ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ THN Samsung LE46C750 3D

παντος το καλητερο 3Δ το δα σε αφτην εδω Panasonic TX P50VT20E - 50" Plasma TV 3D - Full HD - 600Hz sub-field driving
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0467208&catid=060100

παρολου που ηταν πλασμα ειναι η καλητερη 3Δ τν

Καλυτερη στα παντα ειναι αν το ψαξεις κι αλλο , αλλα δεν κανει μετατροπη 2D σε 3D που ζητας

Απογοητεφτικο το 3Δ της γενικα ειχαι μια λεντ 40 ιντσες στα ίδια χρήματα και εκεί ιδα πιοτητα σε ολα είναι αφτη http://www.electroniki.gr/electroniki/el_electronics/vision/tv/samsung-ue-40c7000-3d.php

παρολου που είναι μικρότερη σε ίντσες η διάφορα σε εικόνα και χρώματα αλα και σε λεπτομεριες ήταν τεράστια και το 3Δ της η μέρα με τη νύχτα απλά στη Samsung LE46C750 3D δεν είδα πιοτηκο 3Δ πολη λιγο και δεν το καταλαβενες ενώ SAMSUNG UE40C7000 3D ερχωσανται τα πάντα πάνω σου και ειχαι μεγάλο βάθος γενικά αυτη επεζε 3Δ
Τελικα δεν πηρα καμια γιατη οταν βαλαμε κονσολα Ρς3 για να μετατρεψη τα παιχνηδια τα παλια σε 3Δ οπος κανη στης ταινιες απλα δεν το εκανε καμια τν απο της διο μου ηπαν να παρο τη ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ να τους ροτισω αν γηνεται αφτο
Εφτιχως που πήγα τη κονσολα μου εκει γιατη αφτη μου λεγαν οτι γηνετε αλα στη πραξη δεν εγιναι ποτε η μετατροπη

Η C750 κάνει μετατροπή 2D->3D τόσο σε τηλεοπτικά προγράμματα όσο και σε πηγές HDMI όπως το PS3 αλλά και σε βιντεκάκια σε USB. Δεν ξέρω γιατί δεν τα καταφέρατε στην Ηλεκτρονική ( γιατί περί κατορθώματος πρόκειται ) αλλά το σίγουρο είναι ότι τεχνικά το κάνει, και ειδικά για παιχνίδια PS3 το κάνει και με πολύ καλά αποτελέσματα.
Επίσης άλλο 3D σε 40 ίντσες άλλο σε 46 και άλλο σε 50+.
Το μέγεθος έχει τεράστια διαφορά στο 3D οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αυτών που είδες μεταξύ τους.

***Αλήθεια γιατί έχετε άλλο ξεχωριστό thread για την τηλεόραση?

Last edited:
Καλυτερη στα παντα ειναι αν το ψαξεις κι αλλο , αλλα δεν κανει μετατροπη 2D σε 3D που ζητας

Ευτυχως γιατι θα ψηνομουν αγρια να σκασω τα +600 απο την 50c7000 για να την παρω...με πολυ πιθανο δωρο αιτηση διαζυγιου:fahne90:

Απάντηση: Re: ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ THN Samsung LE46C750 3D

Η συζήτηση ξεκίνησε για την 750 μετά μπήκαν κι άλλα μοντέλα στο παιχνίδι, πιο μετά μπήκαν και εκτός τηλεοράσεων σχόλια στο παιχνίδι μετά μπήκαν κι αλλές τηλεοράσεις κ.ο.κ.... ;)...τώρα ξαναγύρισε η συζήτηση στην 750...:smile:....οπότε όταν με το καλό πάρει ο φίλος την 750 θα μας πει και τις εντυπώσεις του στο νήμα κατόχων. ;)

