από τη διαχείριση του φόρουμ

Status
Not open for further replies.
Τελικά το μπαν έγινε επειδή ο χρήστης δημοσίευσε το πμ;

Και αν ναι, θα γινόταν το ίδιο αν το δημοσίευε οπουδήποτε αλλού εκτός avsite ή αν επρόκειτο για πμ από απλό μέλος; Είναι το απόρρητο των πμ στον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ και αν ναι από ποιούς ελέγχεται και σε ποιό βαθμό;

Δεν ξέρω, τελευταία βλέπω μια περίεργη κατάσταση στο φόρουμ.... Σαν να παίρνετε τα πράγματα υπερβολικά σοβαρά....

Το αρχικό κείμενο της ΓΔ,δεν απαντά καθαρά σ' αυτό;

"Σε κοινή απάντηση ερωτημάτων που έχουν εγερθεί, ανακοινώνεται ότι το μέλος argi αποκλείσθηκε διά παντός από το φόρουμ για βαρύτατα προσβλητική συμπεριφορά, μέσω της υπογραφής του (η οποία ήδη τροποποιήθηκε σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ), δημοσιοποίηση πμ διαχειριστή και διακωμώδηση της προσωπικής τους επικοινωνίας, και παρατεταμένη εξακολούθηση συμπεριφοράς η οποία εκδηλώνει ξεκάθαρη πρόθεση εκβίασης της αποβολής του από το φόρουμ.

Από τη διαχείριση του φόρουμ."

Απάντηση: Re: από τη διαχείριση του φόρουμ

Τελικά το μπαν έγινε επειδή ο χρήστης δημοσίευσε το πμ;

Και αν ναι, θα γινόταν το ίδιο αν το δημοσίευε οπουδήποτε αλλού εκτός avsite ή αν επρόκειτο για πμ από απλό μέλος; Είναι το απόρρητο των πμ στον κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ και αν ναι από ποιούς ελέγχεται και σε ποιό βαθμό;

Δεν ξέρω, τελευταία βλέπω μια περίεργη κατάσταση στο φόρουμ.... Σαν να παίρνετε τα πράγματα υπερβολικά σοβαρά....

post 73

όχι αγαπητέ..
είναι εύστοχο, οσο δεν γίνεται...

το συγκεκριμένο μέλος απασχολεί τουλάχιστον 8 μήνες την διαχειριστική ομάδα, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω.
Το ότι είναι μέλος με 7000 μηνύματα σημαίνει ότι έπρεπε να γνωρίζει περισσότερο από άλλους τους κανόνες που διέπουν τον χώρο αυτό.

Στον χώρο αυτό όλοι είναι φιλοξενούμενοι μέσα στα πλαίσια αυτού που είναι γενικά αποδεκτό ως ευγενική και φιλική συνύπαρξη αλλά και αποδοχή ορισμένων κανόνων.

όταν λοιπόν είσαι φιλοξενούμενος επί 7000 μηνύματα και επί τουλάχιστον 8 μήνες δέχεσαι φιλικές έως αυστηρές συστάσεις να αλλάξεις συμπεριφορά και αντ αυτού συνεχίζεις να καταχράσαι την φιλοξενία, αλλά και να δημοσιοποιείς σε άλλού (όπου αλλού) προσωπικές συνομιλίες με διαχειριστές τότε πολύ απλά είναι δικαίωμα του οικοδεσπότη να μην σε ξαναδεχτεί.
Η υπομονή έχει και όρια.

Από ότι καταλαβαίνεις η υπόθεση έχει τραβήξει πολύ καιρό και η κατάλυξη γνωστή.

Re: Απάντηση: από τη διαχείριση του φόρουμ

Το αρχικό κείμενο της ΓΔ,δεν απαντά καθαρά σ' αυτό;

"Σε κοινή απάντηση ερωτημάτων που έχουν εγερθεί, ανακοινώνεται ότι το μέλος argi αποκλείσθηκε διά παντός από το φόρουμ για βαρύτατα προσβλητική συμπεριφορά, μέσω της υπογραφής του (η οποία ήδη τροποποιήθηκε σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ), δημοσιοποίηση πμ διαχειριστή και διακωμώδηση της προσωπικής τους επικοινωνίας, και παρατεταμένη εξακολούθηση συμπεριφοράς η οποία εκδηλώνει ξεκάθαρη πρόθεση εκβίασης της αποβολής του από το φόρουμ.

Από τη διαχείριση του φόρουμ."

Μισο λεπτακι.

Αν θυμαμαι καλα, καποια στιγμη ειχε τροποποιηθει και καποιου αλλου μελους υπογραφη. Δεν ξερω ποια ηταν του Αργυρη.

ΜΟΝΟ ο Αργυρης ξερει ποιος του εστειλε το πμ. ΚΑΝΕΝΑΣ επισκεπτης του avsite δεν ειναι σε θεση να γνωριζει ποιος το εστειλε. Ο Αργυρης δεν αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι η δημοσιευση ηταν απο πμ διαχειριστη του avclub.

Χανω κατι ???

Αν θυμαμαι καλα, καποια στιγμη ειχε τροποποιηθει και καποιου αλλου μελους υπογραφη. Δεν ξερω ποια ηταν του Αργυρη.

Προβλητικη υπογραφη προς διαχειριστη ηταν.

Και η δυνατοτητα αλλαγης της υπογραφης ειναι δυνατοτητα που σου δινει η κονσολα (αντιθετα απο την δυνατοτητα αναγνωσης και επεμβασης στα πμ καποιου μελους)

Αλλο αν αυτο ζητειται απο τα μελη να το κανουν μονοι τους.

Οχι ομως σε περιπτωση σαν αυτην που στην υπογραφη του απλα προσβαλλε.....για να προσβαλλει.

ΜΟΝΟ ο Αργυρης ξερει ποιος του εστειλε το πμ. ΚΑΝΕΝΑΣ επισκεπτης του avsite δεν ειναι σε θεση να γνωριζει ποιος το εστειλε. Ο Αργυρης δεν αναφερει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι η δημοσιευση ηταν απο πμ διαχειριστη του avclub.

Χανω κατι ???

Αμφισβητεις το γεγονος αυτο δηλαδη ?

Γιατι αν βγει ο διαχειριστης ο οποιος του εστειλε το πμ και πει οτι αυτος το εστειλε (που αν το διαβασεις εκει που διαβαζεις θα καταλαβεις ευκολα απο ποιον ειναι ) θα καταλαβεις οτι δεν παιζει με τιποτα να σου λεμε ψεματα....

Προβλητικη υπογραφη προς διαχειριστη ηταν.

Και η δυνατοτητα αλλαγης της υπογραφης ειναι δυνατοτητα που σου δινει η κονσολα (αντιθετα απο την δυνατοτητα αναγνωσης και επεμβασης στα πμ καποιου μελους)

Αλλο αν αυτο ζητειται απο τα μελη να το κανουν μονοι τους.

Οχι ομως σε περιπτωση σαν αυτην που στην υπογραφη του απλα προσβαλλε.....για να προσβαλλει.

Αμφισβητεις το γεγονος αυτο δηλαδη ?

Γιατι αν βγει ο διαχειριστης ο οποιος του εστειλε το πμ και πει οτι αυτος το εστειλε (που αν το διαβασεις εκει που διαβαζεις θα καταλαβεις ευκολα απο ποιον ειναι ) θα καταλαβεις οτι δεν παιζει με τιποτα να σου λεμε ψεματα....

Εαν θελεις με πιστευεις, εαν θελεις δεν με πιστευεις.

Εγω διαβασα το ποστ στο avsite λιγο αφοτου το εγραψε. Στο μονο που "σταθηκα" ηταν η ατακα με τους αλεξιπτωτιστες, και το σχολιασα ως "LOL"
Σημερα το ξαναδιαβασα, μετα απο παροτρυνση κοινου μας φιλου ;-)
Δεν καταλαβα οτι ηταν απο Διαχειριστη, αλλα μονο μετα την παρουσα ανακοινωση.

ε, σταυρωστε με στραυρωστε με στα χερια σας σηκωστε με.
Τοσα καταλαβαινω, τωσα* λεω

* Το ω αφιερωμενο ;-)

Εαν θελεις με πιστευεις, εαν θελεις δεν με πιστευεις.

Δεν καταλαβα οτι ηταν απο Διαχειριστη, αλλα μονο μετα την παρουσα ανακοινωση.

Σε πιστευω αλλα ετσι οπως το εγραψες φανηκες σαν να αμφισβητεις κατι τετοιο.

Και φανταζομαι εχεις καταλαβει ποιος του το εστειλε ετσι ?

Απο τα ατομα που δεν τους φερεσαι ποτε ετσι εκτος και αν εχεις προβληματα αλυτα με την υπαρξη σου....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: από τη διαχείριση του φόρουμ

Δημητρη ουτε εγω περιμενα να γραφεις ως "ουρα" της διαχειρησης.

Θα συνεχιστεί για πολύ αυτή η μομφή και οι επιθέσεις?

