Αποχώρηση από moderator

ParisK

Established Member
26 January 2007
146
Λόγω αλλαγής στις επαγγελματικές μου αναζητήσεις, οι οποίες με φέρνουν πολύ κοντά στη συνεργασία με αντιπροσωπεία συσκευών hi-end, δεν μπορώ πια να κρατώ το ρόλο του συντονιστή στην κατηγορία. Θα παραμείνω απλό μέλος, φυσικά.
Έχω ενημερώσει σχετικά την κατηγορία των διαχειριστών/συντονιστών.
Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη για τη συνεργασία και τη συμμετοχή στην hi-end κατηγορία καθώς και τους υπεύθυνους του forum που μου εμπιστεύτηκαν τους τελευταίους μήνες τη θέση του συντονιστή.

Λόγω αλλαγής στις επαγγελματικές μου αναζητήσεις, οι οποίες με φέρνουν πολύ κοντά στη συνεργασία με αντιπροσωπεία συσκευών hi-end, δεν μπορώ πια να κρατώ το ρόλο του συντονιστή στην κατηγορία. Θα παραμείνω απλό μέλος, φυσικά.
Έχω ενημερώσει σχετικά την κατηγορία των διαχειριστών/συντονιστών.
Ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη για τη συνεργασία και τη συμμετοχή στην hi-end κατηγορία καθώς και τους υπεύθυνους του forum που μου εμπιστεύτηκαν τους τελευταίους μήνες τη θέση του συντονιστή.

Δεν έτυχε ουδέποτε να βρεθούμε, ωστόσο είναι σαν να γνωρίζω πολλά χρόνια.
Τις καλύτερες ευχές μου στις νέες αναζητήσεις σου Πάρη-bye-

Παρι, ευχαριστουμε για την προσφορα στην κατηγορία, τις γνωσεις-εμπειριες που μοιραστηκες μαζι μας, που ευελπιστω οτι η προσφορα αυτη θα συνεχιστει.
Ευχομαι Καλή Επιτυχια στις νεες επαγγελματικες σου αναζητησεις!

Πάρη σου εύχωμαι τα καλύτερα απο τη νέα έδρα σου και καλές διακοπές άν δεν πήγες ακόμη .............

Νίκος Παχής

Η πείρα και οι γνώσεις σου είναι απαραίτητες στο χώρο ανεξάρτητα από τίτλους και αξιώματα...Καλή συνέχεια...