από Yamaha 659 σε τι;

yiannakas

AVClub Addicted Member
28 September 2006
1,723
Γειά
έχω τον ενισχυτή Yamaha 659 και θέλω να πάρω έναν καινούριο που να υποστηρίζει τα νέα φορματ HD. Το μόνο όριο να μην ξεπεράσω τα 1000 ευρω.
Ο Onkyo TX-SR705 τι λέει?
ευχαριστώ

Άν είσαι ευχαριστημένος με τον γιάμι έως τώρα, χτύπα εναν 1800 και καθάρισες. Μέχρι που θα τρελαθείς λέμε. Καλός και ο 705, αλλα καλύτερος (πολύ) ο 1800 IMHO.Και σου περισσεύουν και λίγα για κανένα καλώδιο ......

Re: Απάντηση: από Yamaha 659 σε τι;

σε τι θα δω διαφορές από τον 659;
ευχαριστώ

Διαφορες σε παρα πολλά, μερικά εκ των οποίων είναι η ισχύς - καθαρότητα ήχου και σε μεγάλες εντάσεις, νεα φορμάτς ήχου, διαχείρηση όλων των βίντεο σημάτων (HDMI), δυνατότητα αξιοπρεπούς χρήσης ως προενισχυτή στο μέλλον (με τελικούς) , κτλ.

προενισχυτης ο γιαμι ?
να θυμυθω τον 2700 σαν προ που μολις τον δυναμωνα αρκετα εσβηνε
αληθεια ξεπερασε την βρεφικες τις ασθενειες η γιαμι?

O 3800 μου σκοτώνει πάντως, κλαίω απο την χαρά και γελάνε τα αυτιά μου. Και είχα ΑΖ2 πρίν, δεν είχα κανέναν παιδικό. Και να σημειώσω, οτι δεν είμαι απο αυτούς που ''το δικό τους'' είναι αυτόματα το καλύτερο. Τα έχω ξεπεράσει αυτά καιρό τώρα. Το μηχανάκι δεν περιγράφεται απλά. Τρισευτυχισμένος.

Απάντηση: Re: από Yamaha 659 σε τι;

O 3800 μου σκοτώνει πάντως, κλαίω απο την χαρά και γελάνε τα αυτιά μου. Και είχα ΑΖ2 πρίν, δεν είχα κανέναν παιδικό. Και να σημειώσω, οτι δεν είμαι απο αυτούς που ''το δικό τους'' είναι αυτόματα το καλύτερο. Τα έχω ξεπεράσει αυτά καιρό τώρα. Το μηχανάκι δεν περιγράφεται απλά. Τρισευτυχισμένος.

η ΥΑΜΑΗΑ εβγαζε παντα σοβαρα εργαλεια !!
:award::award: