Αποφασισα τελικα..

tsiki76

New member
9 January 2009
20
...και την αγορασα...ο λογος για την samsung 656 37 inches.Ημουν μεταξυ αυτης και της lg 7000 37inches...Τελικα μετα απο γνωμες στο foroum...και καποια παζαρια σε τοπικο καταστημα κατεληξα στην συγκεκριμενη...σε τιμη ιδια με την χαμηλοτερη απο νετ καταστημα...την παραλαμβανω απο Δευτερα οποτε κ σας λεω εντυπωσεις -bye-

Καλοθέατη...
Περιμένουμε εντυπώσεις...
Φίλος έχει δίλυμα ανάμεσα στις 2 που είχες και εσύ!!!!!!

Μη με κοροιδεψετε αλλα αλλαγη μοντελου την τελευταια στιγμη....Δεν θα μου ερχοταν συντομα η 37αρα...και αλλαξα γνωμη κ πηρα το ιδιο μοντελο σε 40αρα!!!Την εχς διπλα μου μεσα στο κουτι...σχεδον μου μιλαει:guitarist:Θα κατσω ολο το βραδυ να την στησω οποτε σας λεω κ εντυπωσεις,ερωτησεις,παρατηρησεις κτλ..!!!

Μη με κοροιδεψετε αλλα αλλαγη μοντελου την τελευταια στιγμη....Δεν θα μου ερχοταν συντομα η 37αρα...και αλλαξα γνωμη κ πηρα το ιδιο μοντελο σε 40αρα!!!

Πολυ καλα εκανες...οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερη...-bye-

Συνεδεσα τον υπολογιστη με την τελεοραση με καλωδιο hdmi,ειχα κανονικα εικονα αλλα οχι ηχο....γνωριζετε κατι για ποιο λογο?

Με'γειά. Νομίζω έκανες πολύ καλά που πήρες τη 40ρα αντί την 37ρα γιατί εκτός από το μέγεθος αν θυμάμαι καλά έχει και καλύτερη αντίθεση.

Το HDMI-out από PC είναι λίγο περίεργη ιστορία. Κοίτα καλύτερα στο HTPC υποφόρουμ, πχ εδώ. Απ'ότι καταλαβαίνω οι drivers της κάρτας γραφικών πρέπει να δημιουργούν μια εικονική "κάρτα ήχου" η οποία αντιστοιχεί στον ήχο του HDMI.

Συνεδεσα τον υπολογιστη με την τελεοραση με καλωδιο hdmi,ειχα κανονικα εικονα αλλα οχι ηχο....γνωριζετε κατι για ποιο λογο?

Για ήχο χρειάζεσαι ένα καλώδιο από την κάρτα ήχου του υπολογιστή (πράσινο βύσμα λογικά ) στην υποδοχή audio-in της τηλεόρασης.

Για ήχο χρειάζεσαι ένα καλώδιο από την κάρτα ήχου του υπολογιστή (πράσινο βύσμα λογικά ) στην υποδοχή audio-in της τηλεόρασης.
Λογικα το hdmi δεν θα επρεπενα το κανει αυτο?Δλδ μεταφορα ηχου και εικονας?

δεν είναι θέμα HDMI ειναι θέμα υπολογιστή,τον στέλνει από το καρφάκι και δεν του καίγεται καρφί τι θέλουμε εμείς!

Λογικα το hdmi δεν θα επρεπενα το κανει αυτο?Δλδ μεταφορα ηχου και εικονας?

Το κάνει αλλά ΟΧΙ στις κάρτες γραφικών. Μόνο κάποιες ATI υποστηρίζουν και ήχο μέσω hdmi, αλλά αν δε κάνω λάθος και εκεί δε πάνε τόσο καλά τα πράγματα.

Λογικά τα ηχεία που είχες πρέπει να έχουν τέτοιο καλωδιάκι που σου λέω. Εάν όχι, δεν είναι δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο.

Οκ τα καταφερα τελικα!!!Και βεβαια υποστηριζει ηχο και εικονα το hdmi.Απλα επρεπε να παω στον πινακα ελεγχου=>καρτα ηχου και απο εκει να επιλεξω εξοδο για hdmi!!!
Επι την ευκαιρια πολυ καλη η τι βουλα!τελεια θα λεγα δλδ..αν και για να δεις καλο τηλεοπτικο σημα θελει καλη κεραια,κατι που δεν διαθετω!