Εχασε η Βενετιά βελόνι..

Και φανταζομαι εχεις καταλαβει ποιος του το εστειλε ετσι ?

Απο τα ατομα που δεν τους φερεσαι ποτε ετσι εκτος και αν εχεις προβληματα αλυτα με την υπαρξη σου....

Nομιζω πως ναι.

Ενας τυπος που δεν θελει να ειναι κανεις στεναχωρημενος, και το αποδεικνευει συνεχεια.
Ειναι ο ιδιος τυπος που με περισσιο τσαμπουκα σημερα χαραματα με την τσιμπλα στο ματι, μου εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο, και μου ειπε:

"Μαγκα ξηγησου. Μη μου τα μασησεις, σε τσακισα" :grinning-smiley-043

Λοιπον οπως καταλαβαινεις πρεπει να εισαι τουλαχιστον ανισορροπος για να δημοσιοποιησεις μηνυμα αυτου του ανθρωπου αντι να συνεχισεις να μιλας μαζι του.

Οπως ειπες απο αυτους που θελουν να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Λοιπον οπως καταλαβαινεις πρεπει να εισαι τουλαχιστον ανισορροπος για να δημοσιοποιησεις μηνυμα αυτου του ανθρωπου αντι να συνεχισεις να μιλας μαζι του.

Οπως ειπες απο αυτους που θελουν να ειναι ολοι ευχαριστημενοι
.

Ναι... Δεν ειπα ακριβως αυτο....

Ειπα για εναν τυπο (δεν σας εβαλα ολους στο ιδιο ..... καζανι), που δεν θελει να ειναι κανεις στεναχωρημενος -bye-

Οποιος μπλέκεται με τα πίτουρα...

Το ίδιο λάθος είχα κάνει κι εγώ στο παρελθόν,όταν κουτσούλαγε όλο το φόρουμ με ακατανόητα μονοσύλλαβα μηνύματα και θέματα.Οταν οι άλλοι-μέλη και διαχειριστές-λογικά σκεπτόμενοι φώναζαν,ότι δεν είναι εικόνα αυτή που δημιουργεί,εγώ τον υπερασπιζόμουν και το διασκέδαζα- αστειευόμουν μαζί του.Είμαι κι εγώ απο τους υπαίτειους που διαιωνίστηκε αυτή η κατάσταση.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: από τη διαχείριση του φόρουμ

Οποιος μπλέκεται με τα πίτουρα...

Το ίδιο λάθος είχα κάνει κι εγώ στο παρελθόν,όταν κουτσούλαγε όλο το φόρουμ με ακατανόητα μονοσύλλαβα μηνύματα και θέματα.Οταν οι άλλοι-μέλη και διαχειριστές-λογικά σκεπτόμενοι φώναζαν,ότι δεν είναι εικόνα αυτή που δημιουργεί,εγώ τον υπερασπιζόμουν και το διασκέδαζα- αστειευόμουν μαζί του.Είμαι κι εγώ απο τους υπαίτειους που διαιωνίστηκε αυτή η κατάσταση.

το παλευουμε να κανουμε ενα βημα παρακατω και τωρα μας γυρνας δυο πισω.

ΔΕΝ ειναι πλεον ο Αργυρης μελος εδω.

Ε άς το κλείσουμε λοιπόν κάπου εδώ...

Δεν έχουμε ανάγκη απο θεάσεις πάνω σε τέτοια θέματα.Εχουμε κατηγορίες να δουλέψουμε...

Ειλικρινά , διαβάζοντας τα σχόλια ορισμένων – λίγων ευτυχώς - μετά την ανακοίνωση του μόνιμου αποκλεισμού του μέλους argi , έχω πέσει από τα σύννεφα . Πέραν της όποιας κριτικής που αφορούσε στο γεγονός ότι κάποια μέλη έχουν διαφορετική γνώμη για το πώς θα πρέπει να γίνεται η διαχείριση και αφορά μόνον αυτά και κανέναν άλλο , παρατηρώ πως υπάρχει μία μεθοδευμένη απόπειρα να στραφεί το αντικείμενο της συζητήσεως στην δυνατότητα να διαβάζουν οι admins ή οποιοσδήποτε άλλος το περιεχόμενο των p.m. των μελών του φόρουμ . Και λέω μεθοδευμένη για τους εξής λόγους
α) η ίδια συζήτηση αναπαράγεται στο διπλανό φόρουμ
β) οι ένθερμοι υποστηρικτές της άποψης – εκεί- είναι μεταξύ των οριστικά ή προσωρινά διαγραφέντων
γ) η συζήτηση γι αυτό το θέμα δεν έχει καμμία σχέση με το θέμα του οριστικού αποκλεισμού του μέλους argi.
δ) με την εκτροπή της συζητήσεως στην δυνατότητα αυτή , «ξεχνιέται» το βαρύτατο– απαράδεκτο – παράπτωμα του μέλους να δημοσιοποιήσει p.m και δη σε έναν χώρο ο οποίος απλώς τρέφεται με το να αναδημοσιεύει και να αναπαράγει ό,τι εκβάλλεται από εδώ ως σαβούρα .

