αποψεις για τηλεοραση 40" με 42''.....μεχρι 1000 Ε

Eυχαριστώ πολύ.Έχω μια απορία.Έχω ένα μινι hi-fi και θέλω να το ενώσω με την τηλεόραση αυτή.Η τηλεόραση έχει από πίσω υποδοχή για κόκκινο και άσπρο καλώδιο όπως και στο hi-fi.Tι σύρμα θα πρέπει να αγοράσω?

Eυχαριστώ πολύ.Έχω μια απορία.Έχω ένα μινι hi-fi και θέλω να το ενώσω με την τηλεόραση αυτή.Η τηλεόραση έχει από πίσω υποδοχή για κόκκινο και άσπρο καλώδιο όπως και στο hi-fi.Tι σύρμα θα πρέπει να αγοράσω?

Ενα απλό ζεύγος καλωδίων RCA, όπως στην παρακάτω φωτογραφία (χωρίς το κίτρινο που είναι για την εικόνα).

RCA_Connector_(photo).jpg

Μπορείς να βρεις παντού (Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Multirama κ.λ.π.)

Φίλε μου στο mediamarkt τον προηγούμενο μήνα είχαν την 40s4000 599 ευρώ. Αν ψηθείς τελικά να πάρεις αυτό το μοντέλο κάνε τους ένα τηλεφώνημα να δεις μήπως ισχύει ακόμα η προσφορά!

Σημερα με ρωτησε ο θειος μου για το συγκεκριμενο μοντελο. Το σκρουτζαρα αλλα δεν βρηκα διαθεσιμοτητα σε μαγαζια..Ποια ειναι η αποψη σας?

Σημερα με ρωτησε ο θειος μου για το συγκεκριμενο μοντελο. Το σκρουτζαρα αλλα δεν βρηκα διαθεσιμοτητα σε μαγαζια..Ποια ειναι η αποψη σας?

Για τα χρήματα που ζητάει είναι μια χαρά. Χθες που πέρασα από το ΜΜ Αργυρούπολης την είχε προσφορά (νομίζω στην τιμή που ανέφερε ο φίλος).

Edit: Εκτός από ελάχιστες διαφορές στην σχεδίαση και σε μια είσοδο ήχου είναι ίδια με την V4000, στην οποία είχαμε αναφερθεί εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27306

Last edited:
Eυχαριστω για την απαντηση, θα του πω αν προλαβει να την αγορασει..

Ενα απλό ζεύγος καλωδίων RCA, όπως στην παρακάτω φωτογραφία (χωρίς το κίτρινο που είναι για την εικόνα).

View attachment 40668

Μπορείς να βρεις παντού (Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Multirama κ.λ.π.)

Δηλαδή αυτό?
Hosa%20Dual%20RCA-RCA%20Cable.jpg