απόψεις για την Toshiba Regza 37XV565

noknok

New member
7 May 2008
44
Καλημέρα σε όλους
θα ήθελα απόψεις για την Toshiba Regza 37XV565
την έχει κάποιος??
θα μπεί σε ένα δώμα που έφτιαξα απόσταση θέασης 2-2.50 μετρα (δεν θέλω μεγαλύτερη λόγο χόρου)
θα ειναι πάντα συνδεμένη με το pc, καθός και με ένα wii :violent-smiley-030:
φυσικά με ενδιαφέρουν και τα κανάλια
επίσης φένετε καλή περίπτωση για τα χρήματα της
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1240536&keyword=37xv565

θα ήθελα να μην ξεπεράσω τα 700 euro μαξιμουμ (σε περίπτωση που πρωτήνετε κάτι καλύτερο)

ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

πηγα απο practiker σημερα να παρω καποια πραγματακια, και ειδα μια TV LG 37LF2500
600 euro
...καλα έδειχνε, ξερουμε κατι για αυτη??

πηγα απο practiker σημερα να παρω καποια πραγματακια, και ειδα μια TV LG 37LF2500
600 euro
...καλα έδειχνε, ξερουμε κατι για αυτη??

Οτι ειναι παλιοτερο μοντελο ξερω χωρις αλλες λεπτομερειες...

Και χρόνος απόκρισης 8 ms.....
Οχι καλό θα έλεγα....

Μηπως τον μετρησε κανεις τον χρονο σε καμια τηλεοραση για να ξερουμε αν λενε αληθεια οι κατασκευαστες?
Ειδικα αυτα τα 1,2,3 ms που βλεπουμε σε αλλες τηλεορασεις ειναι περα για περα ψευτικα...

Μηπως τον μετρησε κανεις τον χρονο σε καμια τηλεοραση για να ξερουμε αν λενε αληθεια οι κατασκευαστες?
Ειδικα αυτα τα 1,2,3 ms που βλεπουμε σε αλλες τηλεορασεις ειναι περα για περα ψευτικα...

Αν λοιπόν οι πραγματικοί χρόνοι απόκρισης είναι μεγαλύτεροι από τα 1, 2 ή 3 ms που αναγράφονται, ποιός άραγε να είναι ο πραγματικός χρόνος σε μία LCD που ο κατασκευαστής δίνει 8 ms; Και τι γίνεται όταν θα βλέπεις γρήγορες σκηνές στην τηλεόραση αυτή; Προσωπικά, δεν θα προτιμούσα μία τέτοια LCD όσο φθηνή και αν ήταν.

Last edited:
Εχω δει παλιοτερα περιπτωση σε ξενο site που μετρουσε με οργανα πραγματικους χρονους αποκρισης μια τηλεοραση με 8 ms να ειναι σαφως ταχυτερη απο αλλη με 5 ms....βεβαια στο διαγραμμα οι πραγματικοι χρονοι ηταν γυρω στα 15-30 ms...

εδω και περίπου 5 χρόνια είμαι με μια οθόνη στο pc με απόκριση 8ms... (nec 1970 gx)
προσωπικά ποτέ δεν είδα "φαντασματα" τοτε που έπαιζα αρκετα παιχνίδια με γρήγορες σκηνές οπότε νομίζω πως από 8 ms και κάτω, είναι αρκετά καλά (αν όντως είναι 8 ms)

μάλλον τελικά κλείνω προς LG οποτε να ρωτήσω κάτι ακόμη, η LH3000 με την LH4000 (εκτός απο αναγραφόμενα χαρακτηριστικά) έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά?

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

μάλλον τελικά κλείνω προς LG οποτε να ρωτήσω κάτι ακόμη, η LH3000 με την LH4000 (εκτός απο αναγραφόμενα χαρακτηριστικά) έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά?

Η κυρια διαφορα ειναι η προσθηκη 100 Hz.

παιδια εκανα μια βολτα σημερα απο Saturn και mediamarkt έχουν βγαλει σε προσφορα την Sony KDL 40S4000 = 600 euro....

επίσης μου προτείνουν και μια Samsung (580 euro) LE37B530

απόψεις???

Μεταξυ των δυο θα επελεγα την Sony πρωτον γιατι ειναι 3" μεγαλυτερη και δευτερον γιατι η σειρα 5ΧΧ της Samsung ποτε δεν μου γεμισε το ματι σαν εικονα.

Σας ευχαριστώ για τις πληροφοριες,
ετυχε και πηγα στο σπιτι ενος παλιου φίλου και ο τυπος ειχε εκεί την LG 40lf2500 και μάρεσε αρκετα η εικόνα της, πήγα λοιπόν για να πάρω την συγκεκριμένη TV και επειδη δεν την είχαν πηρα την 42lf2500
Αν και δεν το περίμενα αλλά είμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την απόδοση της και τα λεφτά της. το λέω αυτό με μέτρο συγκρησης μιας sony 40w4000 που έχουμε στο σαλόνι, και πάλι ευχαριστώ