ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ THN Samsung LE46C750 3D

SOLD OUT

Senior Member
5 June 2010
501
πατρα
Για σε ολους σκεφτομαι για αγωρα τηλεορασης που να ειναι 3D αλά και οικονομική βρήκα αυτήν εδώ τη Samsung LE46C750 3D στα 1375,50
βασικά έχω 2 τν πόλη καλές
θελο ομος να παρω μια 3D τν περισοτερο για να παιζω με το Playstation 3 απλα θα ήθελα αν καπιος απο εσας έχει παρη τη συγκεκριμένη Samsung LE46C750 3D αν εχη κανη τη μετατροπη τον παιχνδιων που ειναι σε 2D να τα κανη σε 3Dη ψευδω3D για να μου πει αν άξιζαν σαν πιοτιτα
και γενηκα τη πιοτητα εχει το 3D αυτης της τηλεορασης

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10051721

Δεν πειράζει ...

..συζητήσεις για συγκεκριμένα μοντέλα με αναφορές από παιδιά που την έχουν υπάρχουν στα νήματα με τίτλο τον τύπο της τηλεόρασης και τον χαρακτηρισμό 'Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια' στην κατηγορία... TV Reviews - Εντυπώσεις κατόχων - Τεχνικά χαρακτηριστικά

Για ερωτήσεις μοντέλων που δεν υπάρχουν κάτοχοι, ή για γνώμες μεταξύ περισσοτέρων μοντέλων είναι η (παρούσα) κατηγορία Αγορά νέας τηλεόρασης.

Φιλική συμβουλή, μην διπλοποστάρεις το ίδιο ερώτημα σε διαφορετικά θέματα γιατί το πιθανότερο είναι να μπερδευτείς, ερωτήσεις μόνο για την C750 στο νήμα της και ερωτήσεις για σύγκριση με κάτι άλλο που πιθανόν να σε ενδιαφέρει, στο παρών που άνοιξες.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ THN Samsung LE46C750 3D

Δεν πειράζει ...

..συζητήσεις για συγκεκριμένα μοντέλα με αναφορές από παιδιά που την έχουν υπάρχουν στα νήματα με τίτλο τον τύπο της τηλεόρασης και τον χαρακτηρισμό 'Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια' στην κατηγορία... TV Reviews - Εντυπώσεις κατόχων - Τεχνικά χαρακτηριστικά

Για ερωτήσεις μοντέλων που δεν υπάρχουν κάτοχοι, ή για γνώμες μεταξύ περισσοτέρων μοντέλων είναι η (παρούσα) κατηγορία Αγορά νέας τηλεόρασης.

Φιλική συμβουλή, μην διπλοποστάρεις το ίδιο ερώτημα σε διαφορετικά θέματα γιατί το πιθανότερο είναι να μπερδευτείς, ερωτήσεις μόνο για την C750 στο νήμα της και ερωτήσεις για σύγκριση με κάτι άλλο που πιθανόν να σε ενδιαφέρει, στο παρών που άνοιξες.
ευχαριστώ διαβάζω αφτα που γράφουν τα παιδιά και εχω ενθουσιαστεί μπράβο καλή δουλεία έμαθα και αλα πράγματα γιαυτην την τν τελικά αξιζη :fahne90::award::fahne90:

καλο διαβασμα sold out. αν δεν βιαζεσαι να αγορασεις την τηλεοραση περιμενε μερικες μερες ακομα. θα πεσει η τιμη. ηδη στο skroutz δινεται τιμη γυρω στα 1000ευρω. παρακολουθησε και το thread "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ"

καλο διαβασμα sold out. αν δεν βιαζεσαι να αγορασεις την τηλεοραση περιμενε μερικες μερες ακομα. θα πεσει η τιμη. ηδη στο skroutz δινεται τιμη γυρω στα 1000ευρω. παρακολουθησε και το thread "ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ"
φίλε δεν νομίζω να λες για την ίδια αν μπορείς δώσε λινκ αλά η συγκεκριμένη στα 1000 ευρό δύσκολο μακάρι :award:

εγω την πηρα 1500 και εχει πεσει τωρα στα 1375 περιπου...

ποιο κατω δε νομιζω να πεσει συντομα

mpetou αν δεν είχες αγωραση αυτην την τν θα επέλεγες καπιο αλο μοντέλο πιο είναι αφτο τη κόστος εχη και πιας μάρκας?η θα επερνες αφτην ας υποθέσουμε οτη την εχεις δη σε καπιο φιλοσου και πλεον γνοριζης τα πάντα γιαυτη
θελο να μου περιγραψης ποσο ικανοποιημένος είσαι με ενα ποσοστό της % δηλαδή 60% ήταν αφτο που περίμενες η εισαι απόλυτα ικανοποιημένος 100%

αυτην θα επελεγα...

ειμαι ικανοποιημενος απο τον media player της που παιζει τα παντα
και απο την ποιοτητα της εικονας σε HD σημα.

Στα απλα αναλογικα καναλια δεν ειμαι ικανοποιημενος..

εγω την πληρωσα βεβαια 1500 ευρω αν περιμενα μια εβδομαδα ακομα θα την επερνα 1350 ευρω ...

σας ευχαριστώ ρε παιδιά τώρα για το 30% του multirama δεν το γνώριζα αν πράγματι είναι -30% το κοστος της παη στα 1230 ευρό περίπου και φησικα θα το ψάξω γιατί πεφτη η τιμή στα -145 ευρό απο την προηγουμενη προσφορα του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ πράγμα που σημενη ότι περνώ και τα 3D γυαλιά αρα στα 1370 ευρο ειμαι κομπλε μακαρη να ειναι ετση

Last edited:
σας ευχαριστώ ρε παιδιά τώρα για το 30% του multirama δεν το γνώριζα αν πράγματι είναι -30% το κοστος της παη στα 1230 ευρό περίπου και φησικα θα το ψάξω γιατί πεφτη η τιμή στα -145 ευρό απο την προηγουμενη προσφορα του ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ πράγμα που σημενη ότι περνώ και τα 3D γυαλιά αρα στα 1370 ευρο ειμαι κομπλε μακαρη να ειναι ετση

απ'οτι ακουσα δεν ισχυει για ολες , γι'αυτο πηγαινε να ρωτησεις και αν την εχουν θα ειναι πραγματικα εξαιρετικη τιμη...

φίλε δεν προκετε πότε στη ζωή μου να πάρω πλάσμα όσες έχω δη είναι γιατα πανηγύρια άντε που στα βιντεοπαιχνίδια είναι σκέτες πατάτες

φίλε δεν προκετε πότε στη ζωή μου να πάρω πλάσμα όσες έχω δη είναι γιατα πανηγύρια άντε που στα βιντεοπαιχνίδια είναι σκέτες πατάτες

Αδερφέ, μήπως έχεις κάνει πωλητής στον Κωτσόβολο ένα φεγγάρι;

α , ναι??? Δηλαδη εμεις ολοι ειμαστε για δεσιμο ετσι?
Το αστειο ειναι πως αρκετοι απο εμας εχουν και πλασμα και lcd σπιτι τους και ολοι μα ολοι θεωρουν τις πλασμα καλυτερες ...
Πες μας κι εμας να μαθουμε , να κοψουμε τα πανηγυρια και να αρχισουμε τις δεξιωσεις
:worshippy: