από την 1.1.1 στην 1.1.3 ...

είμαι στην 112 και θέλω να μου πείτε πώς να τρέξω το jailbreak σε windows vista. δε βγάζω άκρη ...

Αν εννοεις το windows.bat θελει να εχεις εγκατεστημενη Java στο pc σου. Σε vista ομως δεν το δουλεψα και δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα.

yessssss!!!!
έσπαΣΑ την 112 αφού πρώτα μου' σπασε τ'αρχ ....:

το βράδυ συνεχίζω με βάση τις οδηγίες σας.

το compatibility δούλεψε

thank you all and for all.

bavioli,tha ta poume sthn pita.

nikolis, se perimenw Ellada opote thes!

λοιπόν, χτες βράδυ άφησα το τηλ. ενωμένο στο ρεύμα να κάνει το upgrade στην 113 έχοντας σπάσει και ξεκλειδώσει την 112. τώρα, 5 'ωρες μετά, το βρίσκω με κολλημένη οθόνη - μαύρη - και στη μέση γυρίζει το γνωστό κάτισανγραναζάκι που δείχνει ότι το τηλ είναι απασχολημένο. ούτε κλείνει, ούτε ανοίγει. ποιο είναι το επόμενο βήμα μου; να γυρίσω στην 111 με shift + restore; ή μήπως στην 112 με τον ίδιο τρόπο; ή με shift+update να πάω στην 112, ξανά jailbreak κλπ; προτάσεις;

Να πας στιν 1.1.1 ....ΑΧ Βαγγελη ρε δωστο στο Μπαβιολη να σου το κανει να τελειωνει....

το itunes βγάζει μήνυμα ότι cannot connect to the iphone because of an uknown error err 80000001 ή κάτι τέτοιο ...
πώς προχωράω τώρα;

πρέπει να φύγω, θα το παλέψω αργότερα. έχω όλους τους οδηγούς που χρειάζομαι, οπότε θ'αργήσω να σας ξαναζαλίσω!

ευχαριστώ για όλα!:ernaehrung004:

κατεβαίνει η 113, αργά και βασανιστικά, εδώ και λίγη ώρα, αφού κόντεψε να μου έρθει εγκεφαλικό με τα απανωτά restores (βέβαια, και χτες το άφησα έτσι και πήγα για ύπνο και το πρωί το βρήκα dead meat, ελπίζω τώρα να μη γίνει το ίδιο). το πρόβλημα είναι ότι όποιον οδηγό και ν'ακολούθησα, κανείς δεν ήταν απόλυτα σωστός. αυτό που κυρίως με μπέρδεψε ήταν το πότε έπρεπε να πατήσω τι στο itunes.

χοντρικά: όποιον οδηγό και να επιλέξετε, πηγαίνετε κατευθείαν από την 111 στην 112 και κάντε το jailbreak στην 112. σε μένα τουλάχιστον, αυτό λειτούργησε. επίσης, όσοι έχουν 111, δε χρειάζεται να κάνουν baseband downgrade ...

για ότι άλλο χρειαστείτε, στη διάθεσή σας. οι οδηγοί βρίσκονται στα links που έχουν παραθέσει ο nikolis κι ο Νίκος.

http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=25695&highlight=1.1.3+downgrade

τούτος εδώ για μένα ήταν ο πιο χρήσιμος στο downgrade και ένα post του nikolis στην πρώτη σελίδα ετούτου του thread για το πώς πάμε από 112 σε 113. επίσης, η τηλ. επικοινωνία που είχα χτες με το φιλαράκι το Μπαβιόλη.

παίδες, τα σέβη μου!:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

μπραβω επιτελους Μπαβιολη μετα απο 3 μερες και 155 ποστ... πηγαινε ξεκουραστεις χρειαζεσε ενα υπνακο τωρα...

ο οδηγος Μπαβιολη αυτος ειναι για αυτους που τιν εχουν παθει βαλοντας κατα λαθος τιν 1.1.3 αντι τιν 1.1.2 μεσο του i-tunes αλλα βοηθα και τον πιο αρχαριο με τις εικονες του απλως δεν χρειαζετε να κανετε το downgrade τις baseband που δειχνει ο οδηγος γιατι ειναι μονο για τιν νεα baseband τις 1.1.3 που ειναι και ο οδηγος...

Απάντηση: Re: από την 1.1.1 στην 1.1.3 ...

ο οδηγος Μπαβιολη αυτος ειναι για αυτους που τιν εχουν παθει βαλοντας κατα λαθος τιν 1.1.3 αντι τιν 1.1.2 μεσο του i-tunes αλλα βοηθα και τον πιο αρχαριο με τις εικονες του απλως δεν χρειαζετε να κανετε το downgrade τις baseband που δειχνει ο οδηγος γιατι ειναι μονο για τιν νεα baseband τις 1.1.3 που ειναι και ο οδηγος...

ο οδηγός που είναι;