Aπο vista σε XP γίνεται?

dimitris_208

New member
28 December 2007
10
θα ήθελα την βοήθεια σας.....

έχω ένα laptop HP COMPACQ PRESARIO CQ60-240EV με VISTA και θέλω να του βάλω ΧΡ.
το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να βρω τους drivers για ΧΡ.
μπορεί κάποιος με περισσότερες γνώσεις απο τις δικές μου (δεν το κατέχω το θέμα) να με βοηθήσει?

σας ευχαριστώ πολύ!!!

Re: Aπο vista σε XP γίνετε?

Το να πάρεις το CD των XP και να ξεκινήσεις εγκατάσταση έτσι απλά, δεν γίνεται. Στα XP δεν υπάρχει μεσα στο CD ο driver για το SATA controller σου. Ετσι, ξεκινώντας εγκατάσταση XP, το setup δεν θα βρεί κάνενα σκληρό δίσκο και δεν θα έχεις που να εγκαταστήσεις το λειτουργικό.
Στη HP, υπάρχει βοήθεια πάνω σ' αυτό. (Κατεβάζεις τους drivers κλπ..)
Διάβασε αυτό για να λύσεις το πρόβλημά σου..

Αφού εγκαταστήσεις XP, τους υπόλοιπους drivers (για γραφικά, ήχο, wifi, bluetouth, card reader κλπ) πιστεύω θα τους βρείς...

Πρίν τα κάνεις όλα αυτά, μιά καλή ιδέα είναι να δημιουργήσεις απ' το laptop σου to DVD των Vista που πρόκειται να απεγκαταστήσεις. Έτσι, σε περίπτωση που κάτι δε πάει καλά, ή αλλάξεις απόφαση, να μπορείς να επιστρέψεις σε Vista.

Πήγαινε καλύτερα σε Windows 7 εάν το θέμα είναι η ταχύτητα. Εκεί θα χρησιμοποιήσεις τους drivers των Vista. Το έκανα σε λαπτοπ Fujitsu Siemens που σερνονταν στα Vista και με τα Windows 7 πετάει!

Πήγαινε καλύτερα σε Windows 7 εάν το θέμα είναι η ταχύτητα. Εκεί θα χρησιμοποιήσεις τους drivers των Vista. Το έκανα σε λαπτοπ Fujitsu Siemens που σερνονταν στα Vista και με τα Windows 7 πετάει!
το θέμα μου δεν είναι η ταχύτητα, αλλά οτι έχω πρόγραμμα για έλεγχο εγκεφάλου του αυτοκίνητου μου που δεν δουλεύει με vista. πρέπει να έχω τα xp.

θα ήθελα την βοήθεια σας.....

έχω ένα laptop HP COMPACQ PRESARIO CQ60-240EV με VISTA και θέλω να του βάλω ΧΡ.
το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να βρω τους drivers για ΧΡ.
μπορεί κάποιος με περισσότερες γνώσεις απο τις δικές μου (δεν το κατέχω το θέμα) να με βοηθήσει?

σας ευχαριστώ πολύ!!!

Ολα γινονται
Εχω εγκαταστησει σε ολοκαινουργιο HP COMPACQ PRESARIO CQ60
της γυναικας μου win xp και ολα τα drivers.
Εαν θελεις στειλε μου pm να τα πουμε