απορια -διαμαρτυρια

Ρε παιδια , ποιο το νοημα μιας τετοιας επιθεσης και ειρωνειας παλι?
Δεν λεω , δυσκολες εποχες και ο Πετρος σαν ...ορθογραφικη μειονοτητα ? προσφερεται για "χιουμορ".
Δεν ειδα πουθενα να προταθηκε η βοηθεια της τεχνολογιας στον φιλο μας και να αρνηθηκε οποτε μαλλον καποια απωθημενα ...

Μπορει να εχετε δικιο οσο αφορα την ενοχληση στα ματια μας , αλλα η τοποθετηση των Billy και cacau δεν προσεβαλε καποιον οντας ουσιαστικοτερη απο τα + - και επι τα αυτα.
Ποια επιθεση και ποια ειρωνεια και πιο πολυ , πιο παλι ; που διαπιστωθηκε προσβολη ; για να βοηθησεις καποιον πρεπει ισως να στο ζητησει.. και παντως οχι με το στυλ " εγω αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω''....

Ποια επιθεση και ποια ειρωνεια και πιο πολυ , πιο παλι ; που διαπιστωθηκε προσβολη ; για να βοηθησεις καποιον πρεπει ισως να στο ζητησει.. και παντως οχι με το στυλ " εγω αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω''....

Οπως το βλεπει κανεις.

Για το "πιο πολυ , πιο παλι" πιθανολογω οτι δεν εχεις διαβασει ολα οσα εχουν γραφτει στο φορουμ , οποτε κρατα μια πισινη.

OFF TOPIC

stgeo βλέπω ότι επέδειξες μεγάλη ευαισθησία στο θέμα της ορθογραφίας. Όχι αντίστοιχη για την απαιτητική συμπεριφορά του νεοεμφανιζόμενου φίλου μας. Σωστά;;;

Αν νομίζεις ότι κάναμε επίθεση και ευρωνευτήκαμε το νέο μέλος θα ήθελα να μας δείξεις τα συγκεκριμένα μηνύματα και φράσεις.

Θεωρώ ότι πολύ κομψά υποδείξαμε ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα αποδοχής του τρόπου γραφής του νέου μέλους. Οι διαχειριστές της κατηγορίας υπέδειξαν στο νέο μέλος τον τρόπο να βελτιώσει τον τρόπο γραφής του. Διαφωνείς;

Ή μήπως γράφεις για να γράφεις;

συγνωμη και παλι που αναφερομαι ξανα για το ιδιο θεμα αλλα δεν μπορω να το αφησω εφοσον επαναλαμβανεται
πρωτα ποτε δεν ημουν απαιτητικος ,σεβομαι τον διπλανο μου παντα, οπως αναφερεται παραπανω ,ας διαβασετε στο φουρουμ ποσοι γραφουν ανορθογραφα ,και δεν εχει μπει κανενα θεμα ,ειμαι 52 χρονων και εχω μαθει στη ζωη μου να σεβομαι τους παντες
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολος αυτος ο ντορος ,για αυτο το θεμα επειδη εκανα υποδειξη για το θεμα που ρωτησα ; τοτε με συγχωρειτε παρα πολυ
ηταν λαθος μου

Γέρο μου (σου ρίχνω λιγάκι), το όποιο θέμα για μένα έχει λήξει - εξ άλλου, αν κρίνω από το τελευταίο post μάλλον έβαλες τον ορθογράφο...

Παράκληση προς όλους να επανέλθουμε στα φωτογραφικά :a0210:

συγνωμη και παλι που αναφερομαι ξανα για το ιδιο θεμα αλλα δεν μπορω να το αφησω εφοσον επαναλαμβανεται
πρωτα ποτε δεν ημουν απαιτητικος ,σεβομαι τον διπλανο μου παντα, οπως αναφερεται παραπανω ,ας διαβασετε στο φουρουμ ποσοι γραφουν ανορθογραφα ,και δεν εχει μπει κανενα θεμα ,ειμαι 52 χρονων και εχω μαθει στη ζωη μου να σεβομαι τους παντες
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολος αυτος ο ντορος ,για αυτο το θεμα επειδη εκανα υποδειξη για το θεμα που ρωτησα ; τοτε με συγχωρειτε παρα πολυ
ηταν λαθος μου

αυτό το κείμενο είναι εξαιρετικό. Δεν χρειαζόμαστε τίποτε παραπάνω... Keep walking!!!!

Γέρο μου (σου ρίχνω λιγάκι), το όποιο θέμα για μένα έχει λήξει - εξ άλλου, αν κρίνω από το τελευταίο post μάλλον έβαλες τον ορθογράφο...

Παράκληση προς όλους να επανέλθουμε στα φωτογραφικά :a0210:

Σεβαστο , εγω δεν εχω να πω αλλα για το θεμα .