Αποκωδικοποιητη για αναπαραγωγη avi mkv srt

Jean-Paul

Established Member
10 February 2008
205
παιδια καλησπερα. εχω μια crt 32 JVC τηλεοραση. θελω να βλεπω digea αλλα παραλληλα μιας και θα παρω αποκωδικοποιητη ελεγα αν μπορω να του συνδεσω χωρις εξωτερικη τροφοδοσια εναν usb σκληρο κι απο εκει να βλεπω ταινιες avi mkv με srt υποτιτλους μιας και η tv δεν εχει τετοια επιλογη. γινεται και αν ναι ποιες επιλογες αποκωδικοποιητη εχω ?

ευχαριστώ

υπαρχουν και τιποτα αλλες λυσεις εκτος απο αυτο ? δεν ηθελα να ξεφυγω πάνω απο τα 50 !

Lifeview,AMTC290,Digital World HD150.Φτιάξε καφέ,δώσε μισή ώρα από το χρόνο σου και διάβασε τα αντίστοιχα νήματα για να πάρεις έτσι μια πιο σωστή εικόνα για την αγορά σου!

Μεχρι 50 ευρω AMTC , μεχρι 60 ευρω Digital World , αμεσως ακριβοτερος ο crystal audio .

O crypto ο απλος που ρωτησες στο αλλο σαιτ δεν παιζει ταινιες . Υπαρχει ο 220 αλλα μεχρι τωρα δεν τον εχει παρει καποιος απο εδω οποτε δεν ξερουμε λεπτομερειες .

Αν εισαι ροδο που εχει και χαμηλο φπα στα 35 ευρω ο AMTC δεν εχει αντιπαλο .

ο ΑΜΤC που λες παιζει αρχεια απο WD500giga passport ετσι ? που τον βρισκω ? θελω να παιζει ενα μεγαλο ποσοστο avi mkv. ας μην τα παιζει και ολα. δεν ειναι η κυρια tv μου. αρκι να μην εχω προβληματα

επισης ποιο μοντελο ακριβως λες του digital world ?

Last edited:
Έχω τον Lifeview και δεν θα τον πρότεινα σε κανέναν. Ώσπου να αλλάξει κανάλι έχεις ξεχάσει τί έβλεπες πριν και έχει και άλλα κουσούρια...

Απάντηση: Re: Αποκωδικοποιητη για αναπαραγωγη avi mkv srt

ο ΑΜΤC που λες παιζει αρχεια απο WD500giga passport ετσι ? που τον βρισκω ? θελω να παιζει ενα μεγαλο ποσοστο avi mkv. ας μην τα παιζει και ολα. δεν ειναι η κυρια tv μου. αρκι να μην εχω προβληματα

επισης ποιο μοντελο ακριβως λες του digital world ?

http://www.skroutz.gr/s/271880/Digital-World-HDT-150.html

Για τον amtc εχουν απαντηθει σχεδον ολα στο θρεντ που υπαρχει .Για συντομια να ξαναπω , καρφουρ η μαρινοπουλο . Για τον σκληρο παντα υπαρχει η πιθανοτητα καποιο μοντελο να μην μπορει να το διαβασει .

Εμενα για παραδειγμα μου ετυχε εναν lacie 1TB να μη τον διαβαζει καλα στις ταινιες ενω τον αντιστοιχο στα 2TB να τον βλεπει κανονικα . Επισης μπορει να μην βλεπει ενα σκληρο αν εχει πανω απο ενα partition .
Αυτο μπορει να συμβει σε οποιονδηποτε δεκτη . Ασυμβατοτητες υπαρχουν , λογικο αφου οι δεκτες δεν ειναι και καθαροαιμοι media player .

Με τον Lifeview που έχω δεν αντιμετώπισα προβληματα (fw Νοεμβριου). Σωστοι υπότιτλοι, παιζει οτι τον "τάισα", αλλαγη καναλιων κανει οσο γρηγορα κανει και η Panasonic G10, με τις εγγραφες όλα καλά. Με εξωτερικό δίσκο Verbatim 2,5" 320GB χωρις τροφοδοσία συνεργαστηκε άψογα.