Απόπειρα δραπέτευσης του Π.Βλαστού.

Η εγκληματικοτητα δεν ακολουθει στεγανα. Ειναι μεγαλη και εκτος των δυνατοτητων του χωρου η συζητηση για το οργανωμενο εγκλημα, απο την καθαρα εγκληματολογικη εννοω αποψη του φαινομενου, παντως σιγουρα η κατασταση με τον καθε Βλαστο δεν ειναι τοσο μονοδιαστατη οπως το απαγαγει εκατομμυριουχους και εκτελει συμβολαια και κατα τα λοιπα κοιταει τη δουλεια του αρα εμας τον κοσμακη δεν μας πειραζει.

Κατα τα λοιπα σιγουρα εξω κυκλοφορουν ελευθεροι πολυ πιο επικινδυνοι, αλλα αυτο δεν ειναι λογος. Κατ'αρχας εκει δεν μιλαμε για κοινο εγκλημα, αλλα για εκεινους που ειναι οι ιδιοι ο νομος.

Re: Απάντηση: Re: Απόπειρα δραπέτευσης του Π.Βλαστού.

Απ'οσα εχεις πει ολο το βραδυ αυτο ειναι το πλησιεστερο στη σωστη κατευθυνση θαρρω.

Α έτσι; Επειδή συμφωνείς το λες αυτό! :Banane0:

Όμως ασχέτως αν συμφωνείς, όσο σωστό είναι να ξεκινήσουμε κουβέντα για το θέμα αυτό εδώ, άλλο τόσο είναι και για τους όλους τους άλλους (επιχειρηματίες, αστυνομικούς). Πολύ απλά, είναι συζήτηση off topic...

Αν μου πει καποιος εδω μεσα οτι εχει νιωσει την απειλη του Βλαστου... θα φαω το καλτσον μου...

Προφανως και ειναι κακοποιος, προφανως και ειναι εκβιαστης και δολοφονος. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρεπει να βρισκεται πισω απο τα καγκελα.

Ο αντικτυπος ομως των πραξεων του, στην καθημερινοτητα του μεσου πολιτη (και ας αφησουμε τα αστοχα παραδειγματα με τα ψιλικατζιδικα), ειναι σχεδον μηδαμηνος.
Οσο για τις βομβες, οποιος πιστευει οτι θα βαλει καποιος εγκληματιας βομβα σε γεματο μαγαζι, θα ηθελα πολυ να ακουσω τους λογους που θα τον συνεφεραν να το κανει. Προσοχη, οχι σε αδειο, σε γεματο.

Anyway, συγχαρητηρια στην Ελληνικη Αστυνομια, αν μη τι αλλο απηλαξε εναν πρωην αντρα της Αντζελας απο πιθανο εκβιασμο.

Αν μου πει καποιος εδω μεσα οτι εχει νιωσει την απειλη του Βλαστου... θα φαω το καλτσον μου...

Προφανως και ειναι κακοποιος, προφανως και ειναι εκβιαστης και δολοφονος. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρεπει να βρισκεται πισω απο τα καγκελα.

Ο αντικτυπος ομως των πραξεων του, στην καθημερινοτητα του μεσου πολιτη (και ας αφησουμε τα αστοχα παραδειγματα με τα ψιλικατζιδικα), ειναι σχεδον μηδαμηνος.
Οσο για τις βομβες, οποιος πιστευει οτι θα βαλει καποιος εγκληματιας βομβα σε γεματο μαγαζι, θα ηθελα πολυ να ακουσω τους λογους που θα τον συνεφεραν να το κανει. Προσοχη, οχι σε αδειο, σε γεματο.

Anyway, συγχαρητηρια στην Ελληνικη Αστυνομια, αν μη τι αλλο απηλαξε εναν πρωην αντρα της Αντζελας απο πιθανο εκβιασμο.
Ολοι οι δολοφονοι που εχουν σκοτωσει μεχρι δεκα ατομα, μηδαμινο αντικτυπο εχουν στην καθημερινοτητα του μεσου πολιτη. Φοβερο σκεπτικο. Οσο αστοχο ειναι το οτι οι "ομαδες" τα παιρναν απο ψιλικατζιδικα. Τουλαχιστον διαφωνουμε, παλι καλα.

Μιας λοιπόν και διαβάζονται τα μισά από όσα γράφω και τα υπόλοιπα γίνονται αντικείμενο ειρωνείας και συμπερασμάτων άσχετων με αυτά που γράφω θα το γυρίσω κι εγώ στο τσάμικο.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Ελληνική αστυνομία που κατάφερε να αποτρέψει την απόδραση του μεγαλύτερου εγκληματία και αδίστακτου δολοφόνου!!!! Η κοινωνία νιώθει πια πιο ήσυχη και ήδη αυτό φαίνεται από την κίνηση των κέντρων. Ο Βλαστός θα μπει σε σωφρονιστικό ίδρυμα υποδειγματικων συνθηκών, από όπου δεν θα μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του και σε 10 χρόνια θα βγει άλλος άνθρωπος, ηθικός και νόμιμος. Επίσης μετά από τις πληροφορίες που έδωσε πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα όλοι οι πυλώνες του κυκλώματος της νύχτας και των μπράβων, οι συλλήψεις γίνονται κατά δεκάδες και πλεόν το σκηνικό των νυχτερινών κέντρων αλλάζει και θα ασχοληθούν επιτέλους με αυτό επιχειρηματίες υγιείς και θα παταχθεί και η φοροδιαφυγή που κυριαρχούσε σε αυτόν τον τομέα της οικονομίας. Μέχρι και την ανάπτυξη θα φέρει η σύλληψή του!!!

Τα πρώτα γκάλοπ θα δείχνουν πάνω από 87% ικανοποίηση της κοινής γνώμης για την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας και πάνω από 65% ποσοστό των πολιτών που νιώθουν πιο ασφαλείς και πλέον μπορούν να επισκευθούν ένα μπουζουξίδικο χωρίς το φόβο να εκραγεί καμία βόμβα, μιας και τα μαγαζιά αυτά είχαν αδειάσει από το φόβο των πολιτών για τέτοιες ενέργειες.

Σας ευχαριστώ για τη νουθεσία και μιας και ευθυγραμμίστηκα με τις απόψεις σας σας δίνω και τα συγχαρητήριά μου που τα καταφέρατε.

-bye-

Re: Απάντηση: Απόπειρα δραπέτευσης του Π.Βλαστού.

Πάντως αποσα διαβάζουμε στις εφημερίδες για σπείρες αστυνομικών που εμπορεύονται ναρκωτικά (βλέπε πρόσφατα παραδείγματα Βόλου,Θεσσαλονίκης,που γράφτηκαν επισήμως στον τύπο)μπορεί να εικάσει κανείς για σχέσεις υποκόσμου και μερίδας της ''ασφαλείας '' των πολιτών.

Η στην περίπτωση δολοφονίας δυό ''Δελτάδων'' στην Ιερά Οδό ,νομίζω ,και πάλι ο πληροφοριοδότης τών κακοποιών ήταν πρωην αστυνομικός..

Η ''επιτυχία'' της σύλληψης Βλαστού,επικοινωνιακά εντάσσεται στο σχέδιο ''Νομος και Τάξη'' ...Αλλοι πανηγυρίζουν για τον ''Νόμο και την Τάξη'' και άλλοι απλά δεν πείθονται ...

Υ.Γ.
Η παλιότερη ιστορία του Σορίν Ματέϊ με αθώα θύματα , δεν φαίνεται να δίδαξε και πολλά,αλλά τουλάχιστον αυτή την φορά δεν υπήρχαν ''παράπλευρες απώλειες''.

+1

Πάντως δεν ασχολούμαι με τον Βλαστό την στιγμή που η σημερινή Κυβέρνηση με καθε τρόπο δολοφονεί τις δυνάμεις της εργασίας,για νάχουν και να λένε κιόλας οι ακροδεξιοί....Σήμερα σκοτώθηκαν δυο παιδιά στην Λάρισα ,στο κέντρο της πόλης,δυο φοιτητές επειδή δεν είχαν θέρμανση..

Εχει δημιουργηθεί ολόκληρη γραμμή αίματος πλέον ,απο ανέργους,εξαθλιωμένους,ανθρώπους που αυτοκτόνησαν λογω κρίσης..

