω τη χρονική στιγμή των γεγονότων κι αν αυτά που αναφέρει ο Διονύσης, και είναι πράγματι πολύ βαριές κουβέντες, όπως "Χούντα,σκυλιά,βλάκες,κομπλεξικοί,δημοσίευση προσωπικών δεδομένων...." έγιναν πρίν ή μετά την απόφαση της "δια παντός" διαγραφής. Αν έγιναν πρίν ή ποινή σίγουρα θα έπρεπε να ήταν μεγάλη αλλά το "διά παντός" μου φαίνεται ακραίο.

Η "ποινή" (καταχρηστικός εν προκειμένω ο όρος, αλλά τελοσπάντων) επιβλήθηκε λίγη ώρα (1? 1:30? θα σε γελάσω) πριν την ανάρτηση του παρόντος νήματος.

Δημήτρη αυτά ίσχυαν ανέκαθεν στο Avclub. Κι όλοι τα είχαν διαβάσει και τα είχαν αποδεχτεί.
Αν αποφάσιζε κάποιος να τα εφαρμόσει με τον τρόπο που εφαρμόζονται σήμερα και πρίν 1-2 χρόνια τα 3/4 της διαχειριστικής ομάδας θα έπρεπε να είχαν μπαναριστεί μέχρι τη δευτέρα παρουσία.

πλέον εφαρμόζονται Μπάμπη.
Το ότι κάποτε και για κάποιο διάστημα υπήρξε ανοχή και χαλαρή εφαρμογή δεν αποτελεί προηγούμενο γιά να συνεχιστεί κάτι στο διηνεκές.

Τα προηγούμενα (χαρακτηρισμοί κλπ) που αναφέρεις έγιναν προ διαγραφής

Ολα εγιναν πριν φυσικα Μπαμπη.

Σιγα μην ειχε καποιος την ετοιμοτητα και τον θυμο να μπαναρει ενα μελος δια παντος.

Ειδικα οταν αυτη η αποφαση δεν παρθηκε απο εναν ανθρωπο αλλα απο το συνολο της Διαχειριστικης ομαδας ομοφωνα.

Η ανισορροπια εχει και τα ορια της ......

Status
Not open for further replies.