Απολογία Παπαδόπουλου!

Status
Not open for further replies.
Εντάξει φρικιάσατε με τα 3 δολοφονημένα θύματα των προβοκατόρων μπαχαλάκηδων...

Αν μιά νέα χούντα δολοφονούσε 500-1000-2000-10000...σαν την άλλη δεν θα πείραζε ε;Αν βασάνιζε άλλους 50000 δεν τρέχει και τίποτα ε;
Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο , πως θα μπορούσαμε άλλωστε , ειδικά εγώ που όπως προείπα δεν μπορώ να κρίνω , απο την άλλη όμως πόσα λές οτι θα είναι τα θύματα απο τα μέτρα , είτε σωστά είτε όχι , λιγότερα ;;;; αυτό δεν είναι χούντα .

Συγνώμη δεν θέλω να νομίσεις οτι έχω προσωπική αντιπαράθεση απλά αναρωτιέμαι ....

Απ όσο γνωρίζω τουλάχιστον αυτό δεν βαραίνει μόνο , εαν καθόλου , τη χούντα.

Απλά δεν γνωρίζεις...Την ελληνική μεραρχία πρίν την εισβολή,την απέσυρε ο Παπαδόπουλος...Ετσι έγινε δυνατή η απόβαση.

Δεν αντιλέγω , απλά κρατώ επιφυλάξεις ....

Απλά αναρωτήθηκα εάν κατάφερε αυτά η χούντα για την οικονομία, πόσα θα έπρεπε να κάνει η ρημάδα η Δημοκρατία μας!!!
Επίσεις έχω μάθει, εάν δεν καταλαβαίνω κάτι να ρωτάω, και όχι να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα, τα οποία συνήθως είναι πολύ λάθος!!!

Η αλήθεια είναι οτι κανείς απο τους έχοντας γνώση δεν μπήκε στον κόπο να πει αν είναι όντως αλήθεια όσα ειπώθηκαν στο πρώτο ποστ , όχι τίποτα άλλο αλλά δείχνουν πολύ καλά για να είναι αληθινά...

Η δίκη των Συνταγματαρχών έχει γίνει και έχει περάσει στην Ιστορία. Επειδή δεν προτιθέμεθα να ψάξουμε λόγους επανάληψης της δίκης, το θέμα κλειδώνει.

Status
Not open for further replies.