από την 1.1.1 στην 1.1.3 ...

VAG.NIK

Supreme Member
18 August 2006
3,073
Αθήνα
πώς;
έχω φάει τα LINKS με το κουτάλι, αλλά δε βγάζω άκρη. ας με κατευθύνει κάποιος please, ώστε, αν γίνεται, να αναβαθμίσω το iphone εύκολα, λειτουργικά και ... ελληνικά!

ζητάω πολλά;

βαλε το πιο κατω source στον installer και κανε την αναβαθμιση add http://ijailbreak.com/repo.plist
η κανε αναβαθμηση σε 1.1.2 με τον γνωστο τροπο βαζοντας απο τα tweaks 1.1.1 το οκτοprep και προχωρας σε 1.1.2 μετα jailbreak 1.1.2 unlock αν χρειαζετε και μετα

Newest version of BSD Subsystem -- version 2.0
Latestest Update of Installer.app -- version 3.0b10 (If you are not using the newest version installer will not work on 1.1.3)
Phone connected via wifi (its a large download)
Settings->General->Autolock SET TO NEVER
Μετα βαζεις το upgrade tis DEV TEAM apo ton installer

Για ελληνικα βαζεις απο MEDIAWEB 1.1.3 official το igreek καθως και ελληνικο πληκτρολογιο απο εκει και οτι fix χρειαζετε απο εκει επισης

για να κανει σωστα αναβαθμηση απο 1.1.1 σε 1.1.2 μετα απο το oktoprep πατας update μαζι με option (για MAC) και διαλεγεις τιν 1.1.2 αν πας restore δεν δουλευει το jailbreak μετα ..επισης προσεχε μην τιν πατησεις και βαλεις κατα λαθος τιν 1.1.3 αν τιν εχεις κατεβασμενη ...

να υποθέσω ότι πρέπει πρώτα απ'όλα να απεγκαταστήσω ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που έχω ήδη στην 111;

να υποθέσω επίσης ότι πρέπει να ξαναβάλω μέσα την κάρτα της ΑΤ&Τ ώστε να γίνει η αναβάθμιση;

απ'ότι κατάλαβες, Νικολή, είμαι γκάου και θέλω step by step ...

και, τέλος, ποιος από τους δυο τρόπους που προτείνεις είναι ο πιο εύκολος δι εμέ το γκάβακα;

σόρρυ που σε ζαλίζω ...

να τα σβησεις ολα καλυτερα ...και φτου ξανα απο τιν αρχη στιν 1.1.3
κατα την γνωμη μου δεν ειναι δυσκολη αναβαθμηση αλλα χρησιμοποια την δευτερη ..καλυτερα τιν πρωτη δεν τιν εχω δοκιμασει...

μην το φοβασαι δεν ειναι κατι δυσκολο ..προσεχε μην διαλεξεις τιν 1.1.3 αν ειναι κατεβασμενη σβηστη καλυτερα ..γιατι εγω τιν πατησα διαλεγοντας τιν 1.1.3 αντι τιν 1.1.2 και εφαγα ολοκληρη μερα να το κανω να δουλεψει...προχωρα εδω ειμαστε...

θα δοκιμάσω την πρώτη που είναι αυτόματη, χωρίς pc - έχω windows, not mac.

το πολύ πολύ να κλειδώσει και να το ξαναξεκλειδώσουμε ...

οκ, λοιπόν, κατεβάζω την 112 που είπες, αλλά θα τεστάρω πρώτα το ijailbreak που γίνεται αυτόματα. θα ενημερώσω για τυχόν εξελίξεις περίεργες ...

μου ζητάει εγκατάσταση του bsd subsystem, το βάζω, αλλά μου λέει ξανά error γιατί θέλει το bsd subsystem!!!

Newest version of BSD Subsystem -- version 2.0
Latestest Update of Installer.app -- version 3.0b10 (If you are not using the newest version installer will not work on 1.1.3)
Phone connected via wifi (its a large download)
Settings->General->Autolock SET TO NEVER