Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Αν δεν βλεπεις απο που ηρθε και σε τι βοηθα, καλυτερα να μην πεις τιποτα !

Γιάννη,ο τίτλος του θέματος θα βοηθήσει να πάμε μπροστά ή τα όσα γράφονται μέσα στο thread?
Αν ο τίτλος π.χ. ήταν:"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ",πιστεύεις ότι θα άλλαζε κάτι στα όσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα;
Μάλλον όχι.

Το θέμα είναι ότι εδώ και 3 ημέρες κάποιοι φωνάζουν και κάποιοι άλλοι δεν ακούν ή ακούν και σιωπούν βασιζόμενοι ίσως στα"7.700 μέλη".
Φωνάζουν 30-40,δεν φωνάζουν 7.660,άρα συμφωνούν.
Είναι έτσι όμως;

Re: Απάντηση: Αποχή από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα

Εαν εσείς θεωρείτε ότι αυτό το θέμα που ανοίχτηκε, βοηθά στο να πάμε μπροστά....τι να πω...

Τότε ρε Γιάννη να ανοίγουμε θέματα όπως «το μικρό σπίτι στο λιβάδι»
η «η μελωδία της ευτυχίας» και θα είμαστε μια χαρά.

Υ.Γ
Η γυναικα του καισαρα δεν πρέπει μόνο να φαίνεται, αλλά και να είναι τίμια

Δαμιανέ, αν και δεν αισθάνομαι και πολύ διαφορετικά από σένα μετά τα τελευταία γεγονότα στην πίτα θα πάω.
Και θα πάω γιατί το Avclub δεν είναι 5-6 άτομα αλλά χιλιάδες.
Τον χρόνο μου που αφιέρωσα εδώ μέσα, την αγάπη μου γι αυτό το χώρο και τους φίλους που έκανα εδώ δεν τους χαρίζω σε κανέναν.
Κανένας δεν θα με διώξει από δώ, θα φύγω όταν εγώ γουστάρω κι όχι όποτε γουστάρουν αυτοί.

Υ.Γ. Να σημειώσω οτι εκείνη την ημέρα το σκεφτόμουν πολύ αν θα πάω γιατί τυχαίνει να έχω και γιορτή (Αγ. Χαραλάμπους) και γενέθλια μαζί.... Θα πάω όμως.

Ξερεις παρα πολυ καλα οτι στα παραπανω με βρισκεις περισσοτερο απο συμφωνο.
Παρολαυτα το αν θα παω η οχι σε μια κοπη πιττας, δεν εχει να κανει σε τιποτα με αυτα.
Ποσο μαλλον οταν ανακοινωνετε το "ασοβαρο" , οτι στη πιττα θα δωθει το καταστατικο σε οποιον ενδιαφερετε να συμμετασχει στο συλλογο.....

Last edited:

Εαν εσείς θεωρείτε ότι αυτό το θέμα που ανοίχτηκε, βοηθά στο να πάμε μπροστά....τι να πω...

Συγγνώμη κιόλας, αλλά εσείς ως Δ.Ο. πιστεύετε ότι μ'αυτες τις πρακτικές και αυτή την κραυγαλέα αδιαφορία για όσα γινονται εδω μεσα βοηθάτε να πάμε μπροστα?? Τι να πω κι εγω....

Είναι φοβερό.. Τις τελευταιες 2 μερες προσπαθώ να καταλάβω ΤΙ είναι αυτό που εχει κανει καποιους εδω μέσα Καρεκλοκένταυρους. Δηλαδή, τι είναι αυτό που περιμένουν να κερδίσουν οντας μεγαλοστελεχη του avclub? Εκτος πια αν το πραμα παει να γίνει σιγα σιγα σαν το Hitech που κοροιδευουμε, επιχειρηση δηλαδη με εταιριες χορηγους, με ανταλλαγμα εγκωμιαστικά reviews κλπ... μονο τοτε θα είχαν τοσο μεγάλη αξία οι θέσεις "ψηλά" στο forum... γι'αυτο αλλωστε και ολες οι επισημες κινησεις περι σωματειων, καταστατικων, κλπ κλπ.

Αν εχετε σκοπο να το φτάσετε εκει, πειτε το μας να αποσυρθουμε... Αν όχι, παρακαλω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, πείτε μας γιατι τετοια τεραστια αντιδραση στο να δωσετε την παραμικρη απαντηση!

Last edited:

Κάθε λεπτό που περνά όλο και περισσότερο αποδεικνύεται ότι το μόνον ενδιαφέρον τών ´ακάπνων´είναι να διατηρούν τις θεσούλες τους και να ´φωτίζονται´με πράσινα γραμματάκια τά ονοματάκιά τους..
+1.