Αποψη για νεα τηλεοραση!

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

akilas13

Established Member
18 August 2014
153
Καλησπερα σας!Ενδιαφερομαι να κανω την μεταβαση απο 50αρα fhd σε 65αρα 4k.Η αποσταση θεασης ειναι 3-3.5 μετρα και χρησιμοποιητε για αθλητικα,σειρες και ταινιες.Βασικα ταινιες οταν βλεπω μονος χωρις την γυναικα βλεπω σε προτζεκτορα.Το μπατζετ παιζει στα 1000 ευρω.Βγαινει συχνα σε προσφορα η Panasonic TX-65FX780E απο το you.Ποια η γνωμη σας για την συγκεκριμενη?Αποφευγω Samsung γιατι εχω παρει 3 μεχρι τωρα και ολες κατι εβγαζαν με τον καιρο μα χαλαγε η καρτα γραφικων μα εμφανιζονταν ασπριλες στο πανελ ενω με LG που εχουν περασει 2 απο τα χερια μου και με περισσοτερες ωρες λειτουργιας δουλευαν αψογα.Οποτε δεν μπορω να δωσω αλλη ευκαιρια στην Samsung.Εχετε καποια να προτεινετε?Στα 950 ευρω ειναι τωρα προσφορα η Panasonic.Μηπως βγει κατι καλυτερο κοντα στην BF αραγε?

Μη βιαστείς. Περίμενε κατα καιρούς βγαίνουν προσφορές. Η συγκεκριμένη Panasonic έχει IPS πάνελ που σημαίνει όχι έντονα μαύρα σε σχέση και με την 50" που έχεις.

Η 50αρα που εχω εχει γινει το πανελ χαλια.Τοπους τοπους ασπριλες και να πεις οτι την εχω καιρο.Στα 3 χρονια αρχιζε και τις εβγαζε.Τωρα ειμαστε στον 4ο χρονο.Δεν ξερω αν παιζει ρολο που ειναι κυρτη.Απ'οτι βλεπω η lg στις 65'' δεν βγαζει με va και η sony xf9005 δεν πεφτει κατω απο 1500 οταν βγαινει σε προσφορα.Κοιταω να παιξω μεχρι 1200 ευρω.