Η C750 κάνει μετατροπή 2D->3D τόσο σε τηλεοπτικά προγράμματα όσο και σε πηγές HDMI όπως το PS3 αλλά και σε βιντεκάκια σε USB. Δεν ξέρω γιατί δεν τα καταφέρατε στην Ηλεκτρονική ( γιατί περί κατορθώματος πρόκειται ) αλλά το σίγουρο είναι ότι τεχνικά το κάνει, και ειδικά για παιχνίδια PS3 το κάνει και με πολύ καλά αποτελέσματα.
Επίσης άλλο 3D σε 40 ίντσες άλλο σε 46 και άλλο σε 50+.
Το μέγεθος έχει τεράστια διαφορά στο 3D οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αυτών που είδες μεταξύ τους.

τα φωτα σου αδερφε για τη έχω μπερδευτεί
καταρχάς εχεις γυαλιά 3Δ και εχεις σύνδεση ποτε κονσολα στην τηλεοραση σου ?
ειναι απιστεφτο που πιρατε 3Δ τηλεορσης και δεν πηρατε γιαλια 3Δ κανενας απο εσας με τηC750
η και σενα σε δουλεύανε οπος καναν και σε μένα
οταν μετατρέψαμε το ρς3 από 2Δ σε 3Δ τα γυαλιά δεν μπορούσαν να διιξουν τίποτα βγήκαν δίπλες γραμμές σαν του 3Δ άπλα δεν τα έβλεπες σε σωστό 3Δ και δεν έβλεπες τίποτα άπατη δηλαδη τα γιαλια δεν μπορούσαν να δείξουν αφτο το αποτέλεσμα 3Δ ότι έβλεπες με χωρίς γυαλιά το έβλεπες και με τα γυαλιά δίπλες γραμμές
του είπα μήπως έσβησαν τα γυαλιά
οχι μου είπε γιαυτό οίνε λίγο σκοτηνα γιατη ειναι στο ον

Last edited:
το γνωρίζω φίλε μου οτι δεν κανει μετατροπη 2D σε 3D άπλα εχει τη καλητερη πιοτητα 3D που είδα ος τορα
αλα ηδα κε αφτην τη σαμσουνγκ που τα μετέτρεπε, δεν αναγνοριζε και δεν αναλιε το 3D που μετέτρεπε τουλάχιστον με τα γυαλιά τα δικά της
παντος ο ιπαληλος δεν μπορουε να κατση να ασχολιτε με μενα και το 3D
και έτσι συνεχίζω να έχω απορίες:HTEHETH63:

το γνωρίζω φίλε μου οτι δεν κανει μετατροπη 2D σε 3D άπλα εχει τη καλητερη πιοτητα 3D που είδα ος τορα
αλα ηδα κε αφτην τη σαμσουνγκ που τα μετέτρεπε, δεν αναγνοριζε και δεν αναλιε το 3D που μετέτρεπε τουλάχιστον με τα γυαλιά τα δικά της
παντος ο ιπαληλος δεν μπορουε να κατση να ασχολιτε με μενα και το 3D
και έτσι συνεχίζω να έχω απορίες:HTEHETH63:

Η γνωμη μου ειναι πως στο 3D , σημερα πληρωνεις κατι που ακομα εχει δρομο για να βελτιωθει και πολυ συντομα , αν τελικα καθιερωθει , θα υπαρξουν πολυ καλυτερα μοντελα απο τα τωρινα που ειναι τα πρωτα , με οτι αυτο συνεπαγεται .
Εχε το απλα υποψη σου .
:2thumb22sup:

