Ευχαριστω παιδια για τις διευκρινησεις, γιατι ειχα κατα νου να βαλω ενα διακοπτη για επιλογη σε triode mode.
Το βλεπω λιγακι δυσκολο ομως, γιατι οι οδηγητρια που δουλευει και σαν αναστροφεας φασης ειναι ειναι η 12ΑΧ7, η οποια οδηγει δυο ζευγη push-pull EL34 και νομιζω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο (για τετοιο φορτιο οδηγησης),ποσο μαλλον να συνδεσμολογηθει σε τριοδικη λειτουργια.
Αλλωστε σ' αυτο και μονο (νομιζω) ακριβως το σημειο, ειναι που πασχει και ο συγκεκριμενος τελικος.
Θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει κατα τη γνωμη μου μια 12AU7 για να κανει αυτη τη δουλεια η ισως μια 12ΒΗ7, λυχνιες που εχουν μεγαλυτερες οδηγηκες ικανοτητες και στην προενισχυση να μπει μια 12ΑΧ7 (το αναποδο δηλαδη)
Το προβλημα σ,αυτη την περιπτωση ειναι να σχεδιαστει, (υπολογισμος αντιστασεων ανοδου, καθοδου, πολωσης,πυκνωτων σηματος κ.λ.π.και γι' αυτο αν υπαρχει κατι που θα μπορουσε να βοηθησει, διαδικτυο, η κατι αλλο, θα το εκτιμουσα),ετσι ωστε να μπορεσει να δουλεψει (με π.χ. 12ΑU7), στην ιδια περιοχη γραμμηκοτητας και με το ιδιο κερδος.
Η τωρινη τοπολογια εχει μια 12AU7 για προενισχυτρια των δυο καναλιων (μια Phillips JAN), μια 12AX7 ανα καναλι για οδηγητρια και αναστροφη φασης
(12AX7 LPS Sovtek) και τεσσερις EL 34 ανα καναλι στην τελικη βαθμιδα (SED-Svetlana).
Μια βοηθεια που θα ηθελα ειναι αν μπορειτε να μου πειτε ενα τροπο προκειμενου να διαπιστωσω (εργαστηριακα), κατα ποσο οι EL 34 οδηγουνται σωστα.
Θα μπορουσα π.χ. να μετρησω την ταση οδηγησης των EL 34 σε ολο σχεδον το ακουστικο φασμα (δειγματοληπτικα), σε μεγαλη σχετικα ισχυ (αν γινεται σχεδον σε πληρη) και να διαπιστωσω τυχον πτωση του σηματος;
Θα εβλεπα ετσι αν αξιζει ο κοπος για την αλλαγη που προανεφερα.
Εγινα ισως κουραστικος αλλα ηθελα να σας δωσω μια πληρη εικονα της υπαρχουσας καταστασης και των σκεψεων μου.
Ευχαριστω και παλι