Απόπειρα δραπέτευσης του Π.Βλαστού.

Re: Απάντηση: Που πάει η χώρα;

Ειχαν τροπο να σταματησουν την αποδραση (το εκαναν), και θα αφηναν το ελικοπτερο να φυγει, και να τους πιασουνε μετα δλδ ? Οπως με τον Παλαιοκωστα ας πουμε ?

Άρα επειδή δεν έχουν τα μέσα, λόγω Ουγκάντας, θα σκοτώσουν όποιον γουστάρουν για να πιάσουν έναν....???

Re: Που πάει η χώρα;

Τι να σου πώ εγώ σωστό το βλέπω να προσπαθήσεις να καθηλώσεις το ελικόπτερο πυροβολώντας το στην ουρά ωστέ να πέσει σχεδόν ελεγχόμενα απο χαμηλό υψόμετρο και όχι να το διώξεις γιατί έτσι δίνεις κίνητρο στην εκτέλεση τυχόν αθώων ομήρων.

Καλά η αστυνομία λέει και ότι από το ελικόπτερο άνοιξαν πυρ πρώτοι όμως, σωστά;

Ναι....σωστά. Αλλά το ότι ήταν όμηροι, αποδεικνύεται εύκολα απο τους ίδιους(αφού δεν πέθαναν οι άνθρωποι).... Το άλλο???

Τι να σου πώ εγώ σωστό το βλέπω να προσπαθήσεις να καθηλώσεις το ελικόπτερο πυροβολώντας το στην ουρά ωστέ να πέσει σχεδόν ελεγχόμενα απο χαμηλό υψόμετρο και όχι να το διώξεις γιατί έτσι δίνεις κίνητρο στην εκτέλεση τυχόν αθώων ομήρων.

Μόνο που οι φύλακες δεν ήξεραν οτι μέσα στο ελικόπτερο υπήρχαν όμηροι......-bye-

Υ.Γ Να πέσει "ελεγχόμενα"....??? (και βλέπω εγώ ταινίες???)....

Σε ρώτησα για να σου δείξω οτι με υποθέσεις δεν μπορώ να συζητήσω.... Επίσης απο θαύμα δεν είχαμε νεκρούς και απο τις δύο πλευρές..... Αυτό δεν σημαίνει οτι καλώς έπραξαν....

Αυτό λέει και ο Στρατούλης, κλπ κλπ.....

Και πολύ καλά λέει....

Άρα επειδή δεν έχουν τα μέσα, λόγω Ουγκάντας, θα σκοτώσουν όποιον γουστάρουν για να πιάσουν έναν....???

(ποσους σκοτωσαν απο αυτους που γουσταραν ?)

Μεινε λιγο εδω....

Αιμιλιε, αχ και να καταλαβαινεις οτι ειναι αδυνατον να θελεις και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.....

Άρα αφού δεν ήξεραν ότι υπήρχαν όμηροι καλά έκαναν και πυροβόλησαν!

:grandpa:

Δεν νομίζω να βγει εύκολα άκρη, ας κρατήσουμε το τέλος καλό όλα καλά και ας ελπίσουμε να αποθαρρυνθούν μελλοντικοί μιμητές επίδοξοι δραπέτες.

(ποσους σκοτωσαν απο αυτους που γουσταραν ?)

Μεινε λιγο εδω....

Αιμιλιε, αχ και να καταλαβαινεις οτι ειναι αδυνατον να θελεις και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.....

Κινδύνευσαν ζωές Ντίνο... Δεν είναι υπόθεση και μπορεί να επαναληφθεί. Τι δεν καταλαβαίνεις???

Υ.Γ Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν και τον σκύλο χορτάτο...ναι....

Χάρηκα για την κουβέντα παίδες....

Προφανώς και πάλι οι προτεραιότητες του καθενός είναι διαφορετικές....

Κινδύνευσαν ζωές Ντίνο... Δεν είναι υπόθεση και μπορεί να επαναληφθεί. Τι δεν καταλαβαίνεις???

Υ.Γ Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν και τον σκύλο χορτάτο...ναι....

Καταλαβαινω παρα πολυ καλα.

Η εκτιμιση μου ειναι πως εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφεις, ξανακοιτα πως φασκεις και αντιφασκεις οταν δεν σου "καθεται" η επιχειρηματολογια σου

Καταλαβαινω παρα πολυ καλα.

Η εκτιμιση μου ειναι πως εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφεις, ξανακοιτα πως φασκεις και αντιφασκεις οταν δεν σου "καθεται" η επιχειρηματολογια σου

Δεν χρειάζεται.... Αρκεί που καταλαβαίνεις εσύ και υπάρχουν και άλλοι που ξέρουν να διαβάζουν...-bye-

Δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχει η κουβέντα. Είναι γνωστό ότι με οποιοδήποτε τρόπο και να κάνουν τη σύλληψη η αστυνομικοί, οι γνωστοί αντιρρησίες θα βρουν σφάλμα. Αφού γι αυτούς και μόνο η ύπαρξη αστυνομίας είναι σφάλμα! Είναι ποτέ δυνατόν να κάνει κάποιος αστυνομικός το σωστό;;;

Τέτοιοι άνθρωποι καλό είναι να υπάρχουν ώστε το οικοσύστημα να είναι πλούσιο. Σε ένα ποσοστό μικρό, όπως και γίνεται παντού, και όπως είναι και στην Ελλάδα.