τα φωτα σου αδερφε για τη έχω μπερδευτεί
καταρχάς εχεις γυαλιά 3Δ και εχεις σύνδεση ποτε κονσολα στην τηλεοραση σου ?
ειναι απιστεφτο που πιρατε 3Δ τηλεορσης και δεν πηρατε γιαλια 3Δ κανενας απο εσας με τηC750
η και σενα σε δουλεύανε οπος καναν και σε μένα
οταν μετατρέψαμε το ρς3 από 2Δ σε 3Δ τα γυαλιά δεν μπορούσαν να διιξουν τίποτα βγήκαν δίπλες γραμμές σαν του 3Δ άπλα δεν τα έβλεπες σε σωστό 3Δ και δεν έβλεπες τίποτα άπατη δηλαδη τα γιαλια δεν μπορούσαν να δείξουν αφτο το αποτέλεσμα 3Δ ότι έβλεπες με χωρίς γυαλιά το έβλεπες και με τα γυαλιά δίπλες γραμμές
του είπα μήπως έσβησαν τα γυαλιά
οχι μου είπε γιαυτό οίνε λίγο σκοτηνα γιατη ειναι στο ον

Έχω γυαλιά 3D της Samsung το μοντέλο SSG-2200AR.
To PS3 συνδέεται με HDMI1.3 στην είσοδο HDMI3 της C750 το οποίο ρυθμίζεται σε Game Mode.
Με το PS3 να παίζει τον 2D τίτλο πατάς το κουμπί 3D στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και επιλέγεις 2D->3D.
Φοράς τα γυαλιά, πατάς το κουμπί να ανοίξουν και βλέπεις 3D.
Φυσικά και δουλεύει η μετατροπή και μάλιστα με πολύ καλό αποτέλεσμα σε σημείο να θέλεις να παίζεις τα πάντα σε 3D.

Έχω γυαλιά 3D της Samsung το μοντέλο SSG-2200AR.
To PS3 συνδέεται με HDMI1.3 στην είσοδο HDMI3 της C750 το οποίο ρυθμίζεται σε Game Mode.
Με το PS3 να παίζει τον 2D τίτλο πατάς το κουμπί 3D στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και επιλέγεις 2D->3D.
Φοράς τα γυαλιά, πατάς το κουμπί να ανοίξουν και βλέπεις 3D.
Φυσικά και δουλεύει η μετατροπή και μάλιστα με πολύ καλό αποτέλεσμα σε σημείο να θέλεις να παίζεις τα πάντα σε 3D.
τορα τη να σου πο εγώ μια φορά δεν φταίω που ηταν ο πωλητής άσχετος αν δης φιλε μου τη μετατροπή έκανε θα το έβαζες στα ποδιά
εγω αφτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πος γινοταναι να μη βλεπω καθόλου μα σχεδόν τίποτα 3Δ σε αφτί τη τηλεόραση παρολου που επεζε τα ηδια βιντεακια 3Δ
ειδα ενα 3Δ βιντεακη σε αφτην που εχεις κατη παιδάκια με νεροπίστολο και να σου πο οτη δεν κατάλαβα τιποτα σε αφτο το βιντεακη και οταν το ειδα στη 40 ιντσες λεντ τρελαθηκα καμια σχέση νόμιζα οτη πέταξαν με το νεροπίστολο το νερό πάνω μου
βεβεως για να πω και την αληθια τα βιντεακια τα είχε περασμένα σε φλασακη οταν το εβαλε στη Samsung LE46C750 3D το επεξε απο το media player της ενω στη SAMSUNG UE40C7000 3D το φλασακη το τοποθετησε πανω στο BLU RAY 3D και ησος αφτο να ενησχισε το σημα του 3D
παντος εγω Game Mode. δεν ειδα να εβαλε αρα γιαυτο δεν επεξε καθολου 3D
φιλε εχις σηνδεση ποτε κονσολα στη τν σου?

Ειμαι πολυ περιεργος να δω μετατροπη Ελληνικων καναλιων σε 3D...εδω σε 2D και ειναι σκουρα τα πραγματα λογω κακης ποιοτητας , φανταζομαι τι εχουν να δουν τα ματια μας στο τρισδιαστατο...:2thumb22sup:

H μετατροπή 2D->3D για PS3 gaming είναι από σήμερα παρελθόν,οπότε δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο.
Ήδη βγήκε το update της Sony για 3D stereoscoping gaming και υπάρχουν και οι πρώτοι 3D τίτλοι από το PSN.

