Αποκάλυψη Τώρα - 19/10 on Blu-Ray

Μιά και τελικά το αγόρασα από το play, επιβεβαιώνω ότι έχει (μόνο) English SDH υπότιτλους, για όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται.

Μιά και τελικά το αγόρασα από το play, επιβεβαιώνω ότι έχει (μόνο) English SDH υπότιτλους, για όποιον πιθανόν ενδιαφέρεται.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη πληροφορία!Να ρωτήσω όμως τι σημαίνει English SDH υπότιτλοι?
Επίσης να ρωτήσω,έχει English SDH υπότιτλους και για τις 2 εκδόσεις της ταινίας καθώς και για το Heart of Darkness?
Σκέφτομαι να εφαρμόσω τον "οδηγό προσθήκης ελληνικών υποτίτλων σε Blu-ray disc διατηρώντας ανέπαφα τα menus" του αγαπητού μας φίλου Blinky!Link εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54384

Γνωρίζει κάποιος αν "θα μπλέξουν" οι υπότιτλοι με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συλλογή έχει και τις 2 εκδόσεις της ταινίας??

Με απλά λόγια ζητάω από κάποιον πιο έμπειρο να μου δώσει τα φώτα του,για το αν θα δουλέψει μια χαρά η παραπάνω διαδικασία στην έκδοση του Apocalypse Now από το play.com!

Ευχαριστώ θερμά,

Μάνος.

Υ.Γ.: Έχω μια φορά συνολικά εφαρμόσει την παραπάνω διαδικασία του φίλου μας Blinky,στην αγαπημένη μου ταινία "Mulholland Drive" του David Lynch και το αποτέλεσμα στεύθηκε με απόλυτη επιτυχία!Δεν νιώθω όμως σίγουρος να προχωρήσω στο συγκεκριμένο εξαιτίας των 2 διαφορετικών εκδόσεων της ταινίας και των αντίστοιχων υποτίτλων που θα πρέπει να ενσωματωθούν!
Συνεπώς,κάθε καθοδήγηση είναι πολύτιμη!
Ευχαριστώ και πάλι!

Last edited:
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη πληροφορία!Να ρωτήσω όμως τι σημαίνει English SDH υπότιτλοι?
Επίσης να ρωτήσω,έχει English SDH υπότιτλους και για τις 2 εκδόσεις της ταινίας καθώς και για το Heart of Darkness?
Σκέφτομαι να εφαρμόσω τον "οδηγό προσθήκης ελληνικών υποτίτλων σε Blu-ray disc διατηρώντας ανέπαφα τα menus" του αγαπητού μας φίλου Blinky!Link εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=54384

Γνωρίζει κάποιος αν "θα μπλέξουν" οι υπότιτλοι με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συλλογή έχει και τις 2 εκδόσεις της ταινίας??

Με απλά λόγια ζητάω από κάποιον πιο έμπειρο να μου δώσει τα φώτα του,για το αν θα δουλέψει μια χαρά η παραπάνω διαδικασία στην έκδοση του Apocalypse Now από το play.com!

Ευχαριστώ θερμά,

Μάνος.

Οι υπότιτλοι SDH είναι για άτομα με προβλήματα ακοής και περιέχουν περιγραφή ήχων ή/και μουσικής καθώς και ένδειξη για το ποιος ηθοποιός μιλάει, αν δεν είναι εμφανές στην οθόνη.

Με την προσθήκη των ελληνικών υπότιτλων δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, εφόσον γίνεται απλή αντικατάσταση υπαρχόντων υποτίτλων. Αρκεί να βρεις το σωστό αρχείο στο bluray

Υπότιτλοι αγγλικοί υπάρχουν και στις 2 εκδόσεις της ταινίας. Τα extras γενικά και το Hearts of Darkness ειδικότερα δεν τα έχω δει ακόμα αλλά σύμφωνα με τη συσκευασία έχει και αυτό τους ίδιους αγγλικούς υπότιτλους.

Φίλε vang,

Να επιχειρήσω λες τι διαδικασία ενσωμάτωσης υποτίτλων διατηρώντας ανέπαφα τα menus? Πιστεύεις θα δουλέψει ΟΚ?