Και για να μην λέμε οτι τι ψάχνουμε τωρα όλοι ειμαστε πολυ μείον , εγω έχω και περιπτώσεις φίλων που και σε εταιρείες ειναι και δεν έχουν ούτε ευρω μειωση.
Ναι βρε,δεν το ήξερες;Η αγοραστική αδυναμία λέγεται πλέον "αποπληθωριστικό mood",η αδυναμία να αγοραστεί φαγητό θα λέγεται "ορθολογική χρήση τροφίμων",τα λουκέτα στα μαγαζιά θα ονομάζονται στο εξής "αυτορύθμιση της αγοράς",και οι άνεργοι "προς το παρόν εξετάζουν τις επιλογές τους"...Δε θέλω να σκεφτώ τον ευφημισμό που θα εφεύρουν για τις αυτοκτονίες......Κλαίω....με το 'αποπληθωριστικό mod''. Ακόμα και η Wall Street Journal ,άλλα λέει..
Τες πα..Ερχεται η ανάπτυξη..:music-smiley-005:
deadly mood......Δε θέλω να σκεφτώ τον ευφημισμό που θα εφεύρουν για τις αυτοκτονίες......
deadly mood...
- 300 τα εκατό ,, τα πάντα όλα ... και είναι και να δίνω .. θεωρητικά πάντα :7SFGSFG: ,,, να δίνω ...
Αν είχαμε φαληρήσει από την αρχή σαν κράτος το πιθανότερο είναι να είχαμε υποστεί ένα τερράστιο αρχικό σοκ (που θα μπορούσε όμως να το ελέγξει μια σοβαρή κυβέρνηση), θα είχαμε πέσει στα ίδια επίπεδα περικοπής αγοραστικής δύναμης που συζητάμε τώρα άμεσα και νομίζω πως σήμερα θα είμασταν καλύτερα απότι είμαστε αφού θα είχαμε ως όπλο το δικό μας νόμισμα. Σίγουρα και η ανεργία δε θα είχε φτάσει εδώ που έφτασε... Μ@λ@κες...
Αν είχαμε φαληρήσει από την αρχή σαν κράτος το πιθανότερο είναι να είχαμε υποστεί ένα τερράστιο αρχικό σοκ (που θα μπορούσε όμως να το ελέγξει μια σοβαρή κυβέρνηση), θα είχαμε πέσει στα ίδια επίπεδα περικοπής αγοραστικής δύναμης που συζητάμε τώρα άμεσα και νομίζω πως σήμερα θα είμασταν καλύτερα απότι είμαστε αφού θα είχαμε ως όπλο το δικό μας νόμισμα. Σίγουρα και η ανεργία δε θα είχε φτάσει εδώ που έφτασε... Μ@λ@κες...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.