Ας σταματήσει λοιπόν εδώ η υποκρισία . Και ας μην ξεχνάμε ότι η μόνη διαπιστωμένη περίπτωση όπου μέλος έχει πράγματι μπεί σε λογαριασμό άλλου μέλους και δημοσίευσε ποστ με το avatar του δεύτερου και με το επώνυμο του ( αν θυμάμαι καλά τότε δεν είχε nickname αλλά έγραφε με το επώνυμο του ) έλαβε χώρα στο avsite και έγινε σε βάρος του μέλους kosdion .

Ούτε τον γνωρίζω τον άνθρωπο ,ούτε έχω άποψη για το αν είναι καλός ή ότι θέλετε. Ούτε και μ´ενδιαφέρει.

Αλλά η πράξη είναι τραγική. Εδώ μιλάμε για το μίνιμουμ σεβασμό μιας ιδιωτικής συνομιλίας.
Όχι μόνο την έκανε βούκινο αλλά έκανε και κριτική προσπαθώντας να τη ξεφτιλίσει κιόλας.

Θα έγραφα κάτι αλλά θα φάω τρίμηνο.

Αφού θέλει κιόλας να φύγει ,σούπερ.

Στο καλό.

+10000...

Δεν έχω καταλάβει γιά ποιό πράγμα μιλάνε μερικοί..

Βγαίνει ένας τύπος-καλά υπάρχει και άλλος ένας που φτύνει και κάτι λέει γιά σκυλιά και τέτοια ,αλλά σιγά τα ωά,και αυτός πήγε στο καλό-και εκθέτει ιδιωτικές συνομιλίες (σε οιοδήποτε άλλο site τού διαδικτύου) με διαχειριστές τού εδώ χώρου και λέει οτι τού έρθει προσβάλλοντας οσο μπορεί.

Υπόψιν τέτοια ιστορία δέν έχει ξανασυμβεί και μερικοί πού έχουν ´αποσυρθεί´,μάλλον έχουν βραχεία μνήμη-ουδέποτε αλλη φορά προέκυψε δημοσίευση ιδιωτικής συνομιλίας απ´εδώ αλλού..-bye-

Ως εκ τούτου οιοδήποτε μέλος έχει τέτοια συμπεριφορά δηλαδή να μεταφέρει ιδιωτική συνομιλία που διημοίφθη εντός τού παρόντος χώρου σε οιονδήποτε αλλο διαδικτυακο χώρο διανθισμένη κιόλας μέ ´ποικιλία σχολίων´είναι ανεπιθύμητο.
Τόσο απλό.
Δεν μάς κάνει.

Ειλικρινά , διαβάζοντας τα σχόλια ορισμένων – λίγων ευτυχώς - μετά την ανακοίνωση του μόνιμου αποκλεισμού του μέλους argi , έχω πέσει από τα σύννεφα . Πέραν της όποιας κριτικής που αφορούσε στο γεγονός ότι κάποια μέλη έχουν διαφορετική γνώμη για το πώς θα πρέπει να γίνεται η διαχείριση και αφορά μόνον αυτά και κανέναν άλλο , παρατηρώ πως υπάρχει μία μεθοδευμένη απόπειρα να στραφεί το αντικείμενο της συζητήσεως στην δυνατότητα να διαβάζουν οι admins ή οποιοσδήποτε άλλος το περιεχόμενο των p.m. των μελών του φόρουμ . Και λέω μεθοδευμένη για τους εξής λόγους
α) η ίδια συζήτηση αναπαράγεται στο διπλανό φόρουμ
β) οι ένθερμοι υποστηρικτές της άποψης – εκεί- είναι μεταξύ των οριστικά ή προσωρινά διαγραφέντων
γ) η συζήτηση γι αυτό το θέμα δεν έχει καμμία σχέση με το θέμα του οριστικού αποκλεισμού του μέλους argi.
δ) με την εκτροπή της συζητήσεως στην δυνατότητα αυτή , «ξεχνιέται» το βαρύτατο– απαράδεκτο – παράπτωμα του μέλους να δημοσιοποιήσει p.m και δη σε έναν χώρο ο οποίος απλώς τρέφεται με το να αναδημοσιεύει και να αναπαράγει ό,τι εκβάλλεται από εδώ ως σαβούρα .

Ας σταματήσει λοιπόν εδώ η υποκρισία . Και ας μην ξεχνάμε ότι η μόνη διαπιστωμένη περίπτωση όπου μέλος έχει πράγματι μπεί σε λογαριασμό άλλου μέλους και δημοσίευσε ποστ με το avatar του δεύτερου και με το επώνυμο του ( αν θυμάμαι καλά τότε δεν είχε nickname αλλά έγραφε με το επώνυμο του ) έλαβε χώρα στο avsite και έγινε σε βάρος του μέλους kosdion .

+10000...
Ολα τα θέματα πού συζητήθηκαν δεν έχουν καμιά σχέση με την ανακοίνωση τής Γ.Διαχείρισης και την αιτιολόγησή της.
Αντιθέτως αποπροσανατολίζουν την συζήτηση μέ υπαινιγμούς πού κάκιστα έως τώρα μπήκατε στον κόπο να σχολιάσετε.

Μεταφορά ιδιωτικών συνομιλιών απ´εδώ- αλλού ειναι το θέμα ,μέ πάμπολλη γαρνιτούρα απο τά μέλη πού τά εξέθεσαν δημοσίως..
Και επ´αυτού ελήφθη η απόφαση τής Γ.Διαχείρισης..
Τα λοιπά γίνονται με πρόθεση να προκληθεί μια στάση ετεροκαθορισμού πού δέν μάς αφορά..

Και στο xxx.gr να συνέβαινε τέτοια ενέργεια θα ειχε τα ιδια αποτελέσματα.

Οποιος προσπαθεί να μεταφέρει το θέμα σε άλλα ´πεδία´είναι γελασμένος...

Οπως επίσης και οτι μερικοί πολύ θαθελαν νά μεταφέρουν τίς σκιαμαχίες τους σέ άλλα διαδικτυακά μέρη ,με τα οποία ουδεμία σχέση υπάρχει (και ευτυχώς),πλέον..............

Υ.Γ.
Και είναι σαφές πώς δέν έχουμε ανάγκη απο καί καλά ´μειλίχιους μεσάζοντες´.............

Last edited:

Έπειτα και από αυτό http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=987727&postcount=607 θα παρακαλούσα κάποιον διαχειριστή να κλειδώσει το παρόν νήμα, καθώς ο λόγος ύπαρξης του έχει από μόνος του αποδεχθεί ότι αν δεν τον κάνατε ban θα γινότανε μόνος του. Μην πλακωνώμαστε χωρίς ουσιαστικό λόγο παιδιά.
Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω το thread άσχετα αν δεν έχω λάβει πλήρη εικόνα… δηλαδή κουβεντιάζουμε για τον αν κάποιος που έχει αποφασίσει να αυτό-banaristi για φχψ λόγο ? η για ποιο λόγο του έκανε ban η διαχείριση ? χωρίς να πάω παρακάτω όποιος λέει ότι φεύγω για τι δεν μου αρέσει το α η το β καλό είναι και να το πράττει και να τον αφήνουμε στην ησυχία… πάγια άποψη μου σε πολλά πράγματα…
Ciao…-bye-

Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω το thread άσχετα αν δεν έχω λάβει πλήρη εικόνα… δηλαδή κουβεντιάζουμε για τον αν κάποιος που έχει αποφασίσει να αυτό-banaristi για φχψ λόγο ? η για ποιο λόγο του έκανε ban η διαχείριση ?

Το μπαν προηγηθηκε αλλα ο εγωισμος ηταν τοσο μεγαλος που εγραψε οτι αποχωρησε εσκεμμενα.....

Μην πιστευεις και οσα διαβαζεις....

Απο οσο εχω καταλαβει, ειναι εντος των δυνατοτητων της πλατφορμας να υπαρχει προσβαση στα μηνυματα των μελων.

Λάθος εχετε καταλάβει και αυτή η δήθεν απο ´ενδιαφέρον´επαναφορά ´υποψιών´,λαμβάνει τέλος οριστικό.
Τις λοιπές επι τού θέματος ´απορίες´ σας μπορείτε να τίς εκφράσετε όπου αλλού επιθυμείτε..........................................Εδώ πάντως όχι..
Τέτοιες υπόνοιες τέλος .

Status
Not open for further replies.