απονομη δισκου και στην εκκλησια...

Εγω τον Ιερωνυμο τον παω. 1000 φορες να κανει βραβευσεις μες την Εκκλησια, παρα τα αισχη των προκατοχων του..

Εγω τον Ιερωνυμο τον παω. 1000 φορες να κανει βραβευσεις μες την Εκκλησια, παρα τα αισχη των προκατοχων του..

διαφωνω με την αποψη σας.δηλαδη αν εκανες αισχη και τωρα κανεις μ@@@$ες ειναι πιο καλα?

Κατ' αρχας μιλα μου στον ενικο :)

Δεν το θεωρω μ@λ@κιες. Σιγουρα ομως καποιους θα ενοχλει η συγκεκριμενη κινηση και ως εκ τουτου, ειναι ισως ακομψη και καλυτερα να ειχε αποφευχθει..

Ωστοσο σε μια σειρα πολυ σημαντικοτερων ζητηματων, ο Αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος εχει επιδειξει πολυ συνετη και σοβαρη σταση (κατι που για μενα μετραει περισσοτερο).

O Iερωνυμος είναι όντως Σοβαρός.
Αλλά η φαιδρότητα έγκειται στον κατ´αποκοπήν τραγουδιστή τών Παθών,πού κυριολεκτικά έχει μετατρέψει τούς Θρήνους τής Μ.Εβδομάδας σέ βλαχομπαρόκ γιά τά δικά μου γούστα τουλάχιστον.

Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας που δίνουν λεφτά για να αγοράσουν ένα CD του Πέτρου Γαϊτάνου που ψάλει;

Γιατί σου κάνει εντύπωση Μιχάλη?

Εδώ υπάρχουν συνάνθρωποί μας που ακούν τη Μπεζεντάκου να κάνει το ίδιο, αλλά μόνο σε πλάγιο ήχο....:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Νομίζω ότι δεν έχει τραγουδήσει κάτι άλλο από ύμνους ο Γαϊτάνος.
Μα τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Αηδία κατάντησε.
Και κάθε χρόνο κάποιοι αγοράζουν τα CD του;

Σαν την ανηψιά μου που λύσσαξε να της πάρουν το CD της Έλενας Παπαρίζου όταν βγήκε πρώτη στην γιουροβίζιον.
Το άκουσε 5 φορές, το βαρέθηκε και το πέταξε στην άκρη για πάντα.
Τσάμπα τα 15

Μιχάλη δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο ένα Εκκλησάκι ,έξω απο το Γκλαμουράτο στύλ πού μερικές φορές επικρατεί,γιά να ακούσει κανείς τούς Υμνους και τούς Θρήνους τής Μ.Εβδομάδας.
Αυτό είναι υπεραρκετό.

Εγώ για να πω την αλήθεια δεν μπορώ να ακούω ύμνους και δεν μπορώ να κάτσω σε εκκλησία μέσα για να ακούσω.
Μόνο όταν πήγα στην Παναγία των Παρισίων σε ένα ταξίδι μου, έκατσα για να ακούσω το εκκλησιαστικό όργανο που έπαιζε.
Αλλιώς δεν μπορώ δυστυχώς.

Εγώ πάλι, θεωρώ ότι η Βυζαντινή Μουσική είναι κλάσεις ανώτερη απ τις ευρωπαϊκές μουσικές της εποχής και επειδή δεν "πουλάει" (ντε μοντέ, αθεΐα κλπ κλπ), δεν έχει την προβολή που της αρμόζει.
Όποιος έχει ακούσει Στανίτσα ή έχει πάει στο Όρος μπορεί να επιβεβαιώσει.
Δυστυχώς (και εδώ) η η δουλοπρέπεια και η ξενομανία των νεοελλήνων μας διέπει.

ΥΓ Και δεν φημίζομαι για την Πίστη μου

Να σας πω μια ιστορία. Πριν καμιά 2 χρόνια ο εν λόγω μουσικός είχε έρθει να τραγουδήσει σε μια εκκλησιά στην πόλη μου. Τώρα δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω αυτό συναυλία μουσική εκδήλωση δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στην είσοδο της εκκλησιάς είχε εισιτήριο να κόψεις για να μπεις. Τύφλα να χει η απονομή χρυσού δίσκου.

Re: Απάντηση: απονομη δισκου και στην εκκλησια...

Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας που δίνουν λεφτά για να αγοράσουν ένα CD του Πέτρου Γαϊτάνου που ψάλει;

Είναι ένα είδος παράδοσης, ήδη. Πάσχα αγοράζουμε Γαϊτάνο, Χριστούγεννα Σαντικάι.

Re: Απάντηση: απονομη δισκου και στην εκκλησια...

Πάντως ρίξτε και μια ματά στο site http://www.gaitanos.eu/ είναι όλα τα λεφτά!!! :BDGBGDB55::flipout:

Οντως ολα τα λεφτα. Και πολύ μάσκαρα βρε παιδάκι μου. Πιο πολυ και απο τον Κιμωνα Κουλούρη. -bye-

Παρακολουθώ κάποια τμήματα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν ήξερα ότι το νούμερο που συζητούσαμε αυτές τις μέρες είχε δημοσιευθεί: 38.000 για την εκδήλωση του Γαϊτάνου, τη στιγμή που:

α) το τμήμα Θεάτρου υποχρεώνεται να ακυρώσει τις παραστάσεις που είχε προγραμματίσει για το τέλος Μαΐου,
β) δεν κατασκευάζεται ξύλινο πάτωμα για το τμήμα Μπαλέτου,
γ) το 10ετές τμήμα Φωτογραφίας ακόμα δεν διαθέτει δικό του προβολέα,
δ) για το Τμήμα Κινηματογράφου, στα 4 χρόνια που λειτουργεί, έχουν αγοραστεί... ένας μαυροπίνακας και ένα κουτί κιμωλίες. Το τμήμα λειτουργεί επειδή τα μέλη προσφέρουν τα σπίτια τους για τις προβολές και τον εξοπλισμό τους και τα χρήματά τους για τα γυρίσματα.

Πείτε μας τώρα και ότι ο Επίτροπος ενέκρινε τέτοιο κονδύλι για πολιτιστική εκδήλωση, για να ξεκινήσω να βάζω μερικά μπουρλότα!!!!!!!!

Εδώ κόβουν τα ΠΑΝΤΑ, χωρίς κυριολεξία ( από τις αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου του 2008 οι νόμιμες δαπάνες πρέπει να είναι περί το 20-25% των συνολικών), και εγκρίνουν κονδύλι 38.000 Ευρώ για τον όποιο Γαϊτάνο???

Φέρτε βρε παιδιά αυτόν τον Επίτροπο για λίγο καιρό κάτω από τ' αυλάκι, και 'μεις.........παιδάκια είμαστε.......:flipout::flipout: