Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Μονο και μονο αυτη η προταση δειχνει την κατασταση... Οτι το φορουμ ανηκει σε 5-10 ανθρωπους.. και οι υπολοιποι ειναι απλα απροσαρμοστοι, αναρχικοι.. να τους διωξουμε, μη μας λερωσουν το μαγαζι.:Banane0::Banane0:

βρε τι αλλο θ'ακουσουμε. :7SFGSFG:
Ελα μου ντε......

Συγνώμη που θα στο πω, αλά το ύφος της γραφής σου με κούρασε πλέον αφάνταστα, εκτός του ότι πλέον είσαι προβλέψιμος .....sory

Κύριε Νανόπουλε, από σήμερα, εγώ και εσείς, είμαστε από δύο χωριά χωριάτες.

Last edited:
Αν θέλεις να συζητήσουμε πρέπει να μπεις (το έχεις κάνει νομίζω) στο πνέυμα γραφής μου χωρίς να κολλάς στις λέξεις αλλά στο νόημα και στις επιδιώξεις μου.

που 'ναι αυτό το πράγμα; :captain:

Είπες αυτό που 'χες να πεις και το επένδυσες με απαράδεκτους - προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και ψευτομαγκιές για όψιμους και πρώιμους.

Αν μέχρι εκεί φτάνει το πνεύμα σου, αν αυτός είναι ο τρόπος που μπορείς να γράψεις, δε δίνω δεκάρα. Από ανθρώπους σαν και σένα δε δέχομαι μαθήματα συμπεριφοράς Ακριβόπουλε.

Και άσε τα σάπια, πως δεν προσέβαλλες και δεν έκανες προσωπικές επιθέσεις. Προσέβαλλες και έκανες κάτι πολύ χειρότερο. Συλλήβδην επιθέσεις σε όλους όσους συμφώνησαν με το πνεύμα αυτού του νήματος. Να 'χεις τουλάχιστον το θάρρος να τ' αναγνωρίσεις.

Last edited:
Γιάννη τώρα το φεραμε περισσότερο στα ισα.
Μιά κουβέντα σχετικα με την ερωτησή σου περί ενδιαφέροντος μου για το avclub..

Με τον Ολυμπιακό είμαι απο μικρός.Και ειμαι μονον Ολυμπιακός..Οχι μά και μού..
Αλλά εάν στον Ολυμπιακό αναλάβει ο Τσουκαλάς και η Θυρα 7 δεν θα ξαναπατήσω στο γήπεδο...
Ελπίζω νάγινα κατανοητός.

Απόλυτα κατανοητός.

Ιδιαίτερα αν θυμηθώ οτι:

Προσωπικά απέχω απο το γήπεδο εδώ και 14 χρόνια.

Κυριε Κατσικη το πρωτο σας σχολιο στην κριση αυτη εχει να κανει με την αληθοφανεια των λεγομενων του Κου Σουρλα η απλα κανετε χαβαλε???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Κύριε Νανόπουλε, από σήμερα, εγώ και εσείς, είμαστε από δύο χωριά χωριάτες.

......Εγω έχω σχεδόν ένα χρόνο που κατέβηκα στο χωριό....εσείς σήμερα ήρθατε;και μάλιστα σε διαφορετικό;.....:grinning-smiley-043

Υ.Γ...γιατί μου το λέτε αυτό;άλλωστε δεν απευθήνθηκα σε εσάς, και δεν έχω τίποτε να χωρήσω μαζί σας.

Last edited:
Απόλυτα κατανοητός.

Ιδιαίτερα αν θυμηθώ οτι:

Παρότι καθηγητής θα πρέπει να ξαναδιδαχθείτε τά περί παρομοιώσεων και μεταφορών...
Τι έγινε τώρα???
Μετά απο τρείς μέρες βγήκατε να υπερασπιστείτε την ´διαχείρισή´σας???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

......Εγω έχω σχεδόν ένα χρόνο που κατέβηκα στο χωριό....εσείς σήμερα ήρθατε;και μάλιστα σε διαφορετικό;.....:grinning-smiley-043

Υ.Γ...γιατί μου το λέτε αυτό;άλλωστε δεν απευθήνθηκα σε εσάς, και δεν έχω τίποτε να χωρήσω μαζί σας.

Η διακοσμητική σας παρουσία στο φόρουμ απο ιδρύσεώς του και μάλιστα σέ θέση μονίμου διαχειριστού είναι συγκλονιστική.

Κάθε λεπτό που περνά όλο και περισσότερο αποδεικνύεται ότι το μόνον ενδιαφέρον τών ´ακάπνων´είναι να διατηρούν τις θεσούλες τους και να ´φωτίζονται´με πράσινα γραμματάκια τά ονοματάκιά τους..

ενα πραμα θα πω και μετα θα σωπασω
οι φιλιες κρατιονται πολυ δυσκολα
οσο και αν καποιοι εχουν πικραθει μην χαλατε αυτο που υπαρχει
αγαπα τον φιλο σου με τα ελλατωματα του

Η διακοσμητική σας παρουσία στο φόρουμ απο ιδρύσεώς του και μάλιστα σέ θέση μονίμου διαχειριστού είναι συγκλονιστική.

Μάλλον θα πρέπει να είμαι πολύ όμορφος γιά να διακοσμώ το φόρουμ απο ιδρύσεώς του και μάλιστα μόνιμα......είμαι και εγω συγκλονισμένος!!!
Μπράβο ρε Σπύρο, είπες και μιά καλή κουβέντα γιά εμένα...σε ευχαριστώ πολύ.

Κάθε λεπτό που περνά όλο και περισσότερο αποδεικνύεται ότι το μόνον ενδιαφέρον τών ´ακάπνων´είναι να διατηρούν τις θεσούλες τους και να ´φωτίζονται´με πράσινα γραμματάκια τά ονοματάκιά τους..

Ελα βρε...πως το κατάλαβες;

Ευγε!!!!ωραίο σπρώξιμο δίνεις σε νέα μέλη που ευτυχώς η δυστυχώς είναι άσχετα με το αντικείμενο γιά αυτό και θέλουν να ρωτήσουν.
Δηλαδή, γιά να καταλάβω εαν κάποιος δεν ξέρει ποιά tv να αγοράσει και θέλει βοήθεια απο εδω,δεν έχει ποιότητα η απορία του;η εαν ο <κουβάς> του είναι άδειος θα πρέπει να πάει να παίξει σε άλη παραλία;
Τουλάχιστον γιά εμένα έχει την ίδια σημασία η βοήθεια που θα πάρει, όσο και εαν ρωτούσε πόσα τραγoύδια έχει γράψει ο Randy Newman και σε ποιές ημερομηνίες...
Επίσης καλό θα είναι πριν μιλάμε γιά διαχωρισμό και τάξεις εδω μέσα που δημιουργούν άλλα πρόσωπα εκτός απο τους εαυτούς μας, με ποιοτικές και μη ποιοτικές γραφές, με γνώσεις η χωρίς,να κοιτάμε πρώτα την σκούφια μας.

Η "ποιότητα" μιας απορίας φίλε μου επαναπροσδιορίζεται συνήθως και απο την απάντηση.Αν εγώ ρωτήσω τι τηλεόραση να πάρω και μου πεις sony οκ είναι μια απάντηση.Αλλά στο avclub υπάρχουν άνθρωποι με εξειδικευμένες γνώσεις σε όλες τις κατηγορίες οι οποίοι δίνουν σύνθετες απαντήσεις και προσωπικά εμένα μου δίνουν την εντύπωση και οτι νοιάζονται πραγματικά αλλά το βασικότερο σέβονται την απορία μου.Αν λοιπον αυτοί την κάνουν με ελαφρά...λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας τότε αργά ή γρήγορα και εγώ θα πάρω το κουβαδάκι μου για άλλη παραλία......μία που να σέβονται περισσότερο τις ερωτήσεις μου.............

Αλλά μιας και μιλάμε για ποιότητα των ερωτήσεων να πω πως δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις μου δίνουν την εντύπωση πως πάρα πολλοί εδώ μέσα θα ήθελαν συζητήσεις γρήγορες και χωρίς ποιότητα.Αυτό απορρέει απο το επίπεδο των απαντήσεων που δίνονται (που δεν δίνονται μάλλον πιο σωστά) στο θέμα των διαγραφών και κλειδωμάτων.

