από την 1.1.1 στην 1.1.3 ...

δε με αφήνει να εγκαταστήσω το bsd subsystem, γιατί λέει ότι πρέπει πρώτα να βάλω το bsd subsystem !!!

τρελαθήκαμε τώρα;;;;;;

αν σου το ξανακανει κανε restore se 1.1.1 ισως τι ωρα που εκανες unistall τα application να σβηστικαν καποια files που δεν επρεπε...

ξεκίνησε κανονικά μέσω wi fi η εγκατάσταση, και μάλλον θ'αργήσει να τελειώσει, κανένα δίωρο ως φαίνεται. θα δούμε ...

φτουουουουουου!!!!!!
χτύπησε το τηλέφωνο και κόλλησε το κατέβασμα του firmware!

τι κάνω τώρα για να ξαναρχίσει;
περιμένει εντολή από μένα και δεν ξέρω τι να κάνω ...
έχει βγάλει # και περιμένει κάτι ...

το πρόβλημα λύθηκε με επανάληψη της διαδικασίας απ'την αρχή ...

το αφήνω να κατεβάσει το firmware και πάω για ύπνο.

το πρωί θα ξανασχοληθώ μαζί του.

thnx nikolis for the help!

τζίφος η δουλειά ...

μετά από 1 ώρα κι ένα τέταρτο περίπου, κι αφού κατέβασε 180 mb, επανεκίνησε μόνο του και βρέθηκα με μια λειτουργικότατη 1.1.1 ξανά ...
πάμε γι άλλα τώρα.
θα δοκιμάσω με το δεύτερο τρόπο μόλις βρω χρόνο ...

πριν λίγο, επανέλαβα τη χτεσινή διαδικασία.

ίδιο αποτέλεσμα, παρά το φόρτωμα του νέου firmware (αν και μόνο σε 45 λεπτά τώρα). το τηλέφωνο μπουτάρει μόνο του στην 1.1.1 ξανά.

τα παρατάω ...

Απάντηση: Re: από την 1.1.1 στην 1.1.3 ...

Δοκιμασε το δευτερο τροπο

αν μπορείς να μου τον γράψεις αναλυτικά - μα τελείως λέμε, ένα ένα τα βήματα - ευχαρίστως.

τι βγάζω, πότε, τι βάζω, πότε, από πού κι όλα αυτά τα chinese to me ...

έχω ελληνικό πληκτρολόγιο, έχασα τη mediaweb για να βάλω την αναφορά παράδοσης της vodafone, παρότι την έχω εγκαταστήσει. μυστήρια πράγματα ...

απλα τα πραγματα πρωτα θα παμε στιν 1.1.2
κατεβαζουμε το firmware 1.1.2 καπου στο desktop μας πας εδω αν δεν το εχεις και το κατεβαζεις
http://iphone.unlock.no/#restore-firmware-files

μετα ετοιμαζεις το τηλεφωνο σου βαζεις το bsb subsystem 2.0
community sources και τελος απο το TWEAKS 1.1.1 βαζεις το OKTOPREP
βγαινει εξω απο το ινσταλλερ και ενωνεις το καλωδιο με το i-tunes
μετα πατας το UPDATE στο i-tunes μαζι με το shift στα WINDOWS o.k
διαλεγεις το 1.1.2 που εχεις κατεβασμενο και αρχιζει να το βαζεις...οταν τελειωσει τρεχεις το jailbreak 1.1.2 το κατεβαζεις απο εδω http://conceitedsoftware.com/iphone/site/112jb.html
και διαλεγεις με το tick install SSH και το τρεχεις περιμενεις να τελειωσει μετα απο 2 ..3 ..φορες που κανει restart το τηλεφωνο ειναι ετοιμο τωρα τρεχεις το AnySIM 1.2.1u θα το βρεις στα UTILITIES....καμε αυτα τωρα και βλεπουμε ...

σου γραφω τα υπολοιπα τωρα οταν τελειωσεις απο εκει συνεχιζεις απο εδω
τωρα βαλε το IWORLD θα το βρεις στην κατηγορια TWEAKS 1.1.2
μετα
Newest version of BSD Subsystem -- version 2.0
Latestest Update of Installer.app -- version 3.0b10 (If you are not using the newest version installer will not work on 1.1.3)
Phone connected via wifi (its a large download)
Settings->General->Autolock SET TO NEVER
Μετα βαζεις το upgrade tis DEV TEAM apo ton installer θα βρεις στην κατηγορια SYSTEM Official 1.1.3 Upgrader
αφου εισαι σιγουρος οτι ειναι στο never lock πατας πανω στο upgrade και αρχιζει η διαδικασια θα περιμενεις μεχρι να τελειωσει μπορει να παρει μια ωρα...οταν θα τελειωσει θα εισαι στιν 1.1.3 ...enjoy...