εγω που δε θελω το redux θα το βρω σε mkv?
πολυ κουραστικο το redux.
Μετά από τόσο καιρό επαναφέρω το ερώτημα μου γι'αυτή την ταινία-σταθμό...
Βρήκα τα ακόλουθα:
1. http://www.amazon.com/Apocalypse-No...65953&creativeASIN=B003UESJJC&m=ATVPDKIKX0DER
2. http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/18658403/Apocalypse-Now-Special-Edition/Product.html?searchtype=BLU&searchsource=0&searchstring=apocalypse+now&urlrefer=search&strefer=BLU&searchfilters=s{apocalypse+now}%2bc{57}%2bae28{Blu-ray}%2b
Έχει κάποια διαφορά η μια έκδοση από την άλλη?Γιατί η πρώτη κυκλοφορεί ενώ η δεύτερη από 13 Ιουνίου? Ποιά είναι η πιο full -έξτρα ενισχυμένη έκδοση;
Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος ας με κατατοπίσει γιατί καίγομαι να τη δω αυτή την ταινία τώωωωωωωωρααααα!!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μάνος.
Συγνώμη αλλά τα προηγούμενα posts τα διαβάζετε (από 31/1/) ;
η έκδοση του Amazon είναι region free παίζει παντού
γιατί να περιμένεις του play ?
Τώρα θα μου πείς 5 μήνες το συζητάμε στις 20 μέρες μέχρι τις 13/6 θα κολλήσουμε
εγω που δε θελω το redux θα το βρω σε mkv?
πολυ κουραστικο το redux.
Θα με βοηθούσε απίστευτα αν υπάρχει κάποιος που τυγχάνει να έχει κάνει την παραπάνω διαδικασία του φίλου μας του Blinky πάνω στο Apocalypse Now!!
Οποιαδήποτε γνώμη και συμβουλή πάνω στο θέμα είναι πολύτιμη!
Ευχαριστώ και πάλι,
Μάνος.
Αν αποφασίσω να ενσωματώσω ελληνικούς υπότιτλους όπως ανέφερα παραπάνω,γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βρω εύκολα ελληνικούς υπότιτλους srt από κάποιο Blu-ray rip ίσως ,ώστε οι υπότιτλοι να έχουν και τον απαραίτητο χρονισμό 23.978fps που είναι τα Blu-ray?
Σε αυτή τη διαδικασία έχει κάποια σημασία νομίζω αν η ταινία είναι σε ένα Blu-ray ή σε περισσότερα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος οι εν λόγω συλλογές για το Apocalypse Now είναι και οι δυο σε τρία Blu-ray δισκάκια;Η κάθε έκδοση της ταινίας είναι σε ένα Blu-ray αυτοτελής,ώστε να μπορέσω να κάνω την ενσωμάτωση των υποτίτλων?
Οποιδήποτε γνώμη και συμβουλή πάνω στο θέμα είναι πολύτιμη!
Ευχαριστώ και πάλι,
Μάνος.
Το χρονισμό των υποτίτλων στα καρέ του βίντεο τον αναλαμβάνει το πρόγραμμα που θα κάνει τη δουλειά του muxing αυτόματα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς οποιοδήποτε φορμά υποτίτλου και να κατεβάσεις...:a0210:
Αυτό δεν το γνώριζα. Δηλαδή οι οποιοιδήποτε υπότιτλοι συγχρονίζονται σωστά στην ταινία;
Αυτό δεν το γνώριζα. Δηλαδή οι οποιοιδήποτε υπότιτλοι συγχρονίζονται σωστά στην ταινία;
Ρε παιδια μην τρελαινεστε...Απολαυστε ενα αριστουργημα του κινηματογραφου και αφηστε τα οποια Mbps στην ακρη.
Πιστεψε με οταν ξεκινησει η ταινια το μονο που δεν θα σας ενδιαφερει ειναι αυτο...
![]()
Είναι πλέον διαθέσιμη από σήμερα 13/6 και η "ευρωπαϊκή" έκδοση.
Ξέρει κανείς αν έχει τουλάχιστον αγγλικούς υπότιτλους?
Κατα 99,99% έχει. Σπάνιο για ταινία τέτοιου μεγέθους να μην έχει, φαντάζεσαι τις διαμαρτυρίες όσων έχουν προβλήματα ακοής;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.