Απορια:Ενεργο Subwoofer

Aendil

New member
4 June 2007
1
Καλημερα σε ολους!Εχω μια απορια.Σκεφτομαι να αγορασω ενα home cinema και ειμαι αναμεσα σε 2-3.Θα ηθελα να μαθω αν το οτι το ενα δεν εχει ενεργο subwoofer(που με ελκυει περισσοτερο) επηρεαζει κατι.Μπορειτε επισης να μου εξηγησετε ή να με παραπεμψετε σε καποιο λινκ ωστε να καταλαβω τι ειναι το ενεργο subwoofer?

Καλώς ήρθες φίλε μας στην παρέα του avclub και καλή συνέχεια εδω.
Στην ερώτησή σου τώρα συνοπτικά μπορώ να σου πω ότι και φυσικά θα πάς γιά ενεργό sub στην περίπτωση βέβαια που ο ενισχυτής σου διαθέτει την ανάλογη είσοδο.
Οταν λέμε ενεργητικό sub ενοούμε ότι απο μόνο του διαθέτει ενισχυτή και έτσι δεν χρειάζεται την ενίσχυση απο τον av ενισαχυτή.
Στην αλη περίπτωση δηλαδή αυτη του παθητικού sub γίνεται ακριβώς το αντίθετο.

Γιαννη ποιος av εχει ενεργη ενισχυση σε σαμπ ?
μαλλον εννοεις την περιπτωση αλα κλιπσ thx ultra 2 που υπαρχει ξεχωριστος ενισχυτης για το σαμπ ?

Έχω κάπου έναν παλιό Pioneer VSX-D810S 6.1 που η έξοδος για το πίσω κεντρικό μπορεί να πάρει παθητικό sub.

Ναι.

Η επιλογή στο μενού για τις μπόρνες του surround back μάλιστα είναι Small, Large ή sub.

Ξέρω κουφό αν και δεν σκεφτόμουν να βάλω παθ. sub. Σκέφτομαι μια και τα κανάλια είναι 6 να παίξω με καμιά τριενίσχυση (μέχρι να τον κάψω και να ησυχάσω βέβαια!!!).