Απόπειρα δραπέτευσης του Π.Βλαστού.

Re: Που πάει η χώρα;

Άρα πυροβολείς και σκοτώνεις όποιον γουστάρεις....και δεν κάνεις τα προβλεπόμενα...
Απλώς πυροβολείς με το ενδεχόμενο να σκοτώσεις και ανθρώπους που δεν εμπλέκονται στην απόδραση, όπως έγραψα πριν λίγο....
Είχε νεκρούς η όλη ιστορία και μου διέφυγε?
Η απλώς διαφωνείς που δεν το έκαναν με τον τρόπο που εσύ φαντάζεσαι (στηριζόμενος στην πολυετή εμπειρία σου στις αποτροπές αποδράσεων και λοιπών μιλιταριστικών και μη επεμβάσεων?)?

Ρίψεις καπνογόνων στον χώρο ώστε το ελικόπτερο να μην βλέπει την τύφλα του και αναγκαστικά να φύγει....
!
Σε ποιό έργο το έχεις δει αυτό να σου πω.

Απάντηση: Που πάει η χώρα;

Η αστυνομία δεν διαθέτει ελικόπτερο να το ακολουθήσει ή άλλα μέσα ηλεκτρονικά;
Για εμάς,έχουν τον τρόπο να μετρούν πόσες φορές κατουρ@με,το που θα πήγαινε το ελικόπτερο,δεν ....αλλά ξέχασα
Έχουν στρέψει την προσοχή τους, στους τρομοκράτες που διαδηλώνουν:BDGBGDB55:

Last edited:

Είχε νεκρούς η όλη ιστορία και μου διέφυγε?
Η απλώς διαφωνείς που δεν το έκαναν με τον τρόπο που εσύ φαντάζεσαι (στηριζόμενος στην πολυετή εμπειρία σου στις αποτροπές αποδράσεων και λοιπών μιλιταριστικών και μη επεμβάσεων?)?

Σε ποιό έργο το έχεις δει αυτό να σου πω.

Κοίτα να δεις... Το υφάκι δεν προσθέτει τίποτα στην κουβέντα... Εφόσον δεν έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα και μου τσαμπουνάς βλακώδη σχόλια το αφήνω να περάσει...

Είπε κανείς οτι είχε νεκρούς??? Την πράξη κρίνουμε και τις ενέργειες της αστυνομίας....

Re: Απάντηση: Που πάει η χώρα;

Η αστυνομία δεν διαθέτει ελικόπτερο να το ακολουθήσει;
Για εμάς,έχουν τον τρόπο να μετρούν πόσες φορές κατουρ@με,το που θα πήγαινε το ελικόπτερο,δεν ....

Σιγά μην χαλάμε και βενζίνες...... Πυροβολούμε και ότι γίνει.....

O έλικας δεν απομακρύνει άμεσα το προιόν του καπνογόνου, ειδικά όταν μιλάμε για αιώρηση σε χαμηλό ύψος;

Στο κάτω κάτω γιατί μετά την πρώτη σφαίρα δεν έκανε μεταβολή να φύγει το ελικόπτερο; Δεν βλέπω προσωπικά κάτι λάθος με τον όλο χειρισμό.
Όσα δε έλεγε ο Ραγκούσης νομικά ήταν το λιγότερο σαθρά.

Γιατί σου απαγόρεψα ποτέ να με ρωτήσεις για κάποιο άρθρο που παρέθεσα??? Οκ καταλαβαίνω οτι δεν θέλεις να απαντήσεις....

Ουτε εγω σου απαγορεψα ποτε να με ρωτας.
Ρωτα. Απλα δεν ειμαι υποχρεωμενος και να απαντησω.

Σχετικα με το "Οκ καταλαβαίνω οτι δεν θέλεις να απαντήσεις....", καποια στιγμη πρεπει να σταματησεις να βγαζεις οτι συμπερασμα σε βολευει, και ειδικοτερα επι του συγκεκριμενου, εκτιμω πως ημουν αρκουντως σαφης:
"...οπως επισης δεν βρισκω και κανεναν λογο να τοποθετηθω για καποιο περισταστικο στο οποιο δεν ημουν παρον, οπου και προφανως και δεν εχω ιδία αποψη"

Εδιτ: Δεν μου ειπες ποιος ειπε το: "Ποιος λεει οτι άνοιξαν πυρ απο το ελικόπτερο???"