Ειμαι πολυ περιεργος να δω μετατροπη Ελληνικων καναλιων σε 3D...εδω σε 2D και ειναι σκουρα τα πραγματα λογω κακης ποιοτητας , φανταζομαι τι εχουν να δουν τα ματια μας στο τρισδιαστατο...:2thumb22sup:
:SFGSFGSF: LOL να δουμε τη θα γινη με τα ψηφιακα μηπος και δουμε κατη καλητερο
εγω εχω αγωνια να δω πος θα ειναι τα ψηφιακα καναλια
αλα μεχρη να ερθουν στη πατρα πιος ζη πιοος πεθενη

Δεν το κάνεις αυτό ούτε από περιέργεια αν δεν θες να στραβωθείς μόνιμα.
Νομίζω ούτε οι τεχνικοί της Samsung στις δοκιμές του αλγόριθμου μετατροπής δεν θα έχουν δοκιμάσει κάτι τέτοιο.

H μετατροπή 2D->3D για PS3 gaming είναι από σήμερα παρελθόν,οπότε δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο.
Ήδη βγήκε το update της Sony για 3D stereoscoping gaming και υπάρχουν και οι πρώτοι 3D τίτλοι από το PSN.
εχω γηρο στα 45 παιχνηδια φιλε μου στο PS3 αρα με εδιαφερη να μπορο να τα μετατρεψω σε 3D
εχις σηνδεση ποτε κονσολα στη τν σου? και να κανης τη μετατροπη?

εχω γηρο στα 45 παιχνηδια φιλε μου στο PS3 αρα με εδιαφερη να μπορο να τα μετατρεψω σε 3D
εχις σηνδεση ποτε κονσολα στη τν σου? και να κανης τη μετατροπη?

Τα προηγούμενα posts τα διαβάζεις?
Σου είπα αναλυτικά ότι η μετατροπή δουλεύει κανονικά στην τηλεόρασή μου στην κονσόλα μου.
Έλεος δηλαδή!

Τα προηγούμενα posts τα διαβάζεις?
Σου είπα αναλυτικά ότι η μετατροπή δουλεύει κανονικά στην τηλεόρασή μου στην κονσόλα μου.
Έλεος δηλαδή!
ήθελα να το ξαναδιαβάσω:music-smiley-005:τορα ειναι η ώρα της αγοράς μου λύθηκαν πλέον όλες η απορίες και σας ευχαριστώ θερμά
τελικα θα παρω την '''''''''''''''''''''Samsung LE46C750 3D

Last edited:
Πηγαινε αυριο στην εκθεση και βγαλε εκει τελικο συμπερασμα...λογικα ΕΚΕΙ θα μπορεσεις να δεις οτι θες να δεις.

Πηγαινε αυριο στην εκθεση και βγαλε εκει τελικο συμπερασμα...λογικα ΕΚΕΙ θα μπορεσεις να δεις οτι θες να δεις.
Φίλε τη κηριακη θα πάω το κανόνισα :award:
αλά έτσι και αλιος ήμουν ο μόνος ελληνας που είχε επανο του 2000 ευρω και πηγα και στα 5 μεγαλα καταστηματα στη πατρα και δεν ειχαν ουτε την LE46C750 3D ουτε και την UE46C7000 ετοιμοπαράδοτες και εφαγα το ξενερομα της ζωης μου πήγα για τν και δεν είχαν μόνο με παραγκελια και έτσι καλύτερα να έρθω να δω την έκθεση και από δεύτερα θα παραγκιλο αν και αφτη μου εχη παρη τα μυαλά UE46C7000 τουλάχιστον αφτί την τσέκαρα καλά επεζαι τέλια

Last edited: