ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΦΕΣ !!!!!

Απάντηση: Re: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΦΕΣ !!!!!

Η Πέμπτη φωτογραφία είναι ενδεικτική.
Ολοι έχουν στραμένα τα βλέμματα πρός την είσοδο,μπάς και καταφτάσω και δώσω νόημα στην ´άδεια τους ζωή´:afro:
Δοξάστε με.:Banane0: :Banane0:

Ποστ 75 πρώτη απο δεξιά.:flipout: :flipout:

Και φυσικά ο αρχηγός της παρέας ήταν ο γιος του Σιμου
Τα σχόλια δικά σας
Είχε ένα Donald μαζί του και το πέταγε στα κεφάλια μας …..
Είναι αυτό που λένε « από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια »

Κούκλος.Χιλιόχρονο και ευτυχισμένο νάναι.
Ο Donald έσκαγε μεταξυ Λύμπε Geon-x και εμένα.
´Απο τον μικρό στούς τρελλούς´:drummer: :drummer:

μια ακομη συνάντηση στο αγωνιστικό πια Verde (το αγόρασε ο Ριζοσπάστης) στην οποία είχα την τιμή να διοργανώσω( τι λεω παλι) έλαβε τέλος

καλο καλοκαιρι σε ολους

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΦΕΣ !!!!!

Ολοι έχουν στραμένα τα βλέμματα πρός την είσοδο,μπάς και καταφτάσω και δώσω νόημα στην ´άδεια τους ζωή´:afro:

Φαντάσου να μην είχες και τα γυαλιά πρεσβυωπίας !!!!!!

Στην 5η είσαι μέσα στην φοτό !!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΦΕΣ !!!!!

Η σεμνότητα του Σπύρου,....είναι παροιμιώδης:smash:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΦΕΣ !!!!!

Φαντάσου να μην είχες και τα γυαλιά πρεσβυωπίας !!!!!!

Στην 5η είσαι μέσα στην φοτό !!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Στο πόστ 75 ρε σύ πέμπτη άκρη δεξιά???Και πού εξαφανίστηκα??Ο Χουντίνι ήταν εκεί??:drummer: :drummer:

Ο μικρός Γιωργάκης ήταν και πολύ ήσυχος, απορώ με αυτά που άκουσε και είδε !!!!

Σίμο, το ζεύγος έχετε κάνει πολύ καλή "δουλειά" με τον μικρό κούκλο... απλά άψογος !!!!

Ο μικρός Γιωργάκης ήταν και πολύ ήσυχος, απορώ με αυτά που άκουσε και είδε !!!!

Σίμο, το ζεύγος έχετε κάνει πολύ καλή "δουλειά" με τον μικρό κούκλο... απλά άψογος !!!!

Aμα τού τραγουδάει 300 φορές την ημέρα ο Σιμος τον ύμνο τού Βάζελου να δείς πώς κάθεται ήσυχο το παιδί:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ ΚΑΦΕΣ !!!!!

Στο πόστ 75 ρε σύ πέμπτη άκρη δεξιά???Και πού εξαφανίστηκα??Ο Χουντίνι ήταν εκεί??:drummer: :drummer:

Ε και πάλι ισχύει αυτό που σου έγραψα !!!!!

Γιατί αν εσύ νομίζεις ότι όλοι αυτοί οι ΚΥΡΙΟΙ κοιτάνε προς το ίδιο μέρος, τότε θα έπρεπε όλοι να είναι σαν τον "ΣπανοΒαγγελω.....κάτι" κοινώς Γύλοι !!!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Και καθώς πίναμε τον καφέ μας παρατηρήσαμε ότι ο havoc έφυγε για λίγο.
Ψάξαμε και τον βρήκαμε να είναι γονατιστός και να προσεύχεται….

Βλέπει ότι είμαστε μέσα...ούτε θέλω να φανταστώ τι πρόκειται να σκεφτεί, ευτυχώς ακόμα ο Larry, o GeonX και ο Stelios Papa μαζί τον Λύμπε είναι στο πυρόβλητο, αλλά έως πόσο ?

Βλέπει ότι είμαστε μέσα...ούτε θέλω να φανταστώ τι πρόκειται να σκεφτεί, ευτυχώς ακόμα ο Larry, o GeonX και ο Stelios Papa μαζί τον Λύμπε είναι στο πυρόβλητο, αλλά έως πόσο ?

Για λίγο μάλλον, πρέπει να έχει γρήγορο μηχανάκι αν κρίνω από τον ρυθμό που ετοίμαζε και μου έστελνε "διάφορες" φοτό εχθές το βράδυ !!!!:bigcry: :bigcry:

:violent-smiley-030:

Aίσχος .!!!Ο κύριος τραβάει φωτογραφίες την ώρα που ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας.:twoguns:
Ρε θα μάς βγάλει ξυνή την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Μάκ Φάρλαν:ADFADF1: :ADFADF1: :flipout: :flipout:

Μακράν το καλύτερο κολάζ, μέχρι στιγμής, Κώστα.....:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Αλλά τί να περιμένει κανείς από τον Αντώνη????

Αυτός ''ψέλνει'' το Δικέφαλο φορώντας κόκκινη φανέλα. Ού να μου χαθείς κρυφοτροτσκιστή......:flipout: :flipout: :flipout:

Καλό καλοκαίρι σε όλους......-bye-