Απόψεις για τον Benq2720i

sotirisdaf

New member
14 August 2009
94
Καλησπέρα

Θα ήθελα την αποψη σας για τον
Benq2720 οσο αφορά την απόδοση του σε ταινίες.

Θα αγοραστεί πανι είτε 120 ειτε 150 inch και η μέγιστη αποσταση που θα εχω είναι 4 μέτρα απο τοιχο σε τοιχο.

Υπαρχει soundbar με HDMI ARC αν χρειαστεί σύνδεση για τον ήχο

Επειδη θα ειναι η βασική μας οθόνη καθώς θα καταργήσω την τηλεόραση ,θα ηθελα την αποψη σας.

Επίσης μια αλλη επιλογή που τσεκαρω ειναι ο Epson TW7100.

• Like
Reactions: vadergr
Epson ΕΓΓΥΗΣΗ.!!Benq w2720 καλός με ζωντανα χρωματα ,αλλά έχει rbe effect., λογω Dlp.Διαλεγεις και παίρνεις.

Καλησπέρα

Θα ήθελα την αποψη σας για τον
Benq2720 οσο αφορά την απόδοση του σε ταινίες.

Θα αγοραστεί πανι είτε 120 ειτε 150 inch και η μέγιστη αποσταση που θα εχω είναι 4 μέτρα απο τοιχο σε τοιχο.

Υπαρχει soundbar με HDMI ARC αν χρειαστεί σύνδεση για τον ήχο

Επειδη θα ειναι η βασική μας οθόνη καθώς θα καταργήσω την τηλεόραση ,θα ηθελα την αποψη σας.

Επίσης μια αλλη επιλογή που τσεκαρω ειναι ο Epson TW7100.

Άρα θέλεις ο προβολέας να έχει HDMI ARC σωστά; Ο TW7100 έχει; Δεν νομίζω. Ο 2720i έχει.

Προβολέας είναι, επέλεξε βάσει ποιότητας εικόνας και όχι δευτερευούσης σημασίας δυνατοτήτων σύνδεσης, όπως το arc.

Με ένα φτηνό media player κάνεις καλύτερα τη δουλειά σου, έτσι κι αλλιώς.

Είναι όπως με τους avrs, ασχολούμαστε με μπλιμπλικια και ξεχνάμε ότι η βασική τους δουλειά είναι να παίζουν σωστά ήχο.

ενδιαφερομαι και εγω για τετοιο μηχανακι .....

εχω καταλαβει οτι οι ακριβοι προβολεις δεν ειναι αξιοπιστοι οπως οι DLP

0 BENQ που εχω ακομα παιζει ...ο JVC X 30 τα παιξε μολις τον εβαλα στο ταβανι....
....σκεψου λεω να εδινα πανω απο χιλιαρικο για προβολεα και να τα εφτυνε ....

και αυτος ο Benq 2720I ακριβωτερος απο αυτους που εχω ειναι αλλα η BenQ δεν με απογοητευσε σε αξιοπιστια !