Αποκωδικοποίηση PassionXΧΧ

xSpectre

Senior Member
7 March 2014
327
εδω και πολυ καιρο εχω μια απορια και οσο εψαξα δεν μπορεσα να βρω ακρη.
Στο hotbird 11727 V 27500 3/4 υπαρχει το καναλι passionxxx (adult).αν και περιεχομενο δεν με ενδιαφερει καθολου επειδη δεν δειχνει τιποτα περισσοτερο απο οσα δειχνουν τα αλλα της ιδιας κατηγοριας,ακομα δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο δεν ανοιγει το καναλι αυτο.εχω προσπαθησει να το δω με xtrend et10000,vu solo2,dm 800hd,dm 800hd se αλλα τιποτα.μονο φωνη.να προσθέσω εδω οτι μεσο streaming,vlc PC,ανοιγει κανονικα.μπορει καποιος φιλος να με φωτισει???ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση: αποκωδικοποιήσει passionxxx

Είναι προβληματικό το stream, δεν έχει keyframes οπότε δε μπορεί να ξεκινήσει να αποκωδικοποιεί ο δέκτης. Οι παλιοί DM800 είχαν μια επιλογή για γρήγορο zap, το οποίο στην ουσία ξεκινούσε να παίζει το stream χωρίς keyframe, με συνέπεια να ανοιγεί πιο γρήγορα το κανάλι μετά την αλλαγή, αλλά στα πρώτα 1-2 sec (ανάλογα με το πόσο συχνά έρχεται το keyframe) να έχει "σκουπίδια" η εικόνα. Αν ο δέκτης σου έχει αυτή την επιλογή, το κανάλι παίζει.

ευχαριστω πολυ παναγιώτη...μπορει να διορθωθει με καποιο plugin αυτο??

Όχι. Θα πρέπει ο πάροχος να το διορθώσει.

Re: Απάντηση: αποκωδικοποιήσει passionxxx

Οι παλιοί DM800 είχαν μια επιλογή για γρήγορο zap

Χαιρετώ τους φίλους.

Ενδιαφέρον αυτό που γράφετε, έψαξα για fast zap και quick zap και για το fast zap βγήκαν κάποιες αναφορές για DM500s. Μήπως θυμάστε πως λεγόταν αυτή η επιλογή στα αγγλικά;

Επίσης είδα σε ξένο φόρουμ να λένε κάποιοι ότι ίσως δουλέψει αλλάζοντας στη λίστα των καναλιών με dreamboxedit το PCR PID αντί για 1001 που έρχεται από τον δορυφόρο σε 4710 δηλαδή ίδιο με το Video PID. Δοκίμασα την αλλαγή αλλά στο log του enigma2 δείχνει να το τραβάει από το δορυφόρο το PCR PID 1001 και αγνοεί την αλλαγή στη λίστα των καναλιών.

Ίσως θα μπορούσε να γίνει αλλαγή στον κώδικα του enigma2 για το συγκεκριμένο κανάλι ώστε να αγνοεί το PCR PID του δορυφόρου και να παίρνει το ίδιο με to Video PID. Το ξέρω ότι είναι εξαίρεση για μία περίπτωση και ότι φταίει ο πάροχος αλλά μήπως το έκανε επίτηδες ώστε οι ακριβότεροι δέκτες να μην δουλεύουν και να πρέπει να αγοραστούν οι δικοί του; Το λέω γιατί διαβάζω ότι σε φτηνότατους δέκτες παίζει κανονικά.

Ευχαριστώ όσους διαβάσουν τα παραπάνω. -bye-

Re: αποκωδικοποιήσει passionxxx

Έχω μια απορία... Ούτε το Vu solo 4k το αποκωδικοποιή??... Αν κάποιος φίλος που έχει το Solo 4k μπορεί να το τσεκάρει....

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk