greekgreek
Supreme Member
Να ρωτήσω κάτι άλλο ,υπάρχει κάτι που να βγήκε το τελευταίο καιρό και να δίνει καλύτερη ποιότητα εικόνας απο το EGREAT EG-M34A
Από τις συσκευές που έχω για να προβάλω ταινίες ,σειρές κ.τ.λ στην TV (δυο hd δορυφορικούς δέκτες Kathrein UFS 910, SAB Ultimate HD Super Plus, τα Toshiba XD E500, Panasonic BD-35 και τον υπολογιστή) δίνει την χειρότερη ποιότητα εικόνας.
Φίλε μου λέω άν την ίδια ταινία που έχω κατεβάσει ,την δω μέσω του EG-M34A ή την κάνω dvd και την δω στο Toshiba XD E500 η διαφορά είναι μέρα με την νύχτα .
Άν την ίδια ταινία 720p ή 1080p την δω στο EG-M34A ή την κάνω avchd και την δω στο Panasonic BD-35 οι διαφορές είναι πολλές μεγάλες.
Να μην μιλήσω για σύγκριση Kathrein UFS 910 με EG-M34A(εκει βέβαια δεν έχουμε το ίδιο ακριβώς υλικό) εκει οι διαφορές είναι αστρονομικές.
Για τις ρυθμίσεις που λες όλες ,και γω τους πρώτους μήνες έλεγα ότι κάτι δεν θα ρύθμισα σωστά,όλες τις δυνατές ρυθμίσεις τις δοκίμασα.
Θα πρέπει να πω και εγώ ότι σε όλα τα άλλα με ικανοποεί ,μου έπαιξε όλα τα αρχεί α που το έχω βάλει χωρίς κολλήματα.
Στην εικόνα σε ευκρινεια υστερεί σε σχέση με τις άλλες συσκευές που έχω αισθητά.
Στα χρώματα (αντίθεση)και εκεί μου τα δείχνει χειρότερα με τις άλλες συσκευές.
Φίλε μου τί ρυθμίσεις έχεις για την εκόνα;
Την έχω κοιτάξει την επιλογή Colour Space (0...255).Μάλλον έχεις προβληματικό κομμάτι, γιατί δεν εξηγείτε αυτή η διαφορά!
Είμαι κάτοχος 31b, αλλά και ένα 34Α που έστησα πρόσφατα σε ένα φιλικό μου σπίτι δεν παρατήρησα κάποιο "μειονέκτημα" στην εικόνα από τη συνήθη αυτών των συσκευών.
Επίσης και στο συγκριτικό τεστ που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, δεν αναφέρεται πρόβλημα απεικόνισης. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι σε γενικές γραμμές, όλα δείχνουν το ίδιο πάνω-κάτω σε σημείο που δεν αξίζει να αναφερθείς σε μικροδιαφορές...
Εάν μου έλεγες την δυναμική απεικόνιση των χρωμάτων θα σου έλεγα να κοιτάξεις την επιλογή Colour Space (0...255), γιατί αυτά έχουν μια επιλογή στο μενού που επηρεάζει το RGB gamut - αλλά στην ευκρίνεια, εδώ αλλάζει το πράγμα...
Μάλλον έχεις προβληματικό κομμάτι, γιατί δεν εξηγείτε αυτή η διαφορά!
Είμαι κάτοχος 31b, αλλά και ένα 34Α που έστησα πρόσφατα σε ένα φιλικό μου σπίτι δεν παρατήρησα κάποιο "μειονέκτημα" στην εικόνα από τη συνήθη αυτών των συσκευών.
Επίσης και στο συγκριτικό τεστ που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, δεν αναφέρεται πρόβλημα απεικόνισης. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι σε γενικές γραμμές, όλα δείχνουν το ίδιο πάνω-κάτω σε σημείο που δεν αξίζει να αναφερθείς σε μικροδιαφορές...
Εάν μου έλεγες την δυναμική απεικόνιση των χρωμάτων θα σου έλεγα να κοιτάξεις την επιλογή Colour Space (0...255), γιατί αυτά έχουν μια επιλογή στο μενού που επηρεάζει το RGB gamut - αλλά στην ευκρίνεια, εδώ αλλάζει το πράγμα...
Το γώριζα το συγκεκριμένο θέμα από τότε που δημοσιεύτηκε.Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει δυο χρόνια,έχουν βγει πολλές συσκευές που ξεπερνάνε αυτές τις προδιαγραφές.Έναν παλιό υπολογιστή που έχω (διετίας) δίνει παρόμοια εικόνα με το EG-M34A.Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το θέμα: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=32715 , όχι για να αλλάξεις γνώμη βέβαια, αλλά να δεις και τα συμπεράσματα άλλων στην ερώτηση σου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.