Αποκάλυψη Τώρα - 19/10 on Blu-Ray

εγω που δε θελω το redux θα το βρω σε mkv?
πολυ κουραστικο το redux.

Απάντηση: Re: Αποκάλυψη Τώρα - 19/10 on Blu-Ray

Μετά από τόσο καιρό επαναφέρω το ερώτημα μου γι'αυτή την ταινία-σταθμό...
Βρήκα τα ακόλουθα:

1. http://www.amazon.com/Apocalypse-No...65953&creativeASIN=B003UESJJC&m=ATVPDKIKX0DER

2. http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/18658403/Apocalypse-Now-Special-Edition/Product.html?searchtype=BLU&searchsource=0&searchstring=apocalypse+now&urlrefer=search&strefer=BLU&searchfilters=s{apocalypse+now}%2bc{57}%2bae28{Blu-ray}%2b

Έχει κάποια διαφορά η μια έκδοση από την άλλη?Γιατί η πρώτη κυκλοφορεί ενώ η δεύτερη από 13 Ιουνίου? Ποιά είναι η πιο full -έξτρα ενισχυμένη έκδοση;

Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας με κατατοπίσει γιατί καίγομαι να τη δω αυτή την ταινία τώωωωωωωωρααααα!!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Μάνος.

Πρέπει να είναι πανομοιότυπες.
Η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει και η Ευρωπαϊκή.

Ευχαριστώ φίλε aragorn! Άρα λογικά πάμε για την ευρωπαική έκδοση. Το θέμα είναι ότι στο παραπάνω link από το play.com δεν διευκρινίζει σχετικά με το τι υπότιτλους θα περιέχει η συγκεκριμένη έκδοση.
Να πω ότι σκέφτομαι ακόμα και τη διαδικασία ενσωμάτωσης υποτίτλων διατηρώντας ανέπαφα τα menus όπως περιγράφεται στο τμήμα για τα HTPC του forum.
Έχει κάποιος υπόψην του κάποια άλλη καλή έκδοση ή κάποια ιδέα σχετικά με το ζήτημα των ελληνικών υποτίτλων;
Αν αποφασίσω να ενσωματώσω ελληνικούς υπότιτλους όπως ανέφερα παραπάνω,γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω εύκολα ελληνικούς υπότιτλους srt από κάποιο Blu-ray rip ίσως ,ώστε οι υπότιτλοι να έχουν και τον απαραίτητο χρονισμό 23.978fps που είναι τα Blu-ray?

Ευχαριστώ και πάλι,

Μάνος.

Συγνώμη αλλά τα προηγούμενα posts τα διαβάζετε (από 31/1/) ;

η έκδοση του Amazon είναι region free παίζει παντού

γιατί να περιμένεις του play ?

Τώρα θα μου πείς 5 μήνες το συζητάμε στις 20 μέρες μέχρι τις 13/6 θα κολλήσουμε

Συγνώμη αλλά τα προηγούμενα posts τα διαβάζετε (από 31/1/) ;

η έκδοση του Amazon είναι region free παίζει παντού

γιατί να περιμένεις του play ?

Τώρα θα μου πείς 5 μήνες το συζητάμε στις 20 μέρες μέχρι τις 13/6 θα κολλήσουμε

Φίλε MoDis ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις σου.Το είχες αναφέρει και παλιότερα και το είχα δει.Εγώ όμως ρωτάω περισσότερο για το θέμα των ελληνικών υποτίτλων το οποίο προσωπικά είναι που με καίει περισσότερο!Ρωτούσα για την Αμερικάνικη και την Ευρωπαική έκδοση που βλέπω όπως λένε ότι θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου,περισσότερο για το θέμα των υποτίτλων.Δεν είδα κάτι για ελληνικούς υπότιτλους σε καμμιά από τις δυο εκδόσεις.
Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να εφαρμόσω την τεχνική που περιγράφει αναλυτικά ο φίλος μας ο Blinky εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54384

για την ενσωμάτωση υποτίτλων στα Blu-ray διατηρώντας ανέπαφα τα menus.

Σε αυτή τη διαδικασία έχει κάποια σημασία νομίζω αν η ταινία είναι σε ένα Blu-ray ή σε περισσότερα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος οι εν λόγω συλλογές για το Apocalypse Now είναι και οι δυο σε τρία Blu-ray δισκάκια;Η κάθε έκδοση της ταινίας είναι σε ένα Blu-ray αυτοτελής,ώστε να μπορέσω να κάνω την ενσωμάτωση των υποτίτλων?

Θα με βοηθούσε απίστευτα αν υπάρχει κάποιος που τυγχάνει να έχει κάνει την παραπάνω διαδικασία του φίλου μας του Blinky πάνω στο Apocalypse Now!!
Οποιαδήποτε γνώμη και συμβουλή πάνω στο θέμα είναι πολύτιμη!

Ευχαριστώ και πάλι,

Μάνος.

εγω που δε θελω το redux θα το βρω σε mkv?
πολυ κουραστικο το redux.

Υπάρχει και το Theatrical Cut μέσα στο blu ray με το Redux, απλά πρέπει να το έχει ανεβάσει κάποιος σε mkv...για αυτή τη περίπτωση έχεις που μου τι, που και πως :a0210:

Θα με βοηθούσε απίστευτα αν υπάρχει κάποιος που τυγχάνει να έχει κάνει την παραπάνω διαδικασία του φίλου μας του Blinky πάνω στο Apocalypse Now!!
Οποιαδήποτε γνώμη και συμβουλή πάνω στο θέμα είναι πολύτιμη!

Ευχαριστώ και πάλι,

Μάνος.

Την έχω κάνει τη διαδικασία πολλές φορές, άλλωστε εδώ την είχα δεί στο νήμα του Blinky και την εφάρμοσα.Εύκολο είναι και μετά την πρώτη φορά το χέρι και το μυαλό πάνε μόνα τους...απλά σταμάτησα να την κάνω αφού τελικά μόνο την ταινία χρειάζομαι όχι τα παραφερνάλια...απλά πραγματάκια.Κάνε την λοιπόν μιά φορά να δείς ότι είναι πανεύκολο...

Αν αποφασίσω να ενσωματώσω ελληνικούς υπότιτλους όπως ανέφερα παραπάνω,γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω εύκολα ελληνικούς υπότιτλους srt από κάποιο Blu-ray rip ίσως ,ώστε οι υπότιτλοι να έχουν και τον απαραίτητο χρονισμό 23.978fps που είναι τα Blu-ray?

Το χρονισμό των υποτίτλων στα καρέ του βίντεο τον αναλαμβάνει το πρόγραμμα που θα κάνει τη δουλειά του muxing αυτόματα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς οποιοδήποτε φορμά υποτίτλου και να κατεβάσεις...:a0210:

Σε αυτή τη διαδικασία έχει κάποια σημασία νομίζω αν η ταινία είναι σε ένα Blu-ray ή σε περισσότερα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος οι εν λόγω συλλογές για το Apocalypse Now είναι και οι δυο σε τρία Blu-ray δισκάκια;Η κάθε έκδοση της ταινίας είναι σε ένα Blu-ray αυτοτελής,ώστε να μπορέσω να κάνω την ενσωμάτωση των υποτίτλων?

Οποιδήποτε γνώμη και συμβουλή πάνω στο θέμα είναι πολύτιμη!

Ευχαριστώ και πάλι,

Μάνος.

Theatrical & redux στο 1ο δισκάκι
extras & άλλα στο 2ο δισκάκι
hearts of darkness documentary & άλλα στο 3ο δισκάκι

51D15jBVcbL._SX230_.jpg
51HvBrDPF0L._SX220_.jpg

Γιατί δεν επικοινωνείς με την AV αν υπάρχει προγραμματισμός να
κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα

Απάντηση: Re: Αποκάλυψη Τώρα - 19/10 on Blu-Ray

Το χρονισμό των υποτίτλων στα καρέ του βίντεο τον αναλαμβάνει το πρόγραμμα που θα κάνει τη δουλειά του muxing αυτόματα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς οποιοδήποτε φορμά υποτίτλου και να κατεβάσεις...:a0210:

Αυτό δεν το γνώριζα. Δηλαδή οι οποιοιδήποτε υπότιτλοι συγχρονίζονται σωστά στην ταινία;

Re: Απάντηση: Re: Αποκάλυψη Τώρα - 19/10 on Blu-Ray

Αυτό δεν το γνώριζα. Δηλαδή οι οποιοιδήποτε υπότιτλοι συγχρονίζονται σωστά στην ταινία;

Όχι, συγχρονισμό πρέπει να κάνεις πριν το muxing αν και τις περισσότερες φορές μπορείς να βρεις έτοιμους, συγχρονισμένους υπότιτλους.

Ξέρουμε αν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ευρωπαϊκής έκδοσης είναι ίδια ή καλύτερα απο της αμερικανικής? Κάπου διάβασα οτι το αμερικανικό remastered Gladiator έχει 6Mbps περισσότερα στην εικόνα! Μήπως έχουμε παρόμοια περίπτωση με το Apocalypse?

Ρε παιδια μην τρελαινεστε...Απολαυστε ενα αριστουργημα του κινηματογραφου και αφηστε τα οποια Mbps στην ακρη.
Πιστεψε με οταν ξεκινησει η ταινια το μονο που δεν θα σας ενδιαφερει ειναι αυτο...
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Αποκάλυψη Τώρα - 19/10 on Blu-Ray

Πρόσεξε, εγώ σου είπα για συγχρονισμό του υπότιτλου στα fps του βίντεο.Το TsMuxer πχ έχει επιλογή που την τσεκάρεις, αν πχ οι υπότιτλοι είναι από άλλη πηγή (DVD πχ) και δεν έχει τα ίδια fps με το BD έτσι ώστε να τους δείς στην οθόνη και να μπορεί να τους διαβάσει το player...το αν θα είναι συγχρονισμένοι με τον ήχο της ταινίας είναι άλλη ιστορία αλλά κι αυτό είναι πολύ εύκολο να το κάνεις...λίγο διάβασμα θέλει :a0210:

Re: Απάντηση: Αποκάλυψη Τώρα - 19/10 on Blu-Ray

Ρε παιδια μην τρελαινεστε...Απολαυστε ενα αριστουργημα του κινηματογραφου και αφηστε τα οποια Mbps στην ακρη.
Πιστεψε με οταν ξεκινησει η ταινια το μονο που δεν θα σας ενδιαφερει ειναι αυτο...
-bye-

Θα το πληρώσουμε που θα το πληρώσουμε, να πάρουμε το καλύτερο! :smile:

To έχω σε απλή έκδοση από εφημερίδα, το The Complete Dossier και τώρα θα πάρω το BR κυρίως για το Heart of Darkness και τα υπόλοιπα extras.

Είναι πλέον διαθέσιμη από σήμερα 13/6 και η "ευρωπαϊκή" έκδοση.

Ξέρει κανείς αν έχει τουλάχιστον αγγλικούς υπότιτλους?

Είναι πλέον διαθέσιμη από σήμερα 13/6 και η "ευρωπαϊκή" έκδοση.

Ξέρει κανείς αν έχει τουλάχιστον αγγλικούς υπότιτλους?

Κατα 99,99% έχει. Σπάνιο για ταινία τέτοιου μεγέθους να μην έχει, φαντάζεσαι τις διαμαρτυρίες όσων έχουν προβλήματα ακοής;

Αν λες για την Γερμανική ναι έχει.....

Και περιέχει και τις δύο εκδόσεις, όπως και η αμερικάνικη....