Απορία για amazon.co.uk

Θέλω να πάρω ένα δισκάκι bluray από το amazon.co.uk το οποίο δυστυχώς δεν έχω βρει σε άλλο κατάστημα.

Στη διαθεσιμότητα λέει πως δεν υπάρχει, αλλα απο κάτω γραφει

"Αvailable from these sellers", και έχει ενα λινκ με ενα καταστημα αμερικάνικο, που γράφει ότι στέλνει σε όλο το UK, αλλα δεν κανει καμια αναφορα για Ελλαδα. Αν πατήσω add to basket μπαίνει στο καλάθι του amazon, σαν να ειναι το ιδιο μαγαζι ουσιαστικά, ωστόσο... μετά θα μου έρθει στην Ελλάδα???

Θέλω να πάρω ένα δισκάκι bluray από το amazon.co.uk το οποίο δυστυχώς δεν έχω βρει σε άλλο κατάστημα.

Στη διαθεσιμότητα λέει πως δεν υπάρχει, αλλα απο κάτω γραφει

"Αvailable from these sellers", και έχει ενα λινκ με ενα καταστημα αμερικάνικο, που γράφει ότι στέλνει σε όλο το UK, αλλα δεν κανει καμια αναφορα για Ελλαδα. Αν πατήσω add to basket μπαίνει στο καλάθι του amazon, σαν να ειναι το ιδιο μαγαζι ουσιαστικά, ωστόσο... μετά θα μου έρθει στην Ελλάδα???

ενδεχομένως αν πατήσεις add to basket και αντιληφθεί το σύστημα ότι είσαι εκτός UK να σου βγάλει μήνυμα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής στον τόπο που έχεις επιλέξει . Εμένα μιά φορά μου το έχει βγάλει , αν θυμάμαι καλά.
Δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις άλλωστε . Μέχρι να κάνεις check out δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία

Με πρόλαβε ο Ντοκ.

Σ' αυτές τις περιπτώσεις, να κοιτάς και τι feedback έχει ο πωλητής. Λειτουργεί λίγο-πολύ όπως το ebay, μια και οι πωλητές είναι ανεξάρτητοι από το amazon.

Re: Απάντηση: Απορία για amazon.co.uk

ενδεχομένως αν πατήσεις add to basket και αντιληφθεί το σύστημα ότι είσαι εκτός UK να σου βγάλει μήνυμα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής στον τόπο που έχεις επιλέξει . Εμένα μιά φορά μου το έχει βγάλει , αν θυμάμαι καλά.
Δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις άλλωστε . Μέχρι να κάνεις check out δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία

+1 (μάλλον θα σου βγάλει προειδοποιητικό ότι η παραγγελία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί).

Thanks παίδες... το κουφό της υπόθεσης είναι ότι μέσα σε μια νύχτα η τιμή από 18.50 λίρες ανέβηκε στις 41 (!!!!!!!!!) , οπότε μάλλον δε θα το επιχειρήσω καν...

Πάντως κάνοντας μια βόλτα σήμερα στη στοά της Όπερας, είδα σε τι τιμές πουλάνε τα καταστήματα τα μουσικά bluray... στο amazon κοστίζουν όλα από 15-20 λίρες, και εδώ από 39-45 ευρώ... !!!!