Αποφασισμένος να αντικαταστήσω μετά από 11 χρονια την 50" panasonic plasma

Γιώργος Κ.

Established Member
19 June 2006
138
Σήμερα βγήκα αποφασισμένος να αντικαταστήσω μετά από 11 χρονια την 50" panasonic plasma και να κάνω ποιοτική αλλά περισσότερο ποσοτική σε ιντσες αναβάθμιση και να πάρω την C2 σε 77" ...την είχαν σε ένα κατάστημα στην έκθεση και έπαιξα αρκετή ώρα μαζί της και ξετρελαθηκα ...Τελικά δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη...μόνο παραγγελία.... Απογοητεύτηκα και δεν παρήγγειλα γιατί δεν ξέρουν χρόνο παράδοσης...😟

Σήμερα βγήκα αποφασισμένος να αντικαταστήσω μετά από 11 χρονια την 50" panasonic plasma και να κάνω ποιοτική αλλά περισσότερο ποσοτική σε ιντσες αναβάθμιση και να πάρω την C2 σε 77" ...την είχαν σε ένα κατάστημα στην έκθεση και έπαιξα αρκετή ώρα μαζί της και ξετρελαθηκα ...Τελικά δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη...μόνο παραγγελία.... Απογοητεύτηκα και δεν παρήγγειλα γιατί δεν ξέρουν χρόνο παράδοσης...😟

Lg 77 c2

• Like
Reactions: Γιώργος Κ.
Ευχαριστώ για την απάντηση... Είναι όλες επαρχία και μακρυά όμως.

Τελικα αγόρασα την 65αρα oled c2
Είμαι κοντά σε απόσταση θέασης οπότε νομίζω ότι μου κανει... Αμα μετά από την 50αρα την συνήθισω τόσο και δεν μου φτάνει θα την πουλήσω να πάρω 77αρα με την πρώτη ευκαιρια

Είμαι σε αναμονή παράδοσης οπότε μόλις παραλάβω και στήσω θα γράψω 2 λόγια

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέχρι περίπου τα τρία μέτρα απόσταση θέασης, θα είναι εντάξει μια 65" τηλεόραση. Πάντως, αν τη βρεις μικρή, μετά από λίγο καιρό συμβίωσης μαζί της, μην την ανταλλάξεις σύντομα, αλλά με κάποιο μοντέλο 77"+ επόμενης χρονιάς, έστω από χαμηλότερη/φθηνότερη σειρά. Καλορίζικη, σε κάθε περίπτωση.

• Like
Reactions: Γιώργος Κ.