Αποψεις για nikon D60

Tελικα ολα οδηγουν προς την αποκτηση της D60. Οντως διαπιστωσα οτι το σκοπευτρο ισως ειναι απο τα καλυτερα και πιο φωτεινα στην κατηγορια. Το μικρο μεγεθος ισως να μην προδιαθετει για την ποιοτητα των φωτογραφιων που βγαζει αλλα αυτο ειναι που μου αρεσει. Ισως οταν μεγαλωσω να παρω μεγαλυτερη:flipout: Πλακα κανω. Λιγο το κρατημα με προβληματιζει αλλα ουτως η αλλως οπως λετε την μηχανη τη στηριζει το αριστερο κι οχι το δεξι χερι. Απλως βρηκα παρα πολυ εργονομικη λαβη στην α200, αλλα αποριπτεται λογω υποδεεστερου φακου κιτ οπως αναφερατε.

Μην αγχώνεσαι και εγώ ειχα ενδοιασμους αλλά στην πορεία δικαιώνομαι.. Η μηχανή ειναι πολύ καλή :grinning-smiley-043

Μέσα στην εβδομάδα θα της κάνω δώρω και ενα φλασάκι για να μην μου γκρινιάζει :flipout: ... λεω για το SB-600 (το 800άρι μου φάνηκε too much)

Μην αγχώνεσαι και εγώ ειχα ενδοιασμους αλλά στην πορεία δικαιώνομαι.. Η μηχανή ειναι πολύ καλή :grinning-smiley-043

Μέσα στην εβδομάδα θα της κάνω δώρω και ενα φλασάκι για να μην μου γκρινιάζει :flipout: ... λεω για το SB-600 (το 800άρι μου φάνηκε too much)
Kι εγω καπως ετσι σκεφτομαι το επομενο βημα αφου κανω την αγορα!

Πως σας φαίνεται ;

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...:MEBIDX:IT&item=250297349456#ebayphotohosting

Ολοκαίνουργιος, από Γερμανο πωλητή με άριστες συστάσεις (100% θετικο feedback σε 16000+ συναλλαγές), χωρις φοβο δασμών κλπ κλπ..

Η τιμή μεχρι τώρα ειναι πολύ καλή νομιζω.. βεβαια δεν ξέρω το συστημα με τα last minute bids και υποψιάζομαι οτι θα ανέβει η τιμή αλλά στα χρήματα που παιζει τώρα ειναι λαβράκι

Πως σας φαίνεται ;

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...:MEBIDX:IT&item=250297349456#ebayphotohosting

Ολοκαίνουργιος, από Γερμανο πωλητή με άριστες συστάσεις (100% θετικο feedback σε 16000+ συναλλαγές), χωρις φοβο δασμών κλπ κλπ..

Η τιμή μεχρι τώρα ειναι πολύ καλή νομιζω.. βεβαια δεν ξέρω το συστημα με τα last minute bids και υποψιάζομαι οτι θα ανέβει η τιμή αλλά στα χρήματα που παιζει τώρα ειναι λαβράκι

Είναι ήδη ψηλά. Μπορεί να ξεπεράσει και την τιμή πώληση καινούριου. Υπολόγισε επίσης την τγράπεζα και τ αέξοδα αποστολής.

Καινούργιο παιδι στην οικογένεια των Primes και AF-S

http://press.nikonusa.com/2008/09/nikon_celebrates_the_75th_anni.php

Ισως τελικά περιμένω λίγο :grandpa:

Μια χαρά είναι οι υπάρχοντες 50ρηδες, ειδικά για Νίκον υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες του fx αισθητήρα των 12mp... και είναι και στη "σωστή" τιμή. Κατά τα άλλα, και η Sigma έβγαλε καλό 50ρη... πρόσφατα... πλην όμως ακριβό και γομάρι. Και υπάρχει πάντα και η λύση του Zeiss. Λίγο έχουν αλλάξει οι 50ρηδες όλα αυτά τα χρόνια, σε σημείο να στέκονται μια χαρά και φακοί 40+ ετών κοντά στους σημερινούς.

Μπράβο Γιώργο!Ένας από τους καλύτερους φακούς της nikon!

Ακριβώς αυτόν σκεφτόμουν σαν δώρο στον εαυτό μου τα Χριστούγεννα!

Σκέφτομαι αυτόν, αλλά αν καταφέρω και μαζέψω λεφτά τον 50mm1.4...

Με γειές!Γράψε εντυπώσεις...

Ευχαριστώ παιδιά

Ναι .. με λίγο παζάρι εκει παιζει.. Προσοχή μιλαω για εγγυηση αντιπροσωπειας αλλιως πιθανον να παιζουν και καλύτερες τιμές..

Οση ώρα ήμουν εκει περιεργάστηκα και τον Nikon 70-300 AF-S ED 4.5-5.6 VR

Για τα λεφτά του φαινεται οτι ειναι κελεπούρι πραγματικό (τηρουμένων των αναλογιών ..)

Ομολογώ οτι θα ήθελα να τον κάνω δώρο στην μηχανουλα μου τα Χριστούγεννα αλλά με προβληματιζει το βάρος και το μεγεθός του σε σχέση με την D60.. Θα δούμε..

Μπράβο Γιώργο!Ένας από τους καλύτερους φακούς της nikon!

Ακριβώς αυτόν σκεφτόμουν σαν δώρο στον εαυτό μου τα Χριστούγεννα!

Σκέφτομαι αυτόν, αλλά αν καταφέρω και μαζέψω λεφτά τον 50mm1.4...

Με γειές!Γράψε εντυπώσεις...

Ο 1.4 είναι καλύτερος από τον 1.8 μόνο στα διαφράγματα 1.4-4.0. Μετά η κατάσταση αλλάζει.

Δηλαδή;Αξίζει η αγορά του ή όχι;

Θέλω το πιο δημοφιλές εστιακό μήκος για πορτέτα και γενικά για φωτογραφίες

Στις τιμές διαφραγμάτων που περιγράφεις έχει τεράστια διαφορά;

αυτος ο 50 αρης λειτουργει πληρως στην d60; Υπαρχουν λειτουργιες που δεν υποστηριζονται; Πρεπει σιγα σιγα να μαθαινουμε. Ο καιρος της αγορας πλησιαζει!

Φυσικά και λειτουργεί πλήρως!

Θεωρείται ότι πιο κοντινό στο ανθρώπινο βλέμμα και μάλιστα παλιότερα ήταν το στάνταρ εστιακό μήκος που είχε οπωσδήποτε μια SLR.

Μιλάμε για την εποχή που οι επαγγελματίες είχαν μαζί τους 2-3 σώματα, με αντίστοιχα εστιακά μήκη.

Εντάξει δεν ειναι και τόσο τραγικό να εστιάζουμε χειροκινητα παιδιά.. Λιγη προσπάθεια θέλει ..

Τωρα εαν υπάρχει υπομονή πιστεύω οτι ο συγκεκριμενος φακός οπως και ο 50άρης /1.4 θα βγουν και AF-S αλλα προφανως με αλλες ανεβασμενες τιμές...