Θεωρώ πως υπάρχουν τα μείζονα και τα ελάσσονα και πώς το να εστιάζει κανείς στον Βλαστό,δίνει γήπεδο στον αντίπαλο..

My 2 cents.

Τι σκεπτικό είναι αυτό?
Έχουμε χάσει κάθε μέτρο?
Δηλαδή όποιος δεν απειλεί άμεσα εσένα, εμένα ή τους περισσότερους απλούς πολιτές να τον αφήνουμε να συνεχίζει την δράση του? :grinning-smiley-043

Αν αυτό που θες να περάσεις είναι η επικοινωνιακή εκμετάλλευση του θέματος απο την ΕΛ.ΑΣ ναι μεν έχεις δίκιο αλλά το χάνεις χρησιμοποιώντας λάθος λογική.
Shooting yourself in the foot που λενε και στο Αμέρικα.

Μιας λοιπόν και διαβάζονται τα μισά από όσα γράφω και τα υπόλοιπα γίνονται αντικείμενο ειρωνείας και συμπερασμάτων άσχετων με αυτά που γράφω θα το γυρίσω κι εγώ στο τσάμικο.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην Ελληνική αστυνομία που κατάφερε να αποτρέψει την απόδραση του μεγαλύτερου εγκληματία και αδίστακτου δολοφόνου!!!! Η κοινωνία νιώθει πια πιο ήσυχη και ήδη αυτό φαίνεται από την κίνηση των κέντρων. Ο Βλαστός θα μπει σε σωφρονιστικό ίδρυμα υποδειγματικων συνθηκών, από όπου δεν θα μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του και σε 10 χρόνια θα βγει άλλος άνθρωπος, ηθικός και νόμιμος. Επίσης μετά από τις πληροφορίες που έδωσε πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα όλοι οι πυλώνες του κυκλώματος της νύχτας και των μπράβων, οι συλλήψεις γίνονται κατά δεκάδες και πλεόν το σκηνικό των νυχτερινών κέντρων αλλάζει και θα ασχοληθούν επιτέλους με αυτό επιχειρηματίες υγιείς και θα παταχθεί και η φοροδιαφυγή που κυριαρχούσε σε αυτόν τον τομέα της οικονομίας. Μέχρι και την ανάπτυξη θα φέρει η σύλληψή του!!!

Τα πρώτα γκάλοπ θα δείχνουν πάνω από 87% ικανοποίηση της κοινής γνώμης για την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας και πάνω από 65% ποσοστό των πολιτών που νιώθουν πιο ασφαλείς και πλέον μπορούν να επισκευθούν ένα μπουζουξίδικο χωρίς το φόβο να εκραγεί καμία βόμβα, μιας και τα μαγαζιά αυτά είχαν αδειάσει από το φόβο των πολιτών για τέτοιες ενέργειες.

Σας ευχαριστώ για τη νουθεσία και μιας και ευθυγραμμίστηκα με τις απόψεις σας σας δίνω και τα συγχαρητήριά μου που τα καταφέρατε.
Ε γι'άυτο λέμε λευτεριά στον αναρχικό Παναγιώτη Βλαστό.
Επειδή το σύστημα είναι σάπιο όλοι έξω παιδιά, όπλα στα μπακάλικα και δυνατότερος ας επιβιώσει.
Άλλο ενα :grinning-smiley-043

Last edited:
Εγώ πάντως αυτές τις μέρες και μετά την αποτροπή απόδρασης του Βλαστού, κοιμάμαι πιο ήσυχος, αν και δυσκολεύομαι λίγο από το κρύο μες το σπίτι...............

Εμένα αυξήθηκε η σύνταξη της μάνας μου δυό ώρες μετά την αποτροπή της απόδρασης....

Το μεγαλυτερο Βλασταρι παντως ο ΓΑΠ απεδρασε απο την χωρα και η ειδηση περασε στα ψιλα,τουλαχιστον ουτε εδω ανοιξε ρουθουνι....οπως και να το κανουμε κυριοι οι συνθηκες διαβιωσης στην χωρα συγκλινουν προς αυτες σε περιπτωση πολεμου,οποτε απολυτα δικαιολογημενη η σταση των συνφορουμιτων να θεωρουν τριχα κατσαρη την αποτροπη αποδρασης ενος εγκληματια του κοινου ποινικου ενω στην χωρα συμβαινουν καθεστωτικα οργια...ειναι σαν μια συμμορια παιδεραστων να τσακωσε εναν παρατρεχαμενο να πεταει τσιχλα στον δρομο..

Αν και σιχαινομαι να κανω quote τον εαυτο μου, ισως γιατι μεσα στο μυαλο μου θεωρω οτι για να σου απαντησει καποιος σε διαβαζει πρωτα και δεν φυλομετρα απλα και μολις του χτυπησει παραξενη λεξη κανει focus...

Υπαρχει κατι που δεν ειναι σαφες;

Αλλα αλλο αυτο και αλλο το υπολοιπο μερος απο αυτο που συζηταμε/τε...

(Θα αρχισω παλι να υπογραμμιζω, οπως εκανα παλια, μηπως πεσει το ματι...)

Να και πάλι η "σειριακή" λογική. Αυτή που λέει ότι όσο υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τα μικρότερα.

Γίνεται της κακομοίρας στη χώρα; Ναι. Μας έχουν γδύσει και συνεχίζουν ακάθεκτοι; Ναι.

Σημαίνει αυτό ότι ότι άλλο γίνεται είναι ασήμαντο; ΟΧΙ!

Το Ελληνικό Δημόσιο είναι στελεχωμένο με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους. Μπορεί να κάνει πάνω από 2 πράγματα ταυτόχρονα.

Επίσης βλέπω πάλι τη λογική του "μακρυά απ' τον κώλο μας και ας είναι και ένα μέτρο". Οκ.. ότι πείτε εσεις..

Γιατί βρε? Δεν είναι απόλυτα λογικό να μην ασχολούμαστε με τις ληστείες εάν δεν εξιχνιάσουμε πρωτα όλες της ανιθρωποκτονίες....

Κακώς ασχολείστε με τις ανθρωποκτονίες (σιγά το πράγμα, ελάχιστους αφορά, μόνο όσους σκοτώνονται :Banane0:. Στο δρόμο σκοτώνονται πολύ περισσότεροι... ). Η παιδεραστία είναι σημαντικότερο θέμα. Α, και η τρομοκρατία... :blink:

Last edited:

Δε διαφωνω με αυτο. Με αυτο διαφωνω
Τα υπολοιπα για το οτι δεν διαβαζω τα γραπτα σου δυστυχως δεν αληθευουν.

Τι ειναι τοσο σημαντικο?οτι εκαναν την δουλεια τους?οτι η ειδηση μονοπωλησε τα δελτια και ας πουμε οι περικοπες του ΕΟΠΥ περασαν στο ντουκου,τα κατορθωματα του σωματος στις διαδηλωσεις,σε μεταναστες,τα "μπλεξιματα" με ναρκωτικα και προστασιες,η διεθνη κατακραυγη απο μεριδα του τυπου και διαφορων οργανωσεων για το σωμα?τα αναριθμητα κρουσματα παραβιασεων του σωματος γιατι δεν τυχγανουν της ιδιας προβολης ?ε ναι δικιο εχετε πιαστε τον Βλαστο που μας αφορα ολους μας εκ του ασφαλους και αφηστε τις ζωες σας στην θαλπωρη του "νομιμου" κρατους (απαντω αναλογως)..

Αγαπητε finix αυτα που αναφερεις ψαξτα σε αυτους που ξεκινησαν να συζητανε το θεμα και οχι σε αυτους που γραψανε δυο λογια πανω σε αυτα που διαβασαν. Ακομη συμφωνω απολυτα οτι δεν ειναι το μειζον η αποδραση βλαστου σε σχεση με αυτα που γινονται στην χωρα, αλλα απο εκει, μεχρι το "Ο αντικτυπος ομως των πραξεων του, στην καθημερινοτητα του μεσου πολιτη ειναι σχεδον μηδαμηνος) ειναι μακρυς ο δρομος. Πολυ μακρυς.

Στο τέλος νομίζω ότι συμφωνείτε διαφωνόντας. Δηλαδή όλοι λέτε καλά έκαναν και τον έχουν μέσα, αλλά δεν είναι και το πιό σημαντικό θέμα στη χώρα. Απλά άλλοι εστιάζουν στο πρώτο σκέλος κι άλλοι στο δεύτερο.