Απόδειξη στο βενζινάδικο

Και κατι που μου ειπε φιλος βενζινας... μην παιρνετε αποδειξεις απο μπλοκακι για βενζινη γιατι δε μετρουν στην εφορια. Αυτο που πρεπει να ζητατε ειναι τιμολογιο (ακομα και ως ιδιωτης) με τα στοιχεια σας (ΑΦΜ, ονομα, διευθυνση, ΔΟΥ κλπ) μονο αυτα θα μετρανε για την εφορια.

Aποδειξη ταμειακης δηλαδη δεν ειναι ενταξει ?

δεν σου δίνουν ρε συ....
φασαρία πρέπει να κάνουμε δηλαδή?

αφού στο καύσιμο δεν υποχρεώνονται

Δημήτρη αν πήρε καλά το αυτί μου τα βαρβάτα έξοδα ΔΕΗ, τηλ, νερό , κινητά
δεν θα περνάνε....γιατί να περάσει η βενζίνη ?

υ.γ
αυτή η ομηρία με το να μην λένε τι θα περνάει και τι όχι είναι απαράδεχτη

Απάντηση: Re: Απόδειξη στο βενζινάδικο

Δημήτρη αν πήρε καλά το αυτί μου τα βαρβάτα έξοδα ΔΕΗ, τηλ, νερό , κινητά
δεν θα περνάνε....γιατί να περάσει η βενζίνη ?

υ.γ
αυτή η ομηρία με το να μην λένε τι θα περνάει και τι όχι είναι απαράδεχτη

Λάθος !

Αυτά που δεν παιρνούν είναι οι ΔΕΚΟ(δεη, οτε, ευδαπ, λοιπές τηλεφωνίες) και τα προϊόντα που αποτελούν τεκμήρια διαβίωσης (αγορά αυτοκινήτου πχ).

Η βενζίνη περνά, όπως πχ περνούν κ τα διόδια, τα κοινόχρηστα, τα ρούχα, τα ηλεκτρικά, κτλ.

δεν σου δίνουν ρε συ....
φασαρία πρέπει να κάνουμε δηλαδή?

αφού στο καύσιμο δεν υποχρεώνονται

Εμενα παντως στο βενζιναδικο που παω με ρωτανε και μου την φερνουν απο μεσα!!

Εξαιρετικα παιδια δεν λεω. Ισως για αυτο χθες που πηγα να φουλαρω ενοψει της επερχομενης απεργιας των τελωνειακων ειχε μια ουρα 25 αυτοκινητα.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=25517167

Βενζίνη
Αποδείξεις δεν υποχρεούνται να κόβουν ούτε τα βενζινάδικα για την πώληση βενζίνης. Επειδή όμως η δαπάνη αυτή είναι σημαντική για τα νοικοκυριά και μετρά για το «χτίσιμο» του αφορολογήτου ο κ. Γεωργακόπουλος, ανέφερε ότι οι πολίτες, ακόμη κι αν είναι μισθωτοί και συνταξιούχοι, μπορούν -αντί απόδειξης- να ζητούν τιμολόγιο για τη βενζίνη που προμηθεύονται για τα ΙΧ αυτοκίνητά τους. Αρκεί να έχουν μαζί τους ή να γνωρίζουν τον ΑΦΜ τους και εκεί που στο τιμολόγιο ζητείται να δηλωθεί το «επάγγελμα» του αγοραστή να αναγράφεται η λέξη «ιδιώτης».

να μην πώ τώρα τίποτα...:violent-smiley-030:

να βγούν και να πούν τι στο καλό θα γίνει....
μόνο οι βενζίνες μου είναι 2500 ευρώ...
και γύρω στο 1500 της συζύγου

Ακριβώς τόσο ίσως και ´λιγο παραπάνω είναι οι δικές μου.
Ζητώ τιμολόγιο γράφοντας ΑΦΜ, πρέπει επιτέλους να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

αν βάζεις βενζίνη από ένα βενζινάδικο οκ, καταχωρείς μια φορά τα στοιχεία και όλα οκ.

Αλλά αν βάζεις από διάφορα θα πρέπει κάθε φορά να περιμένεις ένα 5-10λεπτο στην καλύτερη για να σου καταχωρήσουν τα στοιχεία.

Σήμερα πάντως που έβαλα, είχε ο τύπος ταμειακή στις αντλίες και έκοβε κανονικότατα απόδειξη ταμειακής.

τους κακοφαίνεται ελαφρά :flipout:

εγώ ξεπαρθενεύτηκα νωρίς

20 χρόνια πριν μπήκα στο λούκι με την ταμιακή ,,,
pioneer !!!!

-bye-
σιγά σιγά θα την κάνω όμως ,

ότι έδωσα .... ΕΔΩΣΑ

σειρά τους