Απώλεια..

Colombos74

AVClub Addicted Member
18 June 2011
2,077
Σέρρες
Παιδιά συγχωρέστε με για την άγνοια μου που λερωνω με ένα τέτοιο thread,αλλά δεν ήξερα που να το μεταφέρω..
Στη μετακόμιση μου έχασα ένα σφιγκτήρα στρογγυλό για το καλώδιο του ηχείου από τα Dali Zensor 1.
Μπορείτε να με βοηθήσετε πως να το αναπλήρωσω ?

Βάλε μια φωτό από το αλλο που σώθηκε

Δεν ξερεις Βασιλη ποση ωρα παιδεύομαι να βαλω αλλα ντιπ για ντιπ ασχετος...
Ευχαριστω για τη βοηθεια!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kαι τρόμαξα με που άνοιξα...

Sorry αλλα πως θα με παιρνατε στα σοβαρα.

Για ψάξε speaker binding post, screw type.
Παω να ψαξω Σπυρο,αλλα τον Elac για παράδειγμα που δοκιμασα δεν εκαναν....

Να παρω τηλεφωνο αυριο την ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ λετε?Νομιζω αυτή είναι η αντπροσωπος...

Φαντάζομαι χρησιμοποιούσες δίχαλα (spades) στα καλώδια ηχείων.

Αν δε βρεις άκρη (δηλ. ανταλλακτικό), μπορείς στη χειρότερη περίπτωση να χρησιμοποιήσεις να τερματίσεις τον αντίστοιχο αγωγό του καλωδίου σε μπανάνα (βύσμα) το οποίο εισχωρεί στην τρύπα του ακροδέκτη στο ηχείο.

Φαντάζομαι χρησιμοποιούσες δίχαλα (spades) στα καλώδια ηχείων.

Αν δε βρεις άκρη (δηλ. ανταλλακτικό), μπορείς στη χειρότερη περίπτωση να χρησιμοποιήσεις να τερματίσεις τον αντίστοιχο αγωγό του καλωδίου σε μπανάνα (βύσμα) το οποίο εισχωρεί στην τρύπα του ακροδέκτη στο ηχείο.
Σπύρο ευχαριστώ για την βοήθεια, ως τώρα χρησιμοποιουσα γυμνά καλώδια κόκκινο -μαύρο που τα εσφιγγα με αυτό που έχασα.
Τώρα αυτό που λείπει (πιτηκο) πάρει μπανάνα.

Πηγα απο μαγαζια στις Σερρες,δεν υπαρχει τιποτα σαν ανταλλακτικο.Μου ειπαν απο σιδηρικα να βρω μια ροδελα,ειναι ενδεδειγμενη λυση αυτο?Να παρω στα κεντρικα να μου παραγγειλουν?Τι λετε?Δεν εχει παθει κανεις τιποτα παρομοιο?

Κοίτα,σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών πας με το παξιμάδι από το άλλο ηχείο,για να δείς αν ταιριάζει το σπείρωμα από μπόρνες ηχείων που πουλάνε χύμα
Διαφορετικά,και αυτό αυξάνει το κόστος,σε έναν τόρνο να σου κάνει 2 για ομοιομορφία,αφου το ζητούμενο είναι το σπείρωμα

Κοίτα,σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών πας με το παξιμάδι από το άλλο ηχείο,για να δείς αν ταιριάζει το σπείρωμα από μπόρνες ηχείων που πουλάνε χύμα
Διαφορετικά,και αυτό αυξάνει το κόστος,σε έναν τόρνο να σου κάνει 2 για ομοιομορφία,αφου το ζητούμενο είναι το σπείρωμα

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς πήγα σε 3 καταστήματα ηλεκτρονικών και δεν έχουν τίποτα, δε φέρνουν πια.Άτιμη επαρχία... Μάλλον θα πρέπει να πάρω τηλ στην αντιπροσωπία..

Ολόκληρη Θεσ/κη,δεν έχει ένα κατάστημα ηλετρονικών(όχι συσκευών) που πουλά ψιλολόγια για τεχνικούς;;;;
Στην Κέρκυρα έχουμε έξι!!!

Ολόκληρη Θεσ/κη,δεν έχει ένα κατάστημα ηλετρονικών(όχι συσκευών) που πουλά ψιλολόγια για τεχνικούς;;;;
Στην Κέρκυρα έχουμε έξι!!!

Λεωνίδα μακάρι να ήμουν Θεσσαλονίκη.
Για Σερρες μιλάμε δυστυχώς..

Καλά, προφανώς και δε μπορεί κανείς να καταλάβει τίποτα από τη φωτογραφία. Στείλτον επιτέλους με ένα δείγμα σε μαγαζί με σιδηρικά να πάρει ένα παξιμάδι και ας ρωτήσει και το σπείρωμα να παραγγείλει κατι αντίστοιχο από τον μπεη άμα τον νοιάζει τόσο πολύ η εμφάνιση της πίσω όψης των ηχείων.