Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Παιδιά μήπως "τραβαμε" το τόπι ?

Φυσικό είναι όλοι μας να κάνουμε κάποια λάθη, και δυστυχώς πολλές φορές λόγω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή γράφονται πράγματα που σε μια face to face συζήτηση δεν θα είχαν ειπωθεί η θα είχαν επιλυθεί άμεσα χωρίς να πάρουν διαστάσεις.

Όπως και να το δει κανείς εδώ δεν είμαστε ούτε ΘΕ ούτε ΜΑ αλλά ούτε κανείς από εμάς έχει κανένα συμφέρον.

Η κοπή της πίτας ήταν, είναι και θα ένα χαρμόσυνο γεγονός συνεύρεσης ατόμων.

Φυσικά και θα παραβρεθεί εκεί οποίος θέλει ώστε να δει τους φίλους του και να γνωρίσει καινούργιους.

Απλά πράγματα.

Σε μια face to face συζητηση δεν θα γινοταν τιποτε γιατι εκει ΔΕΝ μπορουν να γινουν διαγραφες...

Εκει... delete button...γιοκ....

οσο για το τοπι... και πριν καποιους μηνες μας λεγατε οτι το τραβαμε και να δειξουμε υπομονη και κατανοηση...

Ζητατε το ιδιο πραμα τωρα, μονο που τωρα η δικη σας συμπεριφορα εχει χειροτερευσει και Δεν υπαρχουν σημαδια προς το καλυτερο, μαλλον το αντιθετο.
Αρα τι ζητατε? Αφηστε μας να κανουμε λαθη? Οχι, η ανοχη ειναι σαν ενα λαστιχο που ειναι στον ηλιο πολυ καιρο χωρις να το φροντιζουμε... Καποια στιγμη θα ξεραθει και θα σπασει...

Αντε, την εκανα και την παρομοιωση μου... Πρεπει σε λιγο καιρο να το ζωγραφιζουμε...

Last edited:
δε με ενδιαφέρει να συμμετάσχω σε εορταστικές εκδηλώσεις ενός χώρου που με αντιμετωπίζει με αλλαζονεία και με άνωθεν εντολές.

Καλώ και όσους διαφωνούν με τις τελευταίες εξελίξεις να κάνουν το ίδιο, πριν είναι πολύ αργά.

Παραδίπλα, αξίωσα μιά δημόσια εξήγηση ή μία συγνώμη εκ μέρους της Δ.Ο. προς τον Γιώργο Πολυχρονίδη που είναι φίλος μου και μέλος της Μουσικής Κατηγορίας.
Τους περιμένω επίσης να δώ Τι θα κάνουν προς το μέρος του Βασίλη Τσαντουλή: τον αδίκησαν και αυτά που έκαναν ως τώρα για να επανορθώσουν τα θεωρώ λίγα έως αμελητέα.

Δεν θα τους περιμένω για πολύ: ήδη το θέμα τράβηξε σε αδικαιολόγητα μεγάλο μάκρος.

Αν δεν κάνουν τίποτα, να πάνε να κόψουν την πίτα και να τη φάνε μόνοι τους, μεταξύ τους.

.....
Φυσικό είναι όλοι μας να κάνουμε κάποια λάθη, και δυστυχώς πολλές φορές λόγω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή γράφονται πράγματα που σε μια face to face συζήτηση δεν θα είχαν ειπωθεί η θα είχαν επιλυθεί άμεσα χωρίς να πάρουν διαστάσεις.
......[/B]

Αρκεί να το παραδέχονται…..
Και όχι να κάνουν τον Κινέζο !

Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Αν δεν κάνουν τίποτα, να πάνε να κόψουν την πίτα και να τη φάνε μόνοι τους, μεταξύ τους.

Μεταξύ τους Κώστα, αλλά στο όνομα των 7.700 μελών! :bang: (βγάζω μερικούς διαφωνούντες έξω...)

Μ' αρέσει που μιλούν και για κρίση από άλλους. Είδαμε πως την αντιμετωπίζουν... :earmuffs:

Re: Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Μεταξύ τους Κώστα, αλλά στο όνομα των 7.700 μελών! :bang:

Aφησέ τους να παίζουν με τους αριθμούς και τα ποσοστά και να κοκορεύονται. Σύντομα θα ανακαλύψουν ...την Αμερική κι αυτοί. Μόλις μάθουν πως "ουκ εν τω πολλώ το εύ". Back to the roots: από εκεί δεν ξεκινήσαμε πριν καναδυό χρόνια; -bye-

Αν από τα 7700 μέλη τα 7600 γράφουν μηνύματα του στιλ "Τι τηλεόραση να πάρω γιατί είμαι άσχετος" τότε δεν χρειάζεται φαντασία για το μέλλον της ποιότητας των θεμάτων που θα γράφονται σε λίγο καιρό.Υπάρχουν άνθρωποι με γνώση εδώ μέσα που όχι μόνο δεν αξιοποιούνται αλλά αντιμετωπίζονται λες και θέλουν να κάνουν τους έξυπνους. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τις γνώμες ανθρώπων που είναι καιρό εδώ μέσα και έχουν γράψει ένα κουβά μηνύματα έτσι. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Γιατί αυτοί γράφουν καθημερινά και βοηθούν τα άλλα μέλη και είναι εδώ βρέξει χιονίσει. Αντίθετα βλέπω διαχειριστές που γράφουν με το σταγονόμετρο (καιρό ήθελα να το πω αυτό).
Το παραπάνω σχόλιο αφορά στην συνεχή αναφορά στον μεγάλο αριθμό μελών... Την γνώμη μου για την διαγραφή την έχω γράψει δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός με το να γράφω τα ίδια πράγματα. Μήνυμα ελήφθη δεν ελήφθη δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ειλικρινά

Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Μεταξύ τους Κώστα, αλλά στο όνομα των 7.700 μελών! :bang: (βγάζω μερικούς διαφωνούντες έξω...)

Μ' αρέσει που μιλούν και για κρίση από άλλους. Είδαμε πως την αντιμετωπίζουν... :earmuffs:

Ποιό να σε κρίνει μωρέ??
Ασε με τώρα .............................

Αν από τα 7700 μέλη τα 7600 γράφουν μηνύματα του στιλ "Τι τηλεόραση να πάρω γιατί είμαι άσχετος" τότε δεν χρειάζεται φαντασία για το μέλλον της ποιότητας των θεμάτων που θα γράφονται σε λίγο καιρό.Υπάρχουν άνθρωποι με γνώση εδώ μέσα που όχι μόνο δεν αξιοποιούνται αλλά αντιμετωπίζονται λες και θέλουν να κάνουν τους έξυπνους. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τις γνώμες ανθρώπων που είναι καιρό εδώ μέσα και έχουν γράψει ένα κουβά μηνύματα έτσι. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Γιατί αυτοί γράφουν καθημερινά και βοηθούν τα άλλα μέλη και είναι εδώ βρέξει χιονίσει. Αντίθετα βλέπω διαχειριστές που γράφουν με το σταγονόμετρο (καιρό ήθελα να το πω αυτό).
Το παραπάνω σχόλιο αφορά στην συνεχή αναφορά στον μεγάλο αριθμό μελών... Την γνώμη μου για την διαγραφή την έχω γράψει δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός με το να γράφω τα ίδια πράγματα. Μήνυμα ελήφθη δεν ελήφθη δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ειλικρινά
Ευγε!!!!ωραίο σπρώξιμο δίνεις σε νέα μέλη που ευτυχώς η δυστυχώς είναι άσχετα με το αντικείμενο γιά αυτό και θέλουν να ρωτήσουν.
Δηλαδή, γιά να καταλάβω εαν κάποιος δεν ξέρει ποιά tv να αγοράσει και θέλει βοήθεια απο εδω,δεν έχει ποιότητα η απορία του;η εαν ο <κουβάς> του είναι άδειος θα πρέπει να πάει να παίξει σε άλη παραλία;
Τουλάχιστον γιά εμένα έχει την ίδια σημασία η βοήθεια που θα πάρει, όσο και εαν ρωτούσε πόσα τραγoύδια έχει γράψει ο Randy Newman και σε ποιές ημερομηνίες...
Επίσης καλό θα είναι πριν μιλάμε γιά διαχωρισμό και τάξεις εδω μέσα που δημιουργούν άλλα πρόσωπα εκτός απο τους εαυτούς μας, με ποιοτικές και μη ποιοτικές γραφές, με γνώσεις η χωρίς,να κοιτάμε πρώτα την σκούφια μας.

