Preve
Senior Member
- 27 June 2006
- 333
(Τραβάτε με και ας κλαίω mode on ) :Banane0:
Και τι φακο/φακους θέλουμε για το θηριακι αυτό ;
Πούλα την Κ100D (και μην ξεχάσεις να αναφέρεις στο συγγενή ότι την πουλάς, για να τιμήσεις το δώρο του) και τους φακούς της, κράτα την D60 ως έχει, πούλα τον φακό της όσο μπορείς, πάρε τον Nikkor 16-85vr, και με όσα σου περισσέψουν (γιατί θα σου περισσέψουν εάν δεν τα σκοτώσεις αυτά) κοιτάς εάν χρειάζεσαι τηλεφακό ή ακόμη πιο ευρυγώνιο (εγώ θα πήγαινα για το δεύτερο, Tokina 11-16, 500 ευρώ περίπου).
Η D60 είναι μια χαρά μηχανή. Καλά-καλά δεν πρόλαβες να χαρείς την -υποδεέστερη- Κ100D. Του χρόνου εάν πια νιώθεις την ανάγκη παίρνεις την D90 που θα έχει φθηνήνει πολύ. Γιατί τώρα μην νομίζεις πως θα είναι φθηνή. Ως προπαραγγελία είναι πιο ακριβή και από την 40D, η οποία -λόγω χαρακτηριστικών σώματος το λέω- ανήκει στην επόμενη κατηγορία.
πάει άκλαφτος ο ενισχυτής
Αυτος ο πρώτος ο sigma ο γνωστός, βγαίνει για κάμερες 4/3 και πόσο περίπου?
Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ η D60.
Αν δεν είσαι ακόμη πολύ "δυνατός" φωτογράφος θα σου πρότεινα να μείνεις με την D60, είναι εργαλείο καλό και με ένα VR φακουδάκι καλο θα είναι μανούλα.
-- Η οθόνη στο πανω μερος. Ουσιαστικά δεν προσθετει τιποτα, ....
Θα δεις με τον καιρό ότι μαζί με το φωτεινό και μεγάλο σκόπευτρο είναι ένα από τα ''εργαλεία'' σε μια SLR.
Προσωπικά δεν θα αγόραζα SLR χωρίς οθόνη στο πάνω μέρος της...
Η D60 είναι μικρούλα και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα δέσει με ενα τηλεφακο π.χ τον Nikkor 18-200VR που σκεφτομαι να παρω - θα μου φαινεται σαν να τραβάει ο φακός τη μηχανή μπροστά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.