Αποχώρηση από τη Γενική Διαχείριση

Κύριε Βλασίδη , η προσφορά σας στο avforum και την φυσική του συνέχεια , το avclub, είμαι σίγουρος ότι ήταν μεγαλύτερη και από αυτήν που πρόλαβα να διαπιστώσω , το λίγο διάστημα που είμαι μέλος . Περαστικά στην γυναίκα σας και είμαι σίγουρος ότι το διάβασμα των παιδιών είναι πολύ πιό σημαντική απασχόληση και με περισσότερες ευχάριστες στιγμές απ' ότι το "ντάντεμα" χιλίων μαντράχαλων , έτοιμων να ξεφύγουν ανα πάσα στιγμή. Νάστε καλά .

Αγαπητέ Κύριε Βλασσίδη αφού σάς ευχηθώ όλα να πάνε καλά ,θά ηθελα να σάς ευχαριστήσω για την ουσιαστική συνεισφορά σας και στο προηγούμενο ,αλλά και στο παρόν φόρουμ τήν πρώτη δύσκολη περίοδο τής δημιουργίας του-μαζί με τον Μπάμπη-.
Θεωρώ ότι οι συζητήσεις μαζί σας είναι πάντα ουσιαστικές,ακόμα και στίς περιπτώσεις εκείνες όπου υπάρχουν διαφωνίες.Θα έλεγα μάλιστα ότι αυτές οι διαφωνίες οδήγησαν και στο να γνωρίσω πτυχές τών δραστηριοτήτων σας -κυρίως μέσω p.m.-οι οποίες είναι αξιολογότατες,και πού για λόγους σεμνότητας δεν παρουσιάσατε δημοσίως.
Ελπίζω σάν μέλος πλέον να συνεχίσετε την παρουσίας σας εδώ ,απελευθερωμένος απο το βάρος ρόλων,με την ίδια σημαντική και ουσιαστική συνεισφορά.
Με εκτίμηση.

Βλάση, ευχαριστούμε για την μακρόχρονη συνεισφορά σου. Χαίρομαι που θα συνεχίσεις να είσαι κοντά μας απο το αγαπημένο σου πόστο. (φωτογραφία).

Ευχαριστώ φίλε Βλάση για την προσφορά σου εδώ μέσα. Αυτό το φόρουμ, ότι όνομα κι αν έχει, είναι για μένα η καλύτερη κοινωνικοποίηση των τελευταίων χρόνων.:music-smiley-005:

Ευχαριστώ και όλους τους φίλους που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με τα πρακτικά, κρατώντας το φόρουμ ζωντανό και άλλοτε νεκρανασταίνοντάς το!:grinning-smiley-043

Ευχομαι να ξεπεραστουν συντομα οι οποιες δυσκολιες σε ταλαιπωρουν.

Thanx για ολα !!

Βλάση, Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για τη πρόσφορα σου και τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγο.

Να εκμεταλλευτώ αυτό μήνυμα και να ρωτήσω αν έχεις κάπου το υπέροχο οδοιπορικό για τον Πόντο και αν μπορείς να το ξανανεβάσεις κάποια στιγμή…

Φιλικά

Γιώργος Νικολουδης
GeonX

Φίλε Βλάση και συμπολίτη ν άσε πάντα καλά και περαστικά με τα προβλήματα υγείας που προέκυψαν. Η προσφορά σου σε όλους μας είναι ανεκτίμητη και το παρήγορο είναι ότι δεν σταματά εδώ και το πιστεύω αυτό . Δυστυχώς τόσα χρόνια δεν βρεθήκαμε από κοντά να τα [πούμε και κατ ιδίαν. Ελπίζω στο μέλλον να προκύψει. . Καλή συνέχεια .