αποψεις για τηλεοραση 40" με 42''.....μεχρι 1000 Ε

dim1986

New member
18 May 2009
10
παιδια μου αλλαξατε αποψει για τις τηλεωρασεις....
τελικα πηγα στις 40 με 42 ιντσες....
θα ηθελα ομως και παλι την βοηθεια σας για να καταληξω σε μια....
επειδη δν εχω ψαχτει σε αυτες τισ ιντσες....!!
ειμαι αναμεσα στις εταιριες <sony,samsung kai lg> μεχρι 1000 ευρω....

Απάντηση: αποψεις για τηλεωραση 40" με 42''.....μεχρι 1000 Ε

Φιλαράκι μου!...είδα σήμερα τον αγωνα basket(ολυμπιακού -παναθηναικου)
στην καινουρια μου τηλεόραση 42"αρα PQ3000!....
Δεν θέλω να'μαι υπερβολικός,σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλυτερες τηλεορασεις!....που θα σου προτείνουν και οι περισσοτερο ειδικοί εδώ μέσα!(εμένα, τα παιδιά εδώ μέσα με βοήθησαν παρα πολύ στην επιλογή μου)
αλλα επέτρεψε μου να πω πως έπαθα την πλάκα μου!!
κίνηση απίστευτη!..
μαύρο εκληκτικό!!!...
και πάνω απόλα στα χρήματα που διέθετα..
σου την συστήνω ανεπιφύλακτα λοιπόν!!...και εφόσον μπορείς να διαθέσεις και το χιλιαρικο...μπορείς να πας και στην 50αρα..
(αν έχεις πάνω απο 3 μέτρα,μην το σκέφτεσαι!!..τους ίδιους ενδοιασμούς είχα κι εγω και χαίρομαι που επελεξα μεγαλη τελικα)
θα ευχαριστηθείς και με το παραπάνω σπορ και ταινίες....
για παιχνίδια και αλλες κονσόλες δεν μπορω να εκφράσω γνώμη γιατι δεν πολύασχολουμε!.
εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή και να την ευχαριστηθείς!!
καλή αγορά!..-bye-

Re: αποψεις για τηλεωραση 40" με 42''.....μεχρι 1000 Ε

ειμαι αναμεσα στις εταιριες <sony,samsung kai lg> μεχρι 1000 ευρω....

Sony 40V5500
Samsung 40B650
LG 42LH4000

Aν προκειται να βλεπεις κυριως τηλεοπτικο σημα κοιτα και την 42PQ3000 που λεει ο φιλος η την 42PQ6000.

Απάντηση: αποψεις για τηλεωραση 40" με 42''.....μεχρι 1000 Ε

λοιπον παιδια βρηκα αυτες..πιστευω ειναι οι τοπ που υπαρχουν για μενα αυτον τον καιρο....ποια πιστευται οτι ειναι η καλυτερη...??περιμενω την βοηθεια σας να καταληξω σε μια..LCD 40'' SONY KDL40W5500K LCD 40'' SONY KDL40V5500K Samsung LE46A856 46'' SAMSUNG LCD-TV 40'' LE40A656A Samsung LE40A756 40 PHILIPS 42PFL7404HSamsung LE40B650

Εγώ θα απέκλεια τις LG... Θα επέλεγα να αγοράσω το καλύτερο μοντέλο της samsung που θα μπορούσα με τα χρήματα που επιθυμώ να δαπανήσω για τηλεόραση. Από αυτές που αναφέρεις η Α856 είναι πολύ καλή, αλλά δεν έχει τις ευκολίες που έχουν οι νεότερε της σειράς Β. Η Β750 είναι αξιοπρεπέστατη...

Αυτες που αναφερεις ξεχωριζω την B650 και την W5500. Οι υπολοιπες ειναι ολες παλιοτερα μοντελα (εκτος της V5500).

Bεβαια βλεπω οτι εχεις βαλει την 46A856 και για το μεγαλυτερο μεγεθος ισως να αξιζει η αγορα της παροτι δεν ειναι καινουργια σαν την B650.

Εμένα πάλι το πάνελ της Β650 μου φάνηκε "κάπως" (σαν να πρασίνιζε κάπως το μαύρο του υπό γωνία). Για αυτό είπα την Β750 που μου φάνηκε κλασικό SPVA (χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είναι SPVA φυσικά...)

Απάντηση: Re: αποψεις για τηλεοραση 40" με 42''.....μεχρι 1000 Ε

Απο οτι φαινεται ολες οι 750 εχουν S-PVA ενω ολες οι 650 ΑUO/CMO.
υπεριον μπορεισ να μου γραψεισ λιγο πιο αναλιτικα τι εννοεισ..
γιατι δεν καταλαβενο και πολυ τι ενοιες..

Re: Απάντηση: Re: αποψεις για τηλεοραση 40" με 42''.....μεχρι 1000 Ε

Ειναι η μαρκα/ειδος του πανελ που εχει η καθε τηλεοραση.

AUO=AU Optronics (Ταιβαν)
CMO=Chi Mei Optoelectronics (Tαιβαν/Κινα)

S-PVA= Super Pattern Vertical Alignment , ειδος πανελ τεχνολογιας Samsung που χρησιμοποιειται και σε πολλες Sony.

Περισσοτερες λεπτομερειες εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=29886

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αποψεις για τηλεοραση 40" με 42''.....μεχρι 1000 Ε

Ειναι η μαρκα/ειδος του πανελ που εχει η καθε τηλεοραση.