Last edited:
Υπάρχουν άνθρωποι με γνώση εδώ μέσα που όχι μόνο δεν αξιοποιούνται αλλά αντιμετωπίζονται λες και θέλουν να κάνουν τους έξυπνους. Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τις γνώμες ανθρώπων που είναι καιρό εδώ μέσα και έχουν γράψει ένα κουβά μηνύματα έτσι. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη. Γιατί αυτοί γράφουν καθημερινά και βοηθούν τα άλλα μέλη και είναι εδώ βρέξει χιονίσει. Ειλικρινά
:grandpa:

Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Ευγε!!!!ωραίο σπρώξιμο δίνεις σε νέα μέλη που ευτυχώς η δυστυχώς είναι άσχετα με το αντικείμενο γιά αυτό και θέλουν να ρωτήσουν.
Δηλαδή, γιά να καταλάβω εαν κάποιος δεν ξέρει ποιά tv να αγοράσει και θέλει βοήθεια απο εδω,δεν έχει ποιότητα η απορία του;η εαν ο <κουβάς> του είναι άδειος θα πρέπει να πάει να παίξει σε άλη παραλία;
Τουλάχιστον γιά εμένα έχει την ίδια σημασία η βοήθεια που θα πάρει, όσο και εαν ρωτούσε πόσα τραγoύδια έχει γράψει ο Randy Newman και σε ποιές ημερομηνίες...
Επίσης καλό θα είναι πριν μιλάμε γιά διαχωρισμό και τάξεις εδω μέσα που δημιουργούν άλλα πρόσωπα εκτός απο τους εαυτούς μας, με ποιοτικές και μη ποιοτικές γραφές, με γνώσεις η χωρίς,να κοιτάμε πρώτα την σκούφια μας.

Γιαννη διαβαζεις τι γραφει ο συνομιλητης σου η πιανεις 2 λεξεις και ανοιγεις το κουτακι με τις κλισε απαντησεις?

Δεν απαξιωσε κανεναν ο Νεκταριος.
Ισα ισα κι αυτος κι εγω κι εσυ πιθανοτατα ετσι ξεκινησαμε με τετοιες ερωτησεις.
Αυτο που ειπε ειναι οτι με την πορεια αυτη που για πολλους δεν ειναι η ενδεδειγμενη τα παλια μελη που λογικο ειναι να εχουν μια γνωση παραπανω θα ξενερωσουν.
Το καταλαβες ?

τα υπολοιπα για κουβαδακια, παραλιες και τραγουδια της αγαπης τα προσπερνω σαν αστειο.

Μα καλά, πόσες τάξεις επιτέλους υπάρχουν εδώ μέσα; :confused: Γιατί εγώ διακρίνω μόνο δύο: τους πατρίκιους της Δ.Ο. :crown: και τους πληβείους. :builder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Γιαννη διαβαζεις τι γραφει ο συνομιλητης σου η πιανεις 2 λεξεις και ανοιγεις το κουτακι με τις κλισε απαντησεις?

Δεν απαξιωσε κανεναν ο Νεκταριος.
Ισα ισα κι αυτος κι εγω κι εσυ πιθανοτατα ετσι ξεκινησαμε με τετοιες ερωτησεις.
Αυτο που ειπε ειναι οτι με την πορεια αυτη που για πολλους δεν ειναι η ενδεδειγμενη τα παλια μελη που λογικο ειναι να εχουν μια γνωση παραπανω θα ξενερωσουν.
Το καταλαβες ?

τα υπολοιπα για κουβαδακια, παραλιες και τραγουδια της αγαπης τα προσπερνω σαν αστειο.

Λές να είμαι τρελλός;...αυτό βγαίνει απο το παραπάνω κείμενο;δεν χρησιμοποίησα και δεν πιάστηκα σε τίποτα εκτός απο αυτά που γράφτηκαν....δεν μίλησα εγω απο μόνος μου περί κουβαδακίων, ούτε έκανα τον μάντη σε πιθανές ερωτήσεις <άσχετων> μελών.
Γιά ξαναδιάβασε σε παρακαλώ προσεχτικά.Θα μπορούσα να βάλω σε bold πολύ περισσότερες λέξεις απο μία...

Επειδή από τα μακροσκελέστατα σχετικά νήματα το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως η Διαχειριστική Ομάδα δεν λαμβάνει υπόψη της ούτε στο ελάχιστο την αγανάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας τον μελών για τις απαράδεκτες διαγραφές μηνυμάτων.

Επειδή κάνουν σκόπιμα γαργάρα οποιαδήποτε πρόταση για προσφορά βήματος στα μέλη για την διατύπωση των απόψεων τους για τέτοια σοβαρά θέματα μέσω ηλεκτρονικών ψηφοφοριών.

Κάτω από άλλες συνθήκες, η συμμετοχή μου στην κοπή της πίτας θα καθοριζόταν από τις γενικότερες υποχρεώσεις μου. Τώρα όμως δε με ενδιαφέρει να συμμετάσχω σε εορταστικές εκδηλώσεις ενός χώρου που με αντιμετωπίζει με αλλαζονεία και με άνωθεν εντολές.

Καλώ και όσους διαφωνούν με τις τελευταίες εξελίξεις να κάνουν το ίδιο, πριν είναι πολύ αργά.

ΥΓ. Η συμμετοχή μου στην μουσική κατηγορία συνεχίζεται αποκλειστικά για τη χαρά της επικοινωνίας με τους φίλους μου. Όχι, δε θεωρώ πως το club με φιλοξενεί, γιατί πιστεύω πως του τόχω ανταποδώσει. Φυσικά, οι έχοντες την εξουσία, μπορούν να προχωρήσουν σε όποιο μέτρο θέλουν! :mad:

τελικα τοσο πικρια σας εχουμε δωσει Δαμιανε? πολλα απο τα θεματα που ακυρωθηκαν συζητουνται στην εκτος και επισης και δεν ξερω αν πρεπει να το πω διαχειριστες εχουν μιλησει με τα θιγμενα μελη και εχουν δοθει η αμοιβαιες εξηγησεις.

υπαρχει στον αερα μονο μια συγνωμη απλη τιμια ζεστη που ζητατε ζηταμε για να κλεισει το θεμα δεκτο

καποιο θεωρουν οτι δοθηκε καποιοι αλλοι οχι καποιοι δεν ειναι μεσα και αποφασισαν ΣΚ να πανε βολτα

εχω πικραθει αφανταστα πολλα ρε σεις τα θεματα παιδια

Μα καλά, πόσες τάξεις επιτέλους υπάρχουν εδώ μέσα; :confused: Γιατί εγώ διακρίνω μόνο δύο: τους πατρίκιους της Δ.Ο. :crown: και τους πληβείους. :builder:

Καμία απο αυτές που ανέφερες...μόνο μία υπάρχει και εύχομαι γρήγορα να καταλάβεις ποιά.

Χαχαχαχαχα.
Και μερικοί ακουνητοι και με βροχή και με ήλιο και με χιόνι.

Συγνώμη που θα στο πω, αλά το ύφος της γραφής σου με κούρασε πλέον αφάνταστα, εκτός του ότι πλέον είσαι προβλέψιμος .....sory

Larry δεν βαρεθήκατε να λέτε τα ίδια..
Προσωπικές ειναι οι εξηγήσεις???
Ελεος πια με αυτή την τακτική τού αποπροσανατολισμού.
Και όχι δεν τιθεται θεμα κοπωσης ουτε συμπόνοιας..
Δεν ´τσιμπάω´πιά σε αυτό το μελοδραματικό ύφος..

Συγνώμη που θα στο πω, αλά το ύφος της γραφής σου με κούρασε πλέον αφάνταστα, εκτός του ότι πλέον είσαι προβλέψιμος .....sory

Ευτυχώς.
Το ύφος τής γραφής μου εξαρταται και απο τούς συνομιλητές μου.
Οσο για τά περί ´προβλεψίμου´έχουν διαπιστωθεί απο παλιά.
Οπως και οι καρέκλες ορισμένων.Μονιμως ´προβλέψιμες´και αυτές.