Last edited:

Κοίτα να δεις... Το υφάκι δεν προσθέτει τίποτα στην κουβέντα... Εφόσον δεν έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα και μου τσαμπουνάς βλακώδη σχόλια το αφήνω να περάσει...

Είπε κανείς οτι είχε νεκρούς??? Την πράξη κρίνουμε και τις ενέργειες της αστυνομίας....

Εφόσον κρίνεις την πράξη, όχι εκ'τους αποτελέσματος, τι ακριβώς υποστηρίζεις?
Ότι έγινε λάθος χειρισμός λόγω κουφιοκέφαλων?
Ότι οι φύλακες και οι διοικητές τους είναι trigger happy και ήθελαν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν?

Last edited:

O έλικας δεν απομακρύνει άμεσα το προιόν του καπνογόνου, ειδικά όταν μιλάμε για αιώρηση σε χαμηλό ύψος;

Στο κάτω κάτω γιατί μετά την πρώτη σφαίρα δεν έκανε μεταβολή να φύγει το ελικόπτερο; Δεν βλέπω προσωπικά κάτι λάθος με τον όλο χειρισμό.
Όσα δε έλεγε ο Ραγκούσης νομικά ήταν το λιγότερο σαθρά.

Μέχρι να πετάξει χαμηλά το ελικόπτερο(φυσικά υπάρχει και πλέγμα πάνω απο την φυλακή έτσι???) θα είχε γίνει ντουμάνι στο προαύλιο.....

Μάλλον δεν διάβασες τα post μου πριν λίγο περι ομηρίας.... Ο πιλότος ήταν υπο την ομηρία καποιων....

Εφόσον κρίνεις την πράξη, όχι εκ τους αποτελέσματος, τι ακριβώς υποστηρίζεις?
Ότι έγινε λάθος χειρισμός λόγω κουφιοκέφαλων?
Ότι οι φύλακες και οι διοικητές τους είναι trigger happy και ήθελαν να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν?

Νομίζω ήμουν σαφής...

Οι ενέργειες απο τους φύλακες ήταν πλήρως λανθασμένες και επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα των ομήρων.... Σαφές υποθέτω.

Και ξαναλέω... Υπο την προϋπόθεση οτι ΔΕΝ βρισκόντουσαν σε αμυντική στάση....

Νομίζω ήμουν σαφής...

Οι ενέργειες απο τους φύλακες ήταν πλήρως λανθασμένες και επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα των ομήρων.... Σαφές υποθέτω.

Και ξαναλέω... Υπο την προϋπόθεση οτι ΔΕΝ βρισκόντουσαν σε αμυντική στάση....

Αν το ελικόπτερο απλά το έδιωχναν, έστω με καπνογόνο, και δεν το ανάγκαζαν να προσγειωθεί όπως και έγινε και οι ένοπλοι το πήγαιναν στο σημείο που είχαν κανονισει απο πρίν, σκότωναν τους όμηρους και εξαφανίζοταν τι θα έλεγες?

Αν το ελικόπτερο έφευγε είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι όμοιροι θα εκτελόυνταν.

Αρα μου λες και εσύ, ότι για να σταματήσει το ελικόπτερο θα πρέπει να ανοίξουν πυρ και όποιον ο Χάρος πάρει.....

Μάλιστα....

• -bye-

Αιμιλιε μη βιαζεσαι να παρεις θεση...... οταν θα φευγει απο την ταρατσα της βουλης το ελικοπτερο με σαμαρα, βενιζελο, κουβελη εμεις απο κατω δεν πρεπει να ανοιξουμε πυρ? Ετσι θα τους αφησουμε να την κοπανησουν?

• :rifle:

Αν το ελικόπτερο απλά το έδιωχναν, έστω καπνογόνο, και δεν το ανάγκαζαν να προσγειωθεί όπως και έγινε και οι ένοπλοι το πήγαιναν στο σημείο που είχαν κανονισει απο πρίν, σκότωναν τους όμηρους και εξαφανίζοταν τι θα έλεγες?

