Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Larry νομίζω πως γνωρίζεις πως δεν απασχολούσα το avclub με θέματα έξω από τα ενδιαφέροντα μου. Σπάνια συμμετείχα σε συζητήσεις για κλειδώματα, μια που τέτοιες κόντρες τις έβρισκα πιθανές να συμβαίνουν, σποραδικά. Εδώ όμως βλέπω χαραγμένη πολιτική και απαντώ με τη βαρύτητα που θεωρώ πως έχει το θέμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Λές να είμαι τρελλός;...αυτό βγαίνει απο το παραπάνω κείμενο;δεν χρησιμοποίησα και δεν πιάστηκα σε τίποτα εκτός απο αυτά που γράφτηκαν....δεν μίλησα εγω απο μόνος μου περί κουβαδακίων, ούτε έκανα τον μάντη σε πιθανές ερωτήσεις <άσχετων> μελών.
Γιά ξαναδιάβασε σε παρακαλώ προσεχτικά.Θα μπορούσα να βάλω σε bold πολύ περισσότερες λέξεις απο μία...

Τρελλος δεν εισαι Γιαννη.
Απροσεκτος εισαι.
Οσα μπολντ και να χρησιμοποιησεις το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Και μην αμφιβαλλεις ουτε για μια στιγμη οτι κι εμενα αγωνια μου δεν ειναι ποιος θα κατσει που αλλα η ποιοτητα και το επιπεδο εδω μεσα.
Μαχομαστε με νυχια και με δοντια να κρατηθει σε ενα επιπεδο και να μην καταληξουμε οπως αλλοι ομορφοι δικτυακοι χωροι.........

Αν επιθυμεις το ιδιο περιμενω αντι για διαστρεβλωσεις λεγομενων φιλικων προς το φορουμ παιδιων να βοηθησεις στην αποκλιμακωση.
Εστω και σιωποντας.

Φιλικα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σ

Τρελλος δεν εισαι Γιαννη.
Απροσεκτος εισαι.
Οσα μπολντ και να χρησιμοποιησεις το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Και μην αμφιβαλλεις ουτε για μια στιγμη οτι κι εμενα αγωνια μου δεν ειναι ποιος θα κατσει που αλλα η ποιοτητα και το επιπεδο εδω μεσα.
Μαχομαστε με νυχια και με δοντια να κρατηθει σε ενα επιπεδο και να μην καταληξουμε οπως αλλοι ομορφοι δικτυακοι χωροι.........

Αν επιθυμεις το ιδιο περιμενω αντι για διαστρεβλωσεις λεγομενων φιλικων προς το φορουμ παιδιων να βοηθησεις στην αποκλιμακωση.
Εστω και σιωποντας.

Φιλικα
Πραγματικά δεν περίμενα να μου πείς ότι διαστρεβλώνω κι'όλλας λεγώμενα άλλων.
Τέλος απο εμένα εδω, γιατί κινδυνεύω να περεξηγηθώ στο τέλος πολύ περισσότερο.Οσο γιά την αποκλιμάκωση....λές να προσπαθώ γιά κάτι διαφορετικό;το θέμα είναι πως την αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Larry νομίζω πως γνωρίζεις πως δεν απασχολούσα το avclub με θέματα έξω από τα ενδιαφέροντα μου. Σπάνια συμμετείχα σε συζητήσεις για κλειδώματα, μια που τέτοιες κόντρες τις έβρισκα πιθανές να συμβαίνουν, σποραδικά. Εδώ όμως βλέπω χαραγμένη πολιτική και απαντώ με τη βαρύτητα που θεωρώ πως έχει το θέμα.

δεν υπαρχει χαραγμενη πολιτικη...

παρά το ότι η επόμενη Κυριακή - κοπή πίτας του avclub - ήταν ήδη κλεισμένη από μέρους μου (κοπή πίτας συλλόγου στην οποία είχα δηλώσει ότι θα παρευρεθώ), φέτος, θα στείλω μόνη τη σύντροφό μου στην άλλη εκδήλωση και θα έρθω μόνος στην εκδήλωση του avclub. δεν το κάνω για να δηλώσω επιδοκιμασία στους χειρισμούς της διαχείρισης, ούτε για να αποδοκιμάσω τους επικριτές της. το κάνω γιατί θέλω να δω από κοντά κάποιους καλούς φίλους που τους έχω επιθυμήσει - μια και η καθημερινότητα δεν επιτρέπει την πιο τακτική επαφή που θα ήθελα μαζί τους - αλλά και για να γνωρίσω μερικούς νέους φίλους που μας ενώνει η κοινή αγάπη και το ενδιαφέρον για τούτο τον e-χώρο. πηγαίνω στο αντίστοιχο thread να δηλώσω συμμετοχή, αν προλαβαίνω ακόμη βέβαια.