Δυστυχώς όμως έχουμε και τύπους σαν τον Στρατούλη που χαλάνε τις προοπτικές του Σύριζα να κυβερνήσει. Δεν γίνεται να κυβερνήσει κάποιος και να είναι απλώς αντιρρησίας! Οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία, έχει πλάκα να το λέμε για ανέκδοτο, αλλά σαν πραγματικότητα θα ήταν για τα κλάματα. Γι αυτό είτε πρέπει ο Σύριζα να απαλλαγεί από τα άτομα αυτά και να κρατήσει όσους είναι σοβαροί, είτε απλούστατα δεν θα βγει ποτέ στην κυβέρνηση. Και αυτό δεν είναι δική μου άποψη, είναι η ψυχρή πραγματικότητα.

Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι φύλακες, να αφήσουν το ελικόπτερο να προσγειωθεί και να επιβιβασθεί ο Βλαστός ; Υπενθυμίζω, είναι ο πιό επικίνδυνος εγκληματίας στην Ελλάδα που έχει καταδικαστεί σε πολλάκις ισόβια και δίνει εντολές δολοφονίας από το κελλί του, φαντάσου τι θα κάνει ελεύθερος! Τις άλλες φορές που άφησαν να γίνει αυτό το πράγμα (απόδραση με ελικόπτερο) τους αστυνομικούς τους πήρε όλη η Ελλάδα στο μεζέ και ακόμη τους περιγελάμε, πιθανολογώ δε ότι οι υπεύθυνοι έχουν εκδιωχθεί από την υπηρεσία. Τώρα λοιπόν που απέτρεψαν την απόδραση, δε μας αρέσει ο τρόπος που έγινε! Δεν ξέρουμε τι θέλουμε μου φαίνεται...

Ήθελε να βγει για να τσεκάρει τις δουλείες που είχε αναθέσει σε μπράβους (επίορκους) Αστυνομικούς μάλλον...Δεν πηγαίναν καλά...
Πιάσανε και τα 150 κιλά της φούντας που ''ταξίδευαν'' με υπηρεσιακό αυτοκίνητο...Βραστα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Που πάει η χώρα;

Ήθελε να βγει για να τσεκάρει τις δουλείες που είχε αναθέσει σε μπράβους (επίορκους) Αστυνομικούς μάλλον...Δεν πηγαίναν καλά...
Πιάσανε και τα 150 κιλά της φούντας που ''ταξίδευαν'' με υπηρεσιακό αυτοκίνητο...Βραστα...

:a0210:

Λευτεριά στους επίορκους Αστυνομικούς...Με τρεις κι εξήντα (από τις νόμιμες δουλείες τους) που να βρουν το κουράγιο για να επιβάλουν (δια της βίας) την τάξη και την ηθική που ονειρεύονται τα αφεντικά τους ...

Λευτεριά στους επίορκους Αστυνομικούς...Με τρεις κι εξήντα (από τις νόμιμες δουλείες τους) που να βρουν το κουράγιο για να επιβάλουν (δια της βίας) την τάξη και την ηθική που ονειρεύονται τα αφεντικά τους ...

Λευτεριά,μη χάνεται άλλο χρόνο:BDGBGDB55:

Δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχει η κουβέντα. Είναι γνωστό ότι με οποιοδήποτε τρόπο και να κάνουν τη σύλληψη η αστυνομικοί, οι γνωστοί αντιρρησίες θα βρουν σφάλμα. Αφού γι αυτούς και μόνο η ύπαρξη αστυνομίας είναι σφάλμα! Είναι ποτέ δυνατόν να κάνει κάποιος αστυνομικός το σωστό;;;

Τέτοιοι άνθρωποι καλό είναι να υπάρχουν ώστε το οικοσύστημα να είναι πλούσιο. Σε ένα ποσοστό μικρό, όπως και γίνεται παντού, και όπως είναι και στην Ελλάδα.

Δυστυχώς όμως έχουμε και τύπους σαν τον Στρατούλη που χαλάνε τις προοπτικές του Σύριζα να κυβερνήσει. Δεν γίνεται να κυβερνήσει κάποιος και να είναι απλώς αντιρρησίας! Οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία, έχει πλάκα να το λέμε για ανέκδοτο, αλλά σαν πραγματικότητα θα ήταν για τα κλάματα. Γι αυτό είτε πρέπει ο Σύριζα να απαλλαγεί από τα άτομα αυτά και να κρατήσει όσους είναι σοβαροί, είτε απλούστατα δεν θα βγει ποτέ στην κυβέρνηση. Και αυτό δεν είναι δική μου άποψη, είναι η ψυχρή πραγματικότητα.

Αυτη ειναι η δικη σου αποψη.
Και αυτο που σου λεω ειναι η ψυχρη πραγματικοτητα.