Αν τα καπνογόνα έδιωχναν το ελικόπτερο και οι κακοποιοί άφηναν ελεύθερους τους ομήρους, χωρίς αμυχή?? Τι θα έλεγες???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η χώρα;

Σιγά μην χαλάμε και βενζίνες...... Πυροβολούμε και ότι γίνει.....

Πιστεύω ότι αντέδρασαν παρορμητικά,ηλίου φαεινότερο δε ,η παντελή έλλειψη εκπαιδευσης των αστυνομικών για ανάλογα περιστατικά!

• -bye-

Αιμιλιε μη βιαζεσαι να παρεις θεση...... οταν θα φευγει απο την ταρατσα της βουλης το ελικοπτερο με σαμαρα, βενιζελο, κουβελη εμεις απο κατω δεν πρεπει να ανοιξουμε πυρ? Ετσι θα τους αφησουμε να την κοπανησουν?

• :rifle:

Με βάζεις σε δίλημμα τώρα, το οποίο αντιβαίνει κάποιες αρχές μου.....

χιχι!!!!

Το αν ο πιλότος ήταν όμηρος δεν ξέρω αν πρέπει να το έχουμε ως δεδομένο, καθώς η ελικοπτεροπειρατεία δεν είναι τόσο εύκολη και απλή όσο να μπουκάρεις σε αυτοκίνητο ή λεωφορείο.

Ακόμη και αν ήταν όμως, εκ του αποτελέσματος ο χειρισμός ήταν σωστός. Η αστυνομία έχει αρκετά ράμματα στη γούνα της, δεν χρειάζεται να βλέπουμε παντού λάθη.

Αν τα καπνογόνα έδιωχναν το ελικόπτερο και οι κακοποιοί άφηναν ελεύθερους τους ομήρους, χωρίς αμυχή?? Τι θα έλεγες???

Μην ρωτάς εμένα εσύ αμφισβητείς την πράξη παρ'ολο που είχαμε θετική έκβαση, απετράπει η απόδραση, κανένας νεκρός.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η χώρα;

Πιστεύω ότι αντέδρασαν παρορμητικά,ηλίου φαεινότερο δε ,η παντελή έλλειψη εκπαιδευσης των αστυνομικών για ανάλογα περιστατικά!

Βέβαια.....(ηθικός αυτουργός είναι άλλος...).....

Μην ρωτάς εμένα εσύ αμφισβητείς την πράξη παρ'ολο που είχαμε θετική έκβαση, απετράπει η απόδραση, κανένας νεκρός.

Σε ρώτησα για να σου δείξω οτι με υποθέσεις δεν μπορώ να συζητήσω.... Επίσης απο θαύμα δεν είχαμε νεκρούς και απο τις δύο πλευρές..... Αυτό δεν σημαίνει οτι καλώς έπραξαν....

Αυτό λέει και ο Στρατούλης, κλπ κλπ.....

Και πολύ καλά λέει....

Re: Απάντηση: Που πάει η χώρα;

Η αστυνομία δεν διαθέτει ελικόπτερο να το ακολουθήσει ή άλλα μέσα ηλεκτρονικά;
Για εμάς,έχουν τον τρόπο να μετρούν πόσες φορές κατουρ@με,το που θα πήγαινε το ελικόπτερο,δεν ....αλλά ξέχασα
Έχουν στρέψει την προσοχή τους, στους τρομοκράτες που διαδηλώνουν:BDGBGDB55:

Ειχαν τροπο να σταματησουν την αποδραση (το εκαναν), και θα αφηναν το ελικοπτερο να φυγει, και να τους πιασουνε μετα δλδ ? Οπως με τον Παλαιοκωστα ας πουμε ?

Το αν ο πιλότος ήταν όμηρος δεν ξέρω αν πρέπει να το έχουμε ως δεδομένο, καθώς η ελικοπτεροπειρατεία δεν είναι τόσο εύκολη και απλή όσο να μπουκάρεις σε αυτοκίνητο ή λεωφορείο.

Βρε η αστυνομία το λέει, όχι εγώ.....