Βαγγέλης Νικολουδάκος

Ευγε!!!!ωραίο σπρώξιμο δίνεις σε νέα μέλη που ευτυχώς η δυστυχώς είναι άσχετα με το αντικείμενο γιά αυτό και θέλουν να ρωτήσουν.
Δηλαδή, γιά να καταλάβω εαν κάποιος δεν ξέρει ποιά tv να αγοράσει και θέλει βοήθεια απο εδω,δεν έχει ποιότητα η απορία του;η εαν ο <κουβάς> του είναι άδειος θα πρέπει να πάει να παίξει σε άλη παραλία;
Τουλάχιστον γιά εμένα έχει την ίδια σημασία η βοήθεια που θα πάρει, όσο και εαν ρωτούσε πόσα τραγoύδια έχει γράψει ο Randy Newman και σε ποιές ημερομηνίες...
Επίσης καλό θα είναι πριν μιλάμε γιά διαχωρισμό και τάξεις εδω μέσα που δημιουργούν άλλα πρόσωπα εκτός απο τους εαυτούς μας, με ποιοτικές και μη ποιοτικές γραφές, με γνώσεις η χωρίς,να κοιτάμε πρώτα την σκούφια μας.

Εύγε και σε σένα που αυτό κατάλαβες!!!!
Ποιος θα τους απαντήσει? Η θεία μου όταν όλοι όσοι έχουν γνώση θα έχουν γίνει λαγός? Ποιος θα τους μάθει ώστε με την σειρά τους να μάθουν τους άλλους? Εγώ ευτυχώς πρόλαβα να μάθω 10 πράγματα όντας άσχετος όταν ήρθα εδώ. Αλλά αν με ρωτήσεις να έχω όρεξη να τα μεταδώσω αυτή την στιγμή θα σου απαντήσω ΟΧΙ!
Είτε το θέλεις είτε όχι τα νέα μέλη πιο μεγάλη βοήθεια παίρνουν από τα άλλα μέλη παρά από τους συντονιστές των κατηγοριών που έχουν καταντήσει διακοσμητικά στοιχεία και εκτελεστικά όργανα (όχι όλοι φυσικά αλλά οι περισσότεροι).
Τα φόρουμ για να πάνε μπροστά θέλουν αγκάλιασμα των επισκεπτών και να ακούτε τα παράπονα τους και τις προτάσεις τους. Εσείς είσαστε πολύ μακριά από το να το πετύχετε αυτό. Ο λαός είναι η δύναμη σας και όχι η στρατηγική που έχετε χαράξει χωρίς να τον ρωτήσετε.

Καλό σας απόγευμα.

Ειπώθηκε πιο πάνω οτι ζητήθηκε συγνώμη (αν δεν κάνω λάθος).

Έχω επίσης την εντύπωση, οτι συγνώμη ζητάει αυτός που έχει κάνει την κουτσουκέλα...

Γιατί λοιπόν δεν επαναφέρονται τα γραπτά ??

Τελικά καλώς σβήστηκαν όσα σβήστηκαν ή κακώς ?

εάν είναι κακώς (αυτό αντιλαμβάνομαι εγώ) τότε πρέπει τα κείμενα να επανέρθουν σην θέση τους...

νούμερο μηνυμάτων κι αυτό ..............

Mεσω προσωπικών επικοινωνιών.???
Απ´όσα γράφει πάντως ο Πολυχρονίδης αλλού δεν καταλαβα κατι τετοιο.

Συγνώμη δεν ζητήθηκε αλλά όπως είπα και πριν δεν είναι αυτό το θέμα.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει επίσημη θέση της διαχείρησης η οποία να μην επεξηγεί με σαφήνεια τους λόγους της συγκεκριμένης ενέργειας.

Η ακεραιότητα στον επίσημο λόγο της διαχείρησης είναι καθοριστική για την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη που εμπνέει.

Για τον Δαμιανό:

Δαμιανέ με όλη την εκτίμηση που σου έχω, θεωρώ ότι η πίτα δεν αφορά τους διαχειριστές αλλά εμάς τα μέλη. Ίσα-ίσα που θα είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε κάποια πράγματα μεταξύ μας.

Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

θεωρώ ότι η πίτα δεν αφορά τους διαχειριστές αλλά εμάς τα μέλη. Ίσα-ίσα που θα είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε κάποια πράγματα μεταξύ μας.

+1

Συμφωνω απολυτα.

Παρολες τις πικριες για ενεργειες καποιων η μαζωξη γινεται για να συσφιχθουν οι σχεσεις με αυτους που αποκαλουμε φιλους...

Μακαρι να ειμουν εδω να ειμαι μαζι σας.

Koιτάχτε μάγκες.
Όποιος θέλει να πάει, να πάει στην πίτα και σε ότι άλλο.
Και να πάει για να βοηθήσει την κατάσταση και βρεθούν οι άκριες.
Όποιος όμως δεν πάει ας κάτσει στ' αυγά του και να μην ξαναγράψει αφού δεν γουστάρει.
Να την κάνει αλά τιγκανά ρε παιδί μου.
Διότι αν ασχολείσαι ενώ δεν γουστάρεις χαρακτηρίζεσαι ως grande μαλαξ...
Οι πιο πολλοί εδώ μέσα βλέπω να ασχολούνται με τον εαυτούλη τους... και αν θίχτηκε... και λιγότερο μ' αυτό που τάχα μου αγαπούν και έκαναν θυσίες και άλλες παπαριές.
Πήξαμε με λίγα λόγια στις θεωρείες και στα εγώ και εκείνος και ο δείνα και ο τάδε.
Περίμενα περισσότερη ωριμότητα.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως η ανωκατωσούρα οφείλεται κυρίως σε ώψιμα μέλη... με ανεπτυγμένο εγώ...
Αλλά και τα πρώιμα, λαθεύουν...

Άντε και καλό ξημέρωμα.
Εύχομαι η πίτα να είναι καλοχώνευτη.