Απορία ενός τελείως ΑΣΧΕΤΟΥ!!!

jimdominic

New member
17 January 2008
84
Μπορει να ειμαι μελος σε τουτο το σαιτ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχω τις γνωσεις που εχουν οι περισσοτεροι εδω μεσα γι'αυτο θα ηθελα να δειξετε κατανοηση για μια πολυ χαζη ερωτηση που θα προτιμουσα η απαντηση της να μην ειναι ειρωνικη.
Υπαρχει περιπτωση μια τηλεοραση που παιζει στα 50Hz υστερα απο καποια "πειραγματα" απο καποιον ιδικο που θα γινουν πανω της να παιζει στα 100Hz?Ρωταω για να μαθω αν η LCD που πηρα παιξει ποτε στα 100Hz κ αν υπαρχουν ιδικοι για τουτη την αλλαγη.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Re: Απορια ενος τελειος ΑΣΧΕΤΟΥ!!!

Υπαρχει περιπτωση μια τηλεοραση που παιζει στα 50Hz υστερα απο καποια "πειραγματα" απο καποιον ιδικο που θα γινουν πανω της να παιζει στα 100Hz?Ρωταω για να μαθω αν η LCD που πηρα παιξει ποτε στα 100Hz κ αν υπαρχουν ιδικοι για τουτη την αλλαγη.

Μάλλον γνώμη τεχνικού χρειαζόμαστε .... αλλά νομίζω πως δεν γίνεται. Ακόμα κι αν είναι εφικτό τεχνικά, μάλλον το κόστος θα είναι τέτοιο που θα το κάνει ασύμφορο. Δεν μιλάμε για αλλαγή μιας ρύθμισης απλά.

Απάντηση: Απορια ενος τελειος ΑΣΧΕΤΟΥ!!!

Φαντάζομαι ότι σ´αυτό τον κόσμο μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα.
Το συγκεκριμένο, όταν βρεθεί αυτός που θα το σχεδιάσει και θα το υλοποιήσει, θα απαιτεί ένα κόστος (και αμοιβή) που θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το να πάρει κανείς μια καινούργια τηλεόραση όπως την θέλει!

Μπορει να ειμαι μελος σε τουτο το σαιτ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχω τις γνωσεις που εχουν οι περισσοτεροι εδω μεσα γι'αυτο θα ηθελα να δειξετε κατανοηση για μια πολυ χαζη ερωτηση που θα προτιμουσα η απαντηση της να μην ειναι ειρωνικη.

Just let it go .........εκ των υστερων