AUO=AU Optronics (Ταιβαν)
CMO=Chi Mei Optoelectronics (Tαιβαν/Κινα)

S-PVA= Super Pattern Vertical Alignment , ειδος πανελ τεχνολογιας Samsung που χρησιμοποιειται και σε πολλες Sony.

Περισσοτερες λεπτομερειες εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=29886

να σε ρωτησω και κατι αλλο..
μηπωσ υπαρχει κανενα site που να επιλεγεισ τα χαρακτηριστηκα των τηλεορασεων που θες...?
δηλαδη..θελω να εχει 100Ηz usb 100000:1 kai alla και να κανω αναζητηση και να μου βγαζει ποιεσ τηλεωρασεις τα εχουν....
γιατι δν μπορω να βρω πουθενα...

Παιδια ξερει κανεις αν η LG 42PQ6000 εχει υποδοχες για βαση στηριξης στον τοιχο?

Καλησπέρα και από μένα. Και εγώ σε κανα μήνα θα το σκάσω το 1000αρικάκι για μια 42αρα. Έχω ψιλομπλέξει όμως τους γλουτιαίους μου.
Θέλω μια LCD, 100αρα, full HD κομπλέ,να έχει καλή κίνηση στις γρήγορες σκηνές οπωσδήποτε -γιατί βλέπω κυρίως ταινίες φαντασίας και δράσης- και HDMI 1.3. Αυτά ως βασικά. Γκατζετομπιχλιμπίδια δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα μπορώ να πω, οι ευκολίες όμως είναι ευπρόσδεκτες.
Το θέμα είναι ότι έχω διαβάσει γύρω στο ενα δισεκατομμύριο κριτικές και προφανώς.. άστα να παν. Οι γνώμες είναι γνωστό με το τι μοιάζουν, μη το ξαναλέμε.
Π.χ τι συμβαίνει με τις LG; Όσες έχω δει, μια χαρά φάνηκαν σε full hd στο απαίδευτο μάτι μου, αλλά από κίνηση πάσχουν. (αυτές που είδα). Έχουν όμως το πλεονέκτημα των 0 pixel. Γιατι συγγνώμη, αλλά αν σκάσω χιλιάρικο για τηλεόραση και έχει 8 καμμένα και δε μου την αλλάζουν επειδή δεν κάνουν cluster, θα της βάλω ένα screensaver και θα την κανω κάδρο. Και μετά θα κλαίγομαι εις τον αιώνα.
Για τη Philips έχω δει πάλι και καλά και κακά λόγια. Με Samsung δεν θα ήθελα ιδιαίτερα να μπλέξω λόγω αντιπροσωπείας που δεν έχω ακούσει κανέναν σχεδον ευχαριστημένο..
Για πετάχτε και σεις απο δω πέρα κανα φωνήεν..
Ευχαριστώ πολύ

Στις 40-42" οι καλυτερες επιλογες σε LCD ειναι Samsung Β650 και Sony W5500. Σε αυτο δεν υπαρχει κανενα μπερδεμα και ολοι (reviews , ειδικοι και μη) συμφωνουν...

Απο εκει και περα μπορεις να πας σε LG αλλα πρεπει να κανεις καποιους συμβιβασμους ειδικα στο μαυρο/αντιθεση. 8 Pixel σε καινουργια τηλεοραση ειναι πρακτικα αδυνατο , 1-2 pixel στην χειροτερη των περιπτωσεων θα ελεγα με πολυ μεγαλες πιθανοτητες να μην εχει και κανενα.

Last edited:
Απάντηση: Re: αποψεις για τηλεοραση 40" με 42''.....μεχρι 1000 Ε

Παιδια ξερει κανεις αν η LG 42PQ6000 εχει υποδοχες για βαση στηριξης στον τοιχο?

Όλες έχουν...:a0210:

Γεια σας.Πήγα σήμερα να αγοράσω την sony 40w5500 στα 1300 ευρώ.Είδα όμως ότι είχαν προσφορά την 40s4000 760 ευρώ και με βαλε σε σκέψεις.Οι διαφορές του από ότι γνωρίζω(απο το leaflet) είναι οτι η w5500 έχει 100hz motionflow και αντίθεση 100000:1 ενώ η s4000 δεν έχει 100ηζ και έχει αντίθεση 33000:1.Επίσης μου είπε οτι η s4000 μπαίνει usb και είναι καινούργια ενώ στη w5500 δεν μπαίνει και είναι λίγων μηνών.Θα ήθελα να μου πείτε τι μου προτείνετε?Να πάω για w5500 ή την προσφορά.Εγώ θέλω tv για dvd,bluray,ps3...

Γεια σας.Πήγα σήμερα να αγοράσω την sony 40w5500 στα 1300 ευρώ.Είδα όμως ότι είχαν προσφορά την 40s4000 760 ευρώ και με βαλε σε σκέψεις.Οι διαφορές του από ότι γνωρίζω(απο το leaflet) είναι οτι η w5500 έχει 100hz motionflow και αντίθεση 100000:1 ενώ η s4000 δεν έχει 100ηζ και έχει αντίθεση 33000:1.Επίσης μου είπε οτι η s4000 μπαίνει usb και είναι καινούργια ενώ στη w5500 δεν μπαίνει και είναι λίγων μηνών.Θα ήθελα να μου πείτε τι μου προτείνετε?Να πάω για w5500 ή την προσφορά.Εγώ θέλω tv για dvd,bluray,ps3...

Φίλε μου στο mediamarkt τον προηγούμενο μήνα είχαν την 40s4000 599 ευρώ. Αν ψηθείς τελικά να πάρεις αυτό το μοντέλο κάνε τους ένα τηλεφώνημα να δεις μήπως ισχύει ακόμα η προσφορά!