Καθαρά και ξάστερα στην ερώτηση γιατί διαγράφηκαν μυνήματα?(που είναι εύλογη απορία και χρήζει άμεσης απάντησης) αποδεικνύεται οτι κάποιοι δεν είναι ικανοί να δώσουν απαντήσεις.Τι να συζητάμε λοιπόν τώρα για το επίπδο των ερωτήσεων οταν φαίνεται πως το αντίστοιχο των απαντήσεων βρίσκεται σε μεγάλη κρίση....

Καθε στιγμη που περναει μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει απάντηση περί των διαγραφών. Οπότε αδίκως περιμένουμε να δούμε. Μάλλον ισχύει το "δε μ'αρεσε, το σβήνω", λογικό στα πλαίσια της "δημοκρατίας" που παρατηρείται τον τελευταίο καιρο.

Το θέμα πλέον είναι τι απάντηση υπάρχει στην γενικότερη κατακραυγή πολλών νέων ή και παλαιών μελών σχετικά με την αρνηση διευκρίνησης του τι συνεβη... Το αν θα σεβαστουν οι διαχειριστες οτι ειναι ΠΟΛΛΟΙ πλεον που δε γουσταρουν καθολου αυτο που εγινε.

Σπύρο σε εκτιμώ, με όσα εχω διαβασει, και πιστεύω ότι δεν υπάρχει νόημα αυτή τη στιγμη στην ευθεία αντιδικία με κανέναν... απλά δίδεις πάτημα στους διαχειριστές να απαντάνε αλλα αντί αλλων.. και να παραμενουν αποστασιοποιημενοι απο το θεμα.

Last edited:

Μάλλον θα πρέπει να είμαι πολύ όμορφος γιά να διακοσμώ το φόρουμ απο ιδρύσεώς του και μάλιστα μόνιμα......είμαι και εγω συγκλονισμένος!!!
Μπράβο ρε Σπύρο, είπες και μιά καλή κουβέντα γιά εμένα...σε ευχαριστώ πολύ.

Μπά.Την πασίγνωστη αλήθεια είπα.
Και εάν και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα,ήμουν συνήθως υπέρ τής μονιμότητος τού Δημοσίου..
Απλά ορισμένα παραδείγματα με πείθουν ότι θα πρέπει να ταχθώ υπέρ τής άρσεως τής μονιμότητας.

Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Καθε στιγμη που περναει μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει απάντηση περί των διαγραφών. Οπότε αδίκως περιμένουμε να δούμε. Μάλλον ισχύει το "δε μ'αρεσε, το σβήνω", λογικό στα πλαίσια της "δημοκρατίας" που παρατηρείται τον τελευταίο καιρο.

Το θέμα πλέον είναι τι απάντηση υπάρχει στην γενικότερη κατακραυγή πολλών νέων ή και παλαιών μελών σχετικά με την αρνηση διευκρίνησης του τι συνεβη... Το αν θα σεβαστουν οι διαχειριστες οτι ειναι ΠΟΛΛΟΙ πλεον που δε γουσταρουν καθολου αυτο που εγινε.

Κυριε Σούρλα, σας εκτιμώ, με όσα εχω διαβασει, και πιστεύω ότι δεν υπάρχει νόημα αυτή τη στιγμη στην ευθεία αντιδικία με κανέναν...

Φίλε μου δεν ειναι θέμα ευθείας αντιδικίας...
Απλά αυτό που διαπιστώνω,κατά την γνώμη μου, είναι μία θρασύτατη αναδίπλωση χωρίς καμιά τάση αυτοκριτικής και μάλιστα απο αυτούς πού μονίμως ´κρύβονται´πίσω απο άλλους ,που τουλάχιστον ´τραβάνε ´το κουπί τής κρίσης..
Και το πιό στενάχωρο είναι ότι υποχρεώνομαι να αντιπαρατίθεμαι με ανθρώπους σαν τον Παναγιωτίδη και τον Μανωλάκο που εκτιμώ,οι οποίοι τοποθετούνται ανοικτά..
Εχω μάτια και βλέπω αρκετό καιρό πιά..
Αλλά προκλησεις από ´ακαπνους´δεν δεχομαι...

Απάντηση: Re: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

[...] Μάλλον ισχύει το "δε μ'αρεσε, το σβήνω", λογικό στα πλαίσια της "δημοκρατίας" που παρατηρείται τον τελευταίο καιρο.

Ειλικρινά θα δεχόμουν μια τέτοια απάντηση παρόλο που δεν με βρίσκει σύμφωνο. Δεν δόθηκε όμως γιατί θα ακύρωνε τα δήθεν περί "δημοκρατίας" και "συμμετοχής" των μελών.

Η "ποιότητα" μιας απορίας φίλε μου επαναπροσδιορίζεται συνήθως και απο την απάντηση.Αν εγώ ρωτήσω τι τηλεόραση να πάρω και μου πεις sony οκ είναι μια απάντηση.Αλλά στο avclub υπάρχουν άνθρωποι με εξειδικευμένες γνώσεις σε όλες τις κατηγορίες οι οποίοι δίνουν σύνθετες απαντήσεις και προσωπικά εμένα μου δίνουν την εντύπωση και οτι νοιάζονται πραγματικά αλλά το βασικότερο σέβονται την απορία μου.Αν λοιπον αυτοί την κάνουν με ελαφρά...λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας τότε αργά ή γρήγορα και εγώ θα πάρω το κουβαδάκι μου για άλλη παραλία......μία που να σέβονται περισσότερο τις ερωτήσεις μου.............

Αλλά μιας και μιλάμε για ποιότητα των ερωτήσεων να πω πως δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις μου δίνουν την εντύπωση πως πάρα πολλοί εδώ μέσα θα ήθελαν συζητήσεις γρήγορες και χωρίς ποιότητα.Αυτό απορρέει απο το επίπεδο των απαντήσεων που δίνονται (που δεν δίνονται μάλλον πιο σωστά) στο θέμα των διαγραφών και κλειδωμάτων.

Καθαρά και ξάστερα στην ερώτηση γιατί διαγράφηκαν μυνήματα?(που είναι εύλογη απορία και χρήζει άμεσης απάντησης) αποδεικνύεται οτι κάποιοι δεν είναι ικανοί να δώσουν απαντήσεις.Τι να συζητάμε λοιπόν τώρα για το επίπδο των ερωτήσεων οταν φαίνεται πως το αντίστοιχο των απαντήσεων βρίσκεται σε μεγάλη κρίση....

Συμφωνώ μαζί σου, αν και δεν άνοιξα εγω το συγκεκριμένο θέμα.
Μιά μόνο μικρή ένσταση, ώς προς την ποιότητα που λέμε....θεωρώ ότι άχει άμεση σχέση τουλάχιστον γιά το χόμπυ μας, ανάλογα με το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε μιά συγκεκριμένη στιγμή.

ενα πραμα θα πω και μετα θα σωπασω
οι φιλιες κρατιονται πολυ δυσκολα
οσο και αν καποιοι εχουν πικραθει μην χαλατε αυτο που υπαρχει
αγαπα τον φιλο σου με τα ελλατωματα του

Φιλίες virtual ?
Γνωστοί είμαστε βρε και όχι φίλοι, με τους φίλους βγαίνεις έξω, πας
για κανένα καφεδάκι, για κανένα ποτό , έρχονται σπίτι σου και πας στο δικό τους
έτσι απλά για να βρεθείτε και όχι για test προβολέα και άκουσμα hiend συστήματος κ.λ.π
Σίγουρα υπάρχουν και φιλίες εδώ μέσα αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό
των μελών είναι άγνωστοι μεταξύ τους.
Μπορεί για παράδειγμα (τραβηγμένο βεβαία ) να σου τύχη ένα περιστατικό
με κάποιον άγνωστο στον δρόμο και να μαλλιοτραβηχτητε και αυτός ο κάποιος
να είναι ένας από τους πολλούς virtual φίλους που έχεις